![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ти мисли за коледната шапка!
Ще ти кажа аз за умението ми ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Кървяща емоция
Кървенето спря Писъкът...замря И в свещена тъмнина Засвети алена емоция Ръцете се надигнаха, за подкрепа опипаха Не я получиха, да се изправят сами се опитаха Земята, изсъхнала, прашна, тъй умряла Роди душата първа – поначало бяла Емоцията избуя, разплете се кълбо огромно Нарасна то, емоциите увеличиха се главоломно Кръвта затуптя, с ритъм свой тихо запулсира И в тъмнината надигнах аз глава наведена Ръцете скършиха се, защото слаби са Земята прероди се, умря отново Кръвта с емоции смеси се, в мрак засъска Описано бе древно забравено слово Възроди се, умря отново то Просто поредното листо В короната дървена на съдбата В теченията студени на реката Главата ми надигна се още, към мътни небеса Черни, прорязани от диря ярка, диря на кръвта Емоциите от мен се вдигнаха, към кръвта се присъединиха Събраха се в кълбо страховито, спуснаха се – в мен се вселиха Аз съм кървящата емоция Забравеното чувство Аз бях душата бяла А душата вече е умряла. **** Спести ми и за днес нощта Паякът да си тъче своя прежда Муха поредна в леговището Си тихомълком, отровно да повежда Спести ми и виковете във ума ми Всичките терзания, гласове проклети Кога ще зараснат неизказаните рани В мрак обвити и все тъй заклети Спести и светлината, очите галеща Забрани ми я, защото съм сляп Вземи ми кръвта алена, зловеща Поведи ме, пак тихо – в моя трап Обгърни ме с пръст и корени Обвий тялото човешко нейде там Отърси и всите горчиви спомени Има ли значение всичко, що знам? Изпреди ми с глас нежен, тънък На зората песента Изпреди я – за един смаляващ се мъник Зовът към Смъртта. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
с голяма чуденка дали да го постна...се реших....
![]() Тя До вчера тя седеше кротко в леговището си и мируваше...знаеше,че е способна да убива затова си траеше,най-много от време на време да се обади и да изчовърка малко болка с която да се нахрани блажено. Така тя мълчеше... мълчеше и преглъщаше,защото нещо я караше да си трае. Беше ми бясна. Беше бясна ,че я заключвам и не и давам да излезе ... и така една седмица... после още една седмица... накрая години... . Времето течеше,а тя се бунтуваше,напираше.... мразеше ме..., ДА мразеше ме...дори тя. И се обади...нещото което я спираше,изчезна.Тя знаеше,че сега е момента да ме съкруши...искаше тотален погром.Разкъса ме...заболя!Съдра всичко подире си...и това заболя! А после ме изпълни...вече не усещах.Но тя се наслаждаваше.... гледаше със триумфален поглед агонията, скръбта и отчаянието. Беше доволна...пееше и подскачаше,така ролите се смениха.тя ме заключи,а аз се борех за свободата си. Тя знаеше,че ако изкрещи ще ме остави без дъх, Тя знаеше ,че сълзите ме пронизваха,затова ги нарече нейните деца,тя искаше да се измъчвам както е потъвала в агонията тя, искаше да ми даде урок, искаше аз да стана нея..това беше тя...омразата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Майка без отроче
