![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Първият ред май ще да е "of light", нали? На места съвсем леко се измества ритъма, на мен така ми звучи, но иначе си далеч от излагация, даже е супер!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Малко е хаотично. А пък и никакъв смисъл не можах да хвана. И трите куплета са адски различни.
![]() My Faith My last revelation Was just my negation Forcing frustration To be out of your soul Being there not to find And my time to unwind My religion, my fate My enshrining estate Did my faith stay mislead I am asking your heart Be my guide, be my crest I’ll be falling apart I’ll be cursing the world I’ll be treading my shores In my haven to lay Unable will be Be my sea, be my clime I’m all in the grime I admit, I confess Nothingness is my faith without you. InsArtTure -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Тери, поздравления!
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
^^За първия ред.. простете дребната грешчица
![]() Да ви издам една тайна...много мноооого рядко пиша..Не съм създадена да се изразявам с думи.Искрено благодаря за съветите,не ме нахранихте,а ме стимулирате да подължавам и да се уча ![]() ![]() InsArtTure,страхотно е! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Изкуших се да пусна един мой текст. Не е върха на поезията, но много си го харесвам (на места не звучи дотам ритмично, но това е, защото е правен спрямо музиката)
Shore of Suicide You think the life is a devil's gift 'cause human maladies are not too short No doubt it's hardly worth to lick From gratitude the legs of Heaven's Lord. You want to know what's after death? Then take a knife, don't be afraid. Your flesh is weak, your blood is red. You want to scream but it's too late. Bridge 1: The sense is lost and never found You can't defend your self from the light It's time the night to take your soul Let the darkness in. Chorus 1: I can't resist this pain inside In my empty room I'm losing my mind On this coast I'll make my sacrifice The shore of suicide. You hate to live in a lie? You hate to live in a dread? You think your hands are not too shy? Then make a cut and stop your breath. You think the world is gone insane? You think you can't forget the pain? Your soul is ready for a sale? Well, cut your veins and do to hell! Bridge 2: The sense is lost and never found You can't defend your self from the ligth It's time the night to take your soul Let the darkness rule. Chorus 2: It's cutting me like blade of knife Alone in the dark I'm losing my mind But there is a place where is no cry - The shore of suicide. Ending: To be a slave until I die, Or to be a lord in the other side? Now I hear the calls, it's time to go Please, gracious god, accept my soul. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Това нещо има ли си мелодия? Ако да, давай!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ти май си дънеше в група, или? Това си е чиста проба killer песен, браво, текста е много хубав!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ето я песента:
песента Бъдете снизходителни. Това е демо, записано преди шест години в скромни домашни условия без почти никаква апаратура и познания. Пък и нямам кой знае какви вокални способности, което е и причината да бъда вече само китарист, при това в дет-метъл група (при това не-мело). ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесва ми, и то доста. Яки рифчета, вокалните партии също ми се струват доста добри, браво!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Браво и на мен ми харесва песента!
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Аз немога да я изтегля
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
а аз нямам думи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
ето един мой текст за песен, писан преди около 7 години (тогава все още дет' се вика музицирах)
Thoughts Of Life Clouds appears… The rain is falling down … and flowers go, go to the underground What’s the hell is going on What’s the fuck is going on A world without future, Men without the feelings O, God, what is going on Black shadows, silence dreams Are reflecting in the mirror of life Flashing eyes, a amazing cites / full whit/ pain, fear and cries Religions, malice and desperation We all living in no-mans land Whit the Emptiness of our souls We will never reach the Promise land We are killing, we are dying We are screaming in pain But we never even trying To give one more helping hand Medals, Money and Fame That is our reaching in vain But after our lifetime the only praise we’ll ever get it is burning in flames …and somewhere one tears falling … and somewhere one smile growing One child kneel, but one man stand I and the Death – the friend, appears …and at the end, the end! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко трябва да си пооправиш английския и да го преработиш мисля ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
това си го знам аз
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dark Flames
Misanthropy. Misanthropy flows through my veins Misanthropy feeds my everlasting life Misanthropy stings like a sharp knife... Pain. Oh, Sweet agony, I have become one with Shall you carry me on your desolate wings One more, one last time? Hatred. Hatred, fulfill my heart... I know you I have ever known you So one last time, be my eternal guard Darkness. It shall embrace me Darkness... It shall take my soul Darkness! It shall be my bride Darkness? It shall love me so... Who am I? The Duskwarrior The Thunderborn Forever reigning on my sorrow throne. ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Доста COB-ско, Сашо. Или по-скоро Norther-ско...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Ето нещо мое ...слабо е :
"Дали..... Дойде нощта и в мрак обви ни Звездите построиха стената си над нас Студената мъгла закри ни Далеч от хората в тоз мрачен час Гората тихо стене и проклина, Човечеството с тъжен глас Тя е нашата родина , Тя е нашият компас Птиците гледат ни с омраза ,а лесниците ни,вярата ни преценяват Страхуват се да не носим ний ,човешката зараза И на милостта ни се надяват Ний пък,братко ,спътник мой За тях се молим и мълвим Да заживеем ний при тях в покой И хората ний да заклеймим "Омразата е път към познанието братко" мълвя аз едва ,изнемощял "Природата по близко е до вас" Говори ми над мен ,вековният лесник,побелял И стъпваме ние по зелената трева И гледаме ние ,чудесата на скритата гора Ходейки около старите дървета Представяме си забравените бойни полета Дека преди векове Народа ни побеждавал е великите крале Сега гората е осиротяла За обич и за ласки закупняла Ала убива я човека със самия си живот Съзнателно изтребвайки горския народ Старата ни вяра вече е забравена И битката за миналото ни ,вече е предадена Какво сме ние вече ,братко Стадо без пастир ,избрало да го води черната овца? Стадо без плет ,бягащо към бездънната забрава на времето? Дали ще има утре,братко ? Дали поляните ще ни омайват ,вечно,толкоз сладко? Живота си бих дал ,да видя зелената гора спасена от човешките стада.... Иначе и "музика" правя ,но тя е за по-тесни среди . Не мога да я определя....дуум,ембиънт и подобни се мъча да докарвам ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотно! Харесва ми!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
http://www.sharebigfile.com/file/119879/Su...intro--mp3.html
Смятам ,че това ми "творение" се връзва най-добре с текста Радвам се ,че на някого му харесва ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hey, priest, do you want to play a game?
