![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
A dano e wqrno, umiram ot kef samo pri misylta....
FESTIVALS 2005 DATE VENUE CITY COUNTRY 21.05.05 Schwung Festival 2005 Roeselare B 03.06.05 Festival 2005 (tbc) Varna BUL 04.06.05 Iron Fest 2005 Tradato / Milano ITA 09.06.05 Sweden Rock Festival Solvesborg SWE 11.06.05 El Tiemblo Festival 2005 Madrid ES 24.06.05 Bang Your Head Festival Balingen GER 14.08.05 Sziget Festival 2005 Budapest HU www.saxon747.com/frame.html -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Ех, защо пак не е в София, сега ще трябва да се разкарвам до Варна, а даже не знам дали ще имам възможността...
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Men mi e po blizo
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(The Jolly Roger @ Feb 17 2005, 07:41 AM) Ех, защо пак не е в София, сега ще трябва да се разкарвам до Варна, а даже не знам дали ще имам възможността... е нали за Вакен се редиш, пък някаква Варна да те спре ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(The Jolly Roger @ Feb 17 2005, 10:41 AM) Ех, защо пак не е в София, сега ще трябва да се разкарвам до Варна, а даже не знам дали ще имам възможността... a zashto wsichko w taq dyrzhawa trqbwa da e w nasranata sofiq ? warna zwuchi mnoogo dobre ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Честито ви!
Да се размажете на концерта!! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
wsyshtonst ... dano da go ima
![]() p.s: Az weche stanah ebati mnitelniq za nqkwi dobri nowini maina |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Абе София си е София. Нищо че във Варна със сигурност ще наемат по-голяма зала от Христо Ботев, а дори и от Зимния Дворец. Но пък щеше да е супре ако беше на Академик. Все пак за юни става дума, та дано да е на открито.
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Аз като голям фен на групата, се съмнявам изключително много за това нещо. Иначе няма да е лошо да видя една от любимите ми NWOBHM групи за втори път 2-3 седмици преди любимата група (живот и здраве, дай боже да стане).
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз като голям фен на групата, се съмнявам изключително много за това нещо. Иначе няма да е лошо да видя една от любимите ми NWOBHM групи за втори път 2-3 седмици преди любимата група (живот и здраве, дай боже да стане). Az kato ogromen fen na nai-liubimata si grupa wyobshte, sym siguren che shte stane, shtom go ima na oficialniq site. Werno imashe i predi nqkakwa data,no ne wqrwam da naprawqt wtoro obyrkwane. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
ех... честито...
аз ще съм далеч тогава (за голямо мое съжаление ще ги изпусна за втори път, но не толкова голямо, че да ме разколебае да не бъда далеч ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Jolly Roger @ Feb 18 2005, 10:08 AM) Абе София си е София. Нищо че във Варна със сигурност ще наемат по-голяма зала от Христо Ботев, а дори и от Зимния Дворец. Но пък щеше да е супре ако беше на Академик. Все пак за юни става дума, та дано да е на открито. izwinqwam se no s kakwo sofiq e poweche ot warna primerno |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Айде, айде като беше в София концерта (да имаха концерт в София преди година или май бяха две няма значение) и то заедно с още 4 групи барабар с Доро Пеш зала Христо Ботев беше ПРАЗНА. София не заслужава да ги види отново, дано поне Варна се представи по-добре...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Az pyk ne iskam da ima mnogo hora wyw Warna. Izkefih se na predniq koncert shtoto imah mqsto da kufeq:P Dano i na toq e tei
|
|
![]()
Коментар
|
|
За концерта на Саксън в София имаше адски много предпоставки залата да е доста празна. Все пак дилемата бе Саксън срещу Helloween, а хората готови да се изръсят най-малко 50 лв. за няма и седмица не са много. Затова Зимния дворец на спорта беше тъпкан, поне(забележи) за един от двата концерта провели се там. А ако на Саксън и Доро Пеш концерта се беше провел в зала Христо Ботев, то тя щеше да е пълна.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Feb 17 2005, 11:39 AM) е нали за Вакен се редиш, пък някаква Варна да те спре ![]() Ако някой се реди за Wacken, да свирка. Аз си имам билет вече и не отказвам компания ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eheee Javore mersi za infoto
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Във форума на Про-Рок има подобна тема - от там съм прочел това за Кречеталото и за изказванията на БТР. Дано да стане - във Варна е хубаво през лятото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Дано!! Втори път не смятам да ги пропусна!!
![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Javor @ Feb 21 2005, 02:17 PM) Цитат(Blashyrkh @ Feb 17 2005, 11:39 AM) е нали за Вакен се редиш, пък някаква Варна да те спре ![]() Ако някой се реди за Wacken, да свирка. Аз си имам билет вече и не отказвам компания ![]() ![]() аз тва от доста време го знам от познати. явно за тва са ми приказвали. наско педераско е споменал за аксепт в оригиналния им състав |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Feb 21 2005, 07:13 PM) наско педераско е споменал за аксепт в оригиналния им състав Това бяха първите слухове, които се пускаха и уж бетерите опровергаха. Сега ще видим кога и вторите ще се опровергаят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Wtorite nqma da seoprowergawat pyk!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Третата група е Victory. А благодарение на БТР концерта наистина ще е в Каварна. Още слухове пуснати от БТР бяха за съвместни концерти с Удо, а по-късно с целия Accept, а най-жестокия беше за съвместен концерт с Дио
![]() То всъщност няма да е зле и да се превърне в реалност... -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:27 AM |