[ Душа 4 ] След срещата със стареца сляп Скитах, комай намеря за себе си хляб Но кой ще приюти странникът клет? Кой ще наруши сигурността на своя плет? Крачих из снега, половин свят пребродил Съмнение в себе си трайно породил Докога ще живея, докога ще издържа И ще успея ли да приема следваща душа В белотата тяло, в черна дрипа облечено видях От студа покосен, сетни сили в себе си събрах Наближих разпилените дълги черни коси Видях и алените в снега, блестящи кърви... Майка, притиснала до гърдите замръзнали дете С очи мъртви, взрени в сивото, намръщено небе Боже мили, прости ми, но прекърши се нещо в мен Както и преди, заклех се – ще запомня този ден „Събуди се, душа смъртна, тъга бледа В ръцете ми приюти се, туй ще е моята победа” „Детенцето ми, убиха го, зверове проклети Наемници, в парите и алчността заклети Детенцето ми, разделени сме навеки Синчето ми, Господи, как боли...” „Дай ми болката, дай ми тъгата После отлети свободна, мила Отлети към спасението на зората Своя ниша там нейде за себе си свила Ще я поема аз, в ръцете си, както преди Ще се грижа за нея, за всичко, не ще те боли Сега до есенцията ми, до сърцевината ми се докосни Цялата болка ще свърши, ще отлетиш – ръката ми вземи!” Тя се усмихна, душата й се вплете в мен Горчивината, болката; мракът в нея бе победен „Благодаря ти, Носителю на души Но знай – и твоят край ще наближи Страхувам се, че ако твоята жътва продължи Скоро тялото ти смъртно в гроб хладен ще лежи” И изчезна, майка без отроче, клета тъй в смъртта А в мен трепна пламът на яростта, и се разгоря Ще те намеря, наемнико проклет, същество низко Приготви се, защото смъртта ти е съвсем близко! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ето един мой проект за песен
![]() ![]() ЖИТНИ КЛАСОВЕ Няма собствено мнение, има глуха пасивност. За всеобщо успение не е нужна активност. . Като житните класове, тъй изглеждаме ние. Няма кой да ни призове, истина да открие. . Припев: Нива с житни стъбла, чака свойта коса, ако аз израста над тях... пръв съм в пръстта. . Нямам ли право на избор? Да не съм житен клас? Да не бъда отсечен, а да бъда във час? . Да имам своя позиция, да бъде тя нетипична. Да имам свои идеи, но не еднакви с всички. Епилог на мислите: Нямаш, нямаш, нямаш това право. Нямаш, нямаш привилегия за слово! Имаш само прост комформизъм, защото житен клас си, не човешки организъм! . Нямаш, нямаш нужда от мисли, кимаш и постигаш това, което искаш. Нямаш, нямаш нужда от емоции, твоите действие сърпа ще посочи! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Частта със сърпа е много добра
![]() Стените рухнаха, стени на святост и опрощение Изправиха се нови, черни, грях и извращение Уродливи сенки бродят из тъмата гнусна "Душите на покварените след теб ще пусна!" Сърцето ми е двойно, душата ми и тя Мрак всечен е вътре, гравирана е и светлина Едното крило черно, другото пък - бяло А сърцевината ми Нищо друго освен сивота не е огряло Името ми бе всечено в скалите на Паметта И едновременно сочено като коронация на Греховността Монетата ми вечно се върти - ези или тура? А смехът около мен ехти: "Мрак или светлина?" Звънът е оглушителен. Резултатът - опустошителен. Предавал съм Законите, умирал съм - все прераждан Наченъкът на лудостта в мен винаги е бил надграждан. "Душите на покварените след теб ще пусна!" Отново и отново Пусни ги, призрако хилав, в сенки скрит Моят враг най-лют отдавна е открит Крие се в самия мен Чака...да бъде победен. Да, ама не Неосъществено, безсмислено клане Историята на моята душа Преплитане на мрак и светлина. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Влязох в леса древен.