Hey, priest, where's your holy book now? The evil within me you cannot tame 'Couse pagan is my heart, I heed the call of Crow Hey, priest, I will put you on fire Yes, priest, this is my true desire I will purify you in an ancient light I will show you what is true might Hey, priest, don't scream so futile I will build from your bones a pile Yes, I will slit your throat Death shall carress you- as always, cold Hey, priest! I will rip your flesh off Hey, priest! I will take your eyes I will leave you naked and blind So the ancient gods shall come to your mind Do you see them as they ride? Do you see our pagan pride? Do you see? You're as bastard as your Holy Father You're as bitchy as his Holy whore A fucking family of deception Hiding the true pagan lore ******** Misanthropic feeling storming inside Darkness swallowing all previous light All instincts- now redefined All hope- now declined Emotions burning like a fallen star The world and all earthly Seem to be so far Far away from you Far away from what you should do Your feelings are gone long ago As if a great beast tore them apart With his cruel, vicious claw So now empty is your heart And yet something is to be found Hatred, with which you are forever bound Untie your chains and be free Release your aggression upon all ...who oppose thee -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
И продължаваш да задобряваш
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сенчеста душа
Стои на пуст кръстопът Сенчеста слана Попарва всеки светъл кът Скръбни вопли извисяват се Пищят, агонизират В небеса сиви, безметежни Очите невиждащо се взират Мразовит вихър душата подмята И болката непоносима става Сълзи на безсилие рукват ...и връщат се Спомените за отминала слава Сенчеста душа Завършва своя земен път Сенчести ветрове Разкъсват крехката й плът А тя, горката, горчиво ридае Сякаш през цялото това време Всичко свиреп кошмар било е И полита в безкрайно блаженство Сенчеста душа Място за себе си намери Във вечната утеха на мрака... ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Браво, Сашо.
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Светлина"
Вървейки из вековната гора, Вижда той ,забравени от хората цветя. Ту лъчи го озаряват,ту сенките го крият Пролетта ,като зима,чувства той... Мечтаейки да бъде част от вечния покой Дъждът вали и болката отмива, От плътта на безумния нещастник. Слънцето дълбоко в сърцето му се взира, Решило да види очите на нямата душа. О,страннико,безсмъртният ти глас в мен звучи О,страннико,защо затвори своите очи... В светлината,мрак да видиш ,искаш ти А не осъзнаваш,че самата тя е по-тъмна от нощта... -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очите ми се плъзгат по тавана,
Мракът в стаята ми влиза. Тържество на сенки в полунощ настана. От небесните портали Сатаната слиза. В тези тайнствени и тъмни часове сънят ми нарушен е и в очакване стоя. Навън по улиците шепнат мрачни гласове, а аз скована от страха, минутите след полунощ броя. Сенките танцуват своя танц зловещ. Кърватите им ръце удрят по стъклата на прозореца. Нейде в ъгала на стаята догаря свещ, а те в оковите си хванали са нова жертва - стихотвореца. Под прага на врата плъзва хлад, а след него и безплътните тела на мойте страхове. Отчаянието се првръща в най-големия ми враг. Губят се сред него умиращите без надежда стихове. Очите си затварям в опит да избягам, но попадам в черната яма на своето съзнание. Към своя спасител в нищото ръце протягам, но вместо него, сграбчва ме някакво ужасно, демонско създание. Няма вече сенки, няма Мрак, нито Светлина. Небесните портали се затварят бавно. Не усещам страх, няма болка, нито самота. Изчезна всичко, чувам само дишането си - учестено и равно. Остра болка ме пробожда в очите. Отнова будна, от леглото се надигам. Слънчев лъч стопява по лицето ми сълзите. Нощта родила е нов ден и срещу светлината му болезнено премигам. Поглеждам през прозореца, страховете ми умрели са, заедно с звездите. Само сенките са оцелели в клетката на някой кът студен. Дебнат свойта нова жертва и се крият от взора на очите. Безсилна съм пред тях и на красотата им завинаги оставам в плен. 20-21.09.2004 Vehement`Desire -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Only
Thou hast nearly immured, everything that slept in me; thou hast sheerly endured, everything that bred in thee. It was utterly proclaimed; my soul had given warnings - that the light of thine was framed and I was tending to abandon... ...tending to abandon every mourning. To war for thee. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ние двамата с Николета ( ````````), сме част от авторският колектив дванайсетокласници, издал наскоро книжка с най - добрите си поезия и проза. Бих постнал нещата тук, но трябва нейното съгласие. Очаквайте скоро.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не го ли продавате? Издавате?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Продава се. 3 лева. Обаче малко трудно да си го купиш от София
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 02:32 AM |