![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мерси
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Затова не ми е трудно,да разбера твоите..които,пак казвам...са наистина прекрасни. ![]() Определено,имаш талант. -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мерси, давай и ти твоите, темата е за каквото и да е творчество. Пък и нови неща винаги е интересно да се прочетат
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Майко Тъма
Майко, теб зова в този мрачен час Блуднице нощна, поспри, чуй моят глас За детето твое забравено си спомни Животът бушуващ жестоко го сломи Майко тъма... Искам да спра Да чувствам Да умра Очите ми виждат само пустота За това съм бил орисан, значи Това ще да е моят съдба Душата ми вериги вечни ще да влачи Майко тъма, синът си приеми Самотата, болката ми прегърни За да се изправя гордо С вятър в коси шепнещ Сам-самичък срещу всичко, с юмрук свит Невидим за смъртните люде, в сенките скрит Наблюдаващ как светът към своя край клони Как разруха всемогъща царува из човешки земи... raw version е, приемам препоръки ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Мдааа ...
pray for the day when destruction is all for the rhymes'll be forgotten and the critics will fall ![]() EDIT: Аз не мога да се стърпя - : ![]() Сам-самичък срещу всичко, със юмрука свит За людете смъртни пак невидим, в сенките скрит Наблюдавам как светът отново за своя край тъжи Как разруха всемогъща бди над хорските земи... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесва ми! Мерси, братко
![]() Тъжи... ![]() Майко Тъма Майко, теб зова в този мрачен час Блуднице нощна, поспри, чуй моят глас За детето твое забравено си спомни Животът бушуващ жестоко го сломи Майко тъма... Искам да спра Да чувствам Да умра Очите ми виждат само пустота За това съм бил орисан, значи Това ще да е моят съдба Душата ми вериги вечни ще да влачи Майко тъма, синът си приеми Самотата, болката ми прегърни За да се изправя гордо С вятър в коси шепнещ Сам-самичък срещу всичко, със юмрука свит За людете смъртни пак невидим, в сенките скрит Наблюдавам как светът отново за своя край тъжи Как разруха всемогъща бди над хорските земи... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Така, и аз да се включа (
![]() ![]() БУРЯ ------- Буря... Вятърът вие, носи мрак и тъга В човешката светла и чиста душа Усмивката пада, отмита от кал Дъждът я стопява и носи ти жал Буря... Тогава, пометен от черния ад Ти бягаш ли, бягаш във пустия град Студът те сковава! ПРЕДАЙ СЕ И СПРИ! На мрака душата си жалка дари!!! * * * О, ВЕЛЗЕВУЛ, ЛУЦИФЕР, ДЕМОНИ ЧЕРНИ КТХУЛУ, КОСМИЧЕСКИ ЦАРЮ НЕЗЕМНИ ОТ ЧЕРНИЯ ОБЛАК ДАРЕТЕ МИ МРАК В ДУШАТА МИ МЪДРОСТ ПОСЕЙТЕ! БЕЗ СТРАХ ВЪВ ТАЗИ НОЩ ЗЛОБНА, ВЪВ ТОЗ КЪСЕН ЧАС О, МОИ КРАЛЕ, АЗ СЛИВАМ СЕ С ВАС! ОБРИЧАМ ВИ СЕ ДОБРОВОЛНО Плюйте на воля! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чееки, чеки..не че искам да плюя, но как съедини Кт(х)улу и Луцифер в един стих? Супер различни неща са, от коренно различни "вярвания" и подобни
![]() Иначе първото ми харесва, но може да го доразвиеш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Е, да де, ама си е все окултизъм и все става въпрос за "космическо зло"...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
кутхулху е всъщност
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^тцъ
Ктулу, Ктхулу, Кутулу, Кутхулху, Кутулху и прочие може да се чете, има минимум 6 начина, по които може да се прочете ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
според лъвкрафт е така, застреляй се
|
|
![]()
Коментар
|
|
^В моята книга е Ктхулу...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
На албумите на Бал-Сагот, пише Cthulu=Ктулу, тъй че е така
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Според мен е Кгдйфакйрлу
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Дотук 2 крави само (и 0 бика
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Гласче любимо
Къде си ти Гласче любимо Реши...и ме остави?" Сам Окован Всъщност...бягай, да Бягай далеч от мен След като в стари времена Сломен бе разумът ми буен Знаеш... Знаеш... На родът човешки събрах скръбта Побрах я, някакси, в моята душа Кървави сълзи пролях, опознах всякаква тъга И все пак...оставих я в себе си, заключена В дните последни На светлина тъй бедни Виж ме, все пак, гласче любимо Виж ме... Кръв плюя, тежко хриптя Гърча се, в агония пищя И все пак... Стига ми едничката награда Как от души стотици отронва се Утехата моя единствена, вечна Дума една, тъй проста и лесна Просто... "Благодаря" Не е дъ грейтъст, но пък вчера ми дойде едно вдъхновение колкото и просто, толкова и сложно да бъде заредено с толкова чувство ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ще ме извиниш надявам се