Смъртни, приятели и братя мои Тук всеки е като беден Пред величествените, дървесни покои. Кралицата на стволове вековни Милва въздуха с разлистени свои клони Изчистено от мисли всякакви греховни Е това място, чист е всеки лист, що се рони. Тъгата просмукана е тук, макар и светло място Меланхолия е живителния сок на всяко едно листо Ръка вдигам, празна във въздуха свистящ край мен И моментално пълни се тя с листа, попаднали във плен. Притискам ги към гърдите си, хриптя задъхан Усмихвам се, част от леса съм вече, окъпан В зелена светлина, в безгранична чистота В тайната древна на леса, в неговата тъга. Усещам промяната във всичко, движението мудно Усещам как нещо задрямало отново е станало будно А дърветата вековни плачат с искрени сълзи Плачат за минало, от което ги боли. Смолата пълзи по земя, отрупана с листа Иде за мен, но радостно ще бъде посрещната Разтварям ръце, бивам прегърнат от тяхния плач И смолата удавя ме в мъката си, точно по здрач. ************* Осъдени сте на вечно забвение Няма за вас никакво опрощение Нивга Ако бях Божия ръка, ако имах Неговата власт Ако бях нещо над вас, ако имах тази власт Животът ваш да отнема, червеи гнили Разяждащи пясъчника на земята, дебили. Ще развихря меча на Светлината, Лъчът чист Нека тя ви съди, пък дано ви съсече – като лист Горете в пламъци безутешни, дано в агония умрете Дишайте отровен въздух, от проказа, от болест загинете. Мечът иде, макар и не в моите ръце Не ще пощади никое малодушно псе Смъртта все някога някого от вас ще да огрее Дотогава – дано всяко копеле от вас залинее. Дано сянка налегне свитите ви душици Дано мракът разсее всите ваши светлици Дано животът изгасне болезнено за вас Дано отровен е последният ви час. Болестта на земята – на едно място събрана Бездната безконечна за вас е избрана! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светът е стабилен, кух във своята практичност
Сиви фигури бродят, всеки един от нас, вглъбени в своя бит Взрени очи в небеса бездушни, отречена каква и да е магичност Всеки държи ключа за вътрешното зрение – свит. Пусти пътеки, призрачни в безвремие злокобно Водят към престол, възкачен е там новият Тиран В битие човешко, смъртно, тъй отровно Пътят бездушен, земен, за него плавно е постлан Потокът от мои събратя празни пълен е, прелива Откъснали се от земността на тази обвивка-разочарование Сивотата завръща се в теченията, докрай ме залива Попарва мен и магичните ми братя и сестри с отчаяние Тиранът чук в ръцете си държи Солиден, ръждясал като самата Тя И щом потокът искрящ той наближи Ще бъдем върнати на проклетата земя... Аз искам да летя, да се откъсна от тази сивота Дори и да е безумно висока тази цена Дори и да се наложи в миг даден да умра Искам право в потока...да полетя Светът смазва братята ми, смазва мен Уравновесен, практичен – ден след ден Няма я магичността, една загубена кауза Вдишвам от мига – това е единствената пауза. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Попей им
Попей им, смърт моя Попей за мен, за това, що съм За туй, що нарушава ми покоя И що прекъсва моя сладък сън Попей им, за гиганта, за мъника За залеза на на душата ми светлика Разкажи им как загива част от мен И как умирам бавно всеки ден. Пей им за загубата горчива За увяхнали цветя За звярът, за скръбта тъй дива И изсъхнала трева Мъникът, светлината заключил в клетка Седи в мрак непрогледен с увиснала глава Спусната е последната решетка Обвивката отхвърлена, напусната е таз' Земя. Попей им, смърт проклета, сладка Как себе си калявам бавно-бавно И прошепни им последната загадка: Какво ще стане, щом подпорите рухнат...безславно? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Попей им ... Попей им, за гиганта, за мъника За залеза и на душата ми светлика Разкажи им как загива част от мен И как умирам бавно всеки ден. .... ![]() Опитай се да му направиш и вариант на английски - ще звучи убийствено ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе на няколко стиха съм обмислял на английски вариант, ама ще е пипкава работа и доста бавничко ще стане. Може да опитам, да започна да градя основите
![]() Радвам се, че ви харесва. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изградих ги, съградих ги, изстрадах ги
