![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Ами... здравейте и от мен... виждам, че пове4ето са написали по нещо за себе си и реших и аз да напиша няколко реда. Казвам се Радослав, но всички ми казват Рони... на 18 години съм и съм от Велинград, като цяло не е лошо тук, но е малък град и бързо омръзва. Слушам метъл от около 4-5 години, в началото започнах с heavy зарибен от един мой съученик и така постепенно започнах да преминавам към други стилове - progressive, thrash, gothic и сега от около година и половина се запалих по black-a. Харесвам по - ъндърграунд неща... Не знам какво повече да кажа за себе си... Това е за сега от мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Какво разбираш под "по-ъндърграунд" неща?Защото групата,която си сложил на сигнатурата си в последно време мааалко се покомерсиализира:)
Иначе,хайлз ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
mara..
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 6 2005, 08:53 PM) Какво разбираш под "по-ъндърграунд" неща?Защото групата,която си сложил на сигнатурата си в последно време мааалко се покомерсиализира:) Да бе! Преди малко гледах клипа им по Mtv. Бяха гости в TRL... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Хайско:-)
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Велкоме!!!
Опитах но не успях да разчета логото на таз група. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
_SiegfrieD_ ами може и вече да са малко "по-комерсиални", но албумите са им доста добри... Последния ("Weltanschauung", мисля че беше) още не съм го чул, но иначе Nokturnal Mortum са сред любимците ми... Goat Horns и NeChrist са сред любимите ми албуми като цяло.
![]() Иначе благодаря, че сте прочели какво съм написал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Добре дошъл.
Сега трябва да благодариш и на мен. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахаха еее прекаляваш с учтивоста на хората
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Здравей:)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
:") Здравей!
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:44 PM |