![]() ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Донякъде си права....guess двете "части" са различни. Що да не те извиня, всеки си има мнение
|
|
![]()
Коментар
|
|
Плясък на хиляди криле
Вихри въздуха безпощадно Дошло отново времето е Ще се въздигнем...славно Пламък неземен в прокълнати Оръжия тлее Слънце черно зад гърбове пернати Злокобно грее Братя мои, паднали ангели на разрушението В очите ви копнеж съзирам Ще дръзнем да пренапишем Сътворението В сърцата ни трепне вечен плам Демони забравени, ужас въплътен Души прокълнати, вече не сме във плен Разрушени ще бъдат стените райски Надигнете се, дракони спящи своя сън! Надигнете се Светлината скършете! Възцари се хаос всепоглъщащ Яхни ветровете! Бог мъртъв е, и завинаги ще бъде Славно и могъщо, царуването наше ще пребъде -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Стига си чел Ницше, бе
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 23-September 07 Потребител N: 2346 ![]() |
аз пиша едно фентъзи,ама съм точно до под кривата круша.интересно би се получило според мен но съм затруднена сериозно как да изразя идеите си върху белия лист,тоест върху бялаха компютърна страница.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- When leaves have fallen
And skies turned into grey. The night keeps on closing in on the day A nightingale sings his song of farewell You better hide for her freezing hell On cold wings she's coming You better keep moving For warmth, you'll be longing Come on just feel it Don't you see it? You better believe it. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Същото е и тук, принципно имам готови 200 страници, обмислям го да е към 400-500 да речем, ама и аз не мога ясно да си изразя идеите
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Всичко е въпрос на изразни средства - идеята я имаш, но все още не си решила как да го предадеш на читателя
![]() ![]() EDIT: ^ Наблегнете повече на изразяването на мисълта си - тази свобода ви гарантира, че ще знаете как точно искате да изглежда написаното от вас ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ражда се в зората нова
Легенда за геройства и войни За тайни мрачни и отрова За битки също, и за смели думи Ветровете вихрят тез истории В бягът си игриви и небрежни За да бъде в изгрева пробуден Митът, за Вечният забравен клан "Сърцата си предложихме на Боговете Приеха те, Народ на изгрева ни нарекоха Да пазим Майката нашият завет е В честта си славна всички се зарекоха Братя наши бяха Всите зверове Стареите ни зовяха Горските духове Танцувахме боси по сутрешна роса Умели воини бяха нашите мъже В душите си носихме Песента И кланяхме се на Луните две" Тези слова забравени Нашепна ми есенната тишина В мрака изоставени Реших аз...да ги възкреся Тъгата лумна В зората останах взрян Тъга, тъй безумна По един отминал блян... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Надобряваш, да му се не види
![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Мерси! Ми, то е изградено като история това, вярно особено последните стихове са леко несвързани, ама... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Сашо, това последното е много добро. Бива си те, няма как да отрека. =)
А за фентъзито хич не е лека задача, би било интересно да го прочета щом го завършиш. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да се разпиша с малко мои мисли
![]() ВЕЧНОСТ-ЧОВЕК Постигна много? А всъщност нищо... Защо не промени света и все пак мислиш си че е отлично? Постигна чудо? За един човек? От делото ти даже няма ек... Животът ти е като миг, терзанията са милисекунди половина от мига минава в чудене, а другата половина пък във трудности. Ще стигнеш вселената? Едва ли... издребняваш, във опити да бъдеш уникален, но оставаш... простичък, невзрачен и нормален. . И аз съм като теб, мечтите ми се свеждат до мига. Защото съм човек това за съжаление не мога да го променя. . Проблемът наш е, че сме егоисти, че смятаме се за най-съвършени. Че според себе си сме и най-чисти, че сме велики, а делата ни проникновени... . Но не сме. Егоистични замърсени същества, това сме ние. За срам на вечността, защо Вселената ни трае? . А може пък да сме палячовци и да участваме във представление. И всичките човешки "трудности" да са сценарий, не изпитание. . Дълбоко в себе си зная, че един ден светът ще загине. Човечеството нищо няма да остави, а вечността... тя винаги ще БЪДЕ! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 10:06 PM |