Стени от стъклен мрак Всяко парче тъмно стъкълце в мен се заби С тъмата...издигнат брак. В мракът фигури блестят, на близки хора С лица далечни, размазани - тъй скъпи С тях спуска се здрача, издига се всяка зора Облекчават те...всички мои мъки Сива, скъпа моя дъщеря Носи ми потъмнената луна Брат мой скръбен, набеден е, че носи шапка А всъщност на себе си надянал е на мъката забрадка. Друг брат потопен е в сивота От никого не може той да бъде разбран В музика печална блещука надежда Че в миг светъл товарът ще е събран ...и отхвърлен... Спътничка, крачила с мен от време дълго Търси спътник нейн, що подходящ ще е Ще крачим напред с нея, предълго И дано светлината на това, що търси я огрее. Стигам пред тъмната, най-черна от всички стена Пътят ми към края си е, усещам как скоро ще си тръгна И изведнъж възпира ме ярка, мека светлина И, протегнал немощна ръка, решавам да я прегърна Обгръща ме, в милувка топла на блаженство Целува ме, великолепен силует, съвършенство И спирам аз, гледащ всичките лица От другата страна – усмивка на Смъртта. „Махни се, засега съм тук Не ще летя Освободен съм, ще живея тук Тук, и сега.” -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Три
Чудя се как вятърът може да мете пътят тъй страстно, тъй диво Как камъните осеяни около него се кикотят насмешливо Чудя се какъв е моят път Чудя се...забравена ли е тази плът? Вземете първата змия – Тъга Упоява, обгръща в чернота Мъдър те прави, в плащ те загръща Някои наричат я...Спасителката една. Увийте я, нека дойде Втората – Скръб Оцветява в черно непрогледно тя кръвта Сякаш балансираш...по нечий скален ръб И взираш се с белезникави очи в пропастта. Третата е най-лошата, най-зла Името й не е тайна – Самота Впива зъби в теб, никога не пуска В душата ти оставя своята злостна резка. „Змиите събери Тук, в себе си Всите ги сбери Опитай сега, отлети” Обгръщам се в мрака, затварям се в себе си Бавно...разплитам паяжината последна Угасвам насила в мен живителните искри Време е за смъртта ми поредна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сказанията живеят в нас
Герой техен...е всеки от нас. Руши стените, които другите, различните изграждат Следвай тези, що по свой си начин ги надграждат Онези сиви окови, които ти взимат дъха, разруши ги Прах нека са те, забравен във времето, всите изземи ги! Светът понякога е празна обвивка Прашна след прашна завивка На легло на механичността, забравено отдавна На драмата на човечността, отказала службата главна. Друг си, твоите братя и сестри те чакат нейде отвъд Разкъсай обикновеността, разкъсай смъртната плът Очите други гледки виждат, стига ти да пожелаеш И стига да искаш...за различността да знаеш. Влез в сказанията забравени, изгради ги сам В сърцето запустяло от света запали отново своя плам Дървесината нека е магичността Огнището пък – вечността. И си там, където другите не са Където могат да бъдат, но не би Което всъщност им е под носа... Но за него...трябват другите очи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Да си призная...хвърлях им по едно оче и толкова, но последните няколко ги повторих и потретих и смея да твърдя, че много ми харесват
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ето един [опит за
![]() Sheep ------ Thousands of years in pain Stupidity and vain Like sheep to the slaughter Obey the Lord Slaves to the greedy scum Lower than the worms Like sheep to the slaughter Bow down to the master Controlled population Brainwashed, in dementia Like sheep to the slaughter Keep bowing down You will wake up one day But it might be too late Like sheep awaiting your death But keep bowing down to the wretch Like sheep to the slaughter Obey the Lord, the bastard Like sheep to the slaughter Keep bleating the same old shit Sheep Sheep Sheep Бива ли го? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
запиши го с мелодия, качи го тука някъде и ще видим
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скрит в сенките
Светът е пълен със сенки кухи А пък те – с обитатели глухи Няма мир, няма покой за тях Костите им са стрити на прах. Скрит в сенките, виждам страдание и мъка Виждам събирания, виждам тежка след тежка разлъка Усещам болка, всепоглъщаща тъга Виждам в очите поредна угаснала звезда. Скрит в сенките, чувам писъкът майчин Пак там, долавям немощен старчески стон Докосвам уплах сляп на смъртно дете Възцарявам се на моя си, мрачен трон. Скрит в сенките, улавям блещукаща светлина Полудявам Защото знам, че в нея винаги ще има празнина Ослепявам. Скрита в сенките Душа чака своя палач И понеже скрита е в сенките Никой не ще чуе нейния плач. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
празен пост
(...) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
И тук ли ще се излагаме?
