![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Трудно решение...но някак Brave New World ми харесва повече..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Powerslave верно си е класика, но ми е малко еднообразен. Piece Of Mind, Somewhere In Time и Seventh Son ги намирам за далече по-стойностни.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
^Подкрепям, особено Somewhere in Time и 7th Son. Една от най-любимите ми песни е Infinite Dreams. Чувството е съвсем различно. Не че BNW е по-лош, но е по-различен и това все пак е определящо за предпочитанията.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Макар че 7th Son се смята за абсолютен шедьовър в творчеството на Maiden, лично на мен фаворит ми е точно Somewhere In Time. Липсва излишният за мен прогресив уклон от 7th Son.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Един глас за Brave New World - любимият ми албум на Maiden.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Powerslave верно си е класика, но ми е малко еднообразен. Цитат(Wolfheart @ 2004) Powerslave естествено ![]() Brave New World също е добър, но е малко еднообразен и липсват нови идеи. ![]() Аз съм за Брейв Ню Уърлд... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Отговорът май се крие в рожденната дата на гласуващия май, а
![]() ![]() Естествено гласувах за Powerslave, но връх за мен си заема Somewhere In Time. Един албум, за който се говори малко, а и може би самата група не си го харесва, не знам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
И аз съм за BNW, въпреки че съм израснал с класическите неща на Maiden. С този, обаче, направиха нещо наистина велико. Това се казва реюниън.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Powerslave верно си е класика, но ми е малко еднообразен. Цитат(Wolfheart @ 2004) Powerslave естествено ![]() Brave New World също е добър, но е малко еднообразен и липсват нови идеи. ![]() ![]() Тогава бях млад и зелен... И двата албума са ми малко скучновати...друго си е 7th Son Of A 7th Son. Иначе в BNW има някои силни моменти, като инструментала на The Nomad... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
два от любимите ми Maiden албуми заедно с 86 и 88. Все пак ще гласувам за Powerslave!!!
![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ехехе...де го изрови това... ![]() Тогава бях млад и зелен... И двата албума са ми малко скучновати...друго си е 7th Son Of A 7th Son. Иначе в BNW има някои силни моменти, като инструментала на The Nomad... А сега си стар и зелен? ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аватара ли имаш предвид за магентата. Мързи ме да го фиксна на фотошопеца, та затова.
Айде стига, че малко попрекалихме с офтопика, Хейтър. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 10:41 PM |