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Греховността е родена
Есенцията на огъня - опитомена. С течение на времето ще бъде захвърлена А идеята за предишна гордост - отхвърлена. В съзнанието нахлува парализираща отрова Създанието в клетката усеща нейната прокоба Очи обезумели наблюдават сляпа равносметка И когато дойде тя, то умира в същата тази клетка. Греховността е родена Есенцията на огъня - опитомена. Взирам се в мъртвата обвивка Просто една забравена отливка Смисъл от съпротива и борба няма За всички ни иде на огъня плама Греховността е родена... И ангелите не са това, за което ги мислим Плясъкът на крилете осезателен е, но лика - незрим Умрялото пречистено ще е, заразено от греха Но в кладата вселенска не присъства ли и огъня? Греховността е родена... А есенцията огнена - опустошена. Създадена е нова човешка теорема Наложница поредна в на лудостта харема. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Глупци.
Но и аз съм там Един триумф безумен На могъщия човешки срам. Колко струва един човешки живот? Колкото и поредният смъртен гроб. А колелото се върти. Огънят по спиците пламти. Няма Бог. Няма богове. Има само Рог. В него Смъртта дебне. Който и да е надул Рога злочести Обрекъл е и себе си, и другите Животът със смърт съумял е да замести За да бъдат неизречими загубите. Глупци. Но и аз съм с вас. Поредният бездушен Наивен, смъртен глас. Защото мислим, че живеем А всъщност мъртви сме от самото начало И кога ли ще съумеем Да погледнем в счупеното, разкривено огледало? Глупци. Но и аз вярвам. За жалост моя голяма И за безграничен мой срам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боже мили на небесата
И ти, Господарко на Косата Колко пошло е да си човек Камо ли в този наш, модерен век... За всичко, що неправилно съм сторил Дано отрони се от сърцата прошка. За вси думи обвинителни, що съм изговорил. С ръка махнете. Но и запомнете. Обръщам се към близките ми, всички вас За прошка аз жадувам Притиснат от угризения в тоз късен час В море черно аз плувам. Човек съм, същество несъвършено Искрица нетрайна, пламъче телнно. Заставам пред дверите, чакам аз сетна прошка Знайте, че без вас съм без съдържание обложка. Вие сте моята лична вечна Колода. По-тежка, по-красива дори от небосвода. Вие сте козовете скрити в моя ръкав. Подкрепяте, укорявате, укротявате всеки гняв. Вие сте моята ръка печеливша в тоз живот. Съжалявам за всичко, що на несъвършеността ми е плод. Прегръщам ви, с ръка махнете. Но и с усмивка тиха - запомнете! На Вас, 14.01.2008, 00:15 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мрак в мрака
Мрак в мрака Часовникът тик-така. Чий врат смъртен покосен ще бъде От сърпа на Великата, що ще пребъде? Мрак в мрака Заровете се въртят. Чака ги забулен странник, без никаква жлъч. Чака ги той, и усмивка появява се на устните - калъч. Пръстите му ги няма Сърцето - зейнала рана. Очите - мъртва бездна Душата - тъма звездна. Калъч, и заровете натам сочат Там, где смъртните покорно мълчат. Време е за нощ на жътва, нощ поредна И спуска се мъжът - закачулена сянка бледна. Смъртта мени своя облик според своето желание. Но винаги носи със себе си на покой ухание. Мрак в мрака Зарът...за теб трака! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^Великолепно!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сляпа нация, и слепи хора Сляп свят, сляп е и затвора. Добре дошли в цирка на суетата. След като влезете – затворете вратата. Изход за жалост няма От една модерна рана. Фигурите скитат, и те не знаят накъде Смърт, Невежество, Заблуда – кой и да е Подръка хващат те. Вие сте фигури Аз също Но от това ме боли. Вездесъщо. Склонете глава Нека разчетен бъде вашия баркод. После оплаквайте се Че на лоша съдба е нещастието ви плод. И циркът се разраства Тъплата желаещи нараства. Лудост неземна в територия съвсем земна. Заблудеността...за жалост е прекалено обемна. Добре дошъл, родени в новото време На ценности и разбирания изкривени. Не се притеснявай, ще поемеш своете бреме. И нещата, с които свикваме ще ти бъдат подарени. ***** Фибри малки в утайка кална Мълния сива, оставяща диря в небе умряло. Радвайте се на водата блатна! И на ежедневието, в материалност що се е взряло. Песове, на мрака служители любими. Вълци, на тъмата подчинените незрими. Сбрани в мен, в моята душа несъвместима Със законите на тази ситуация необяснима. Да можех да ги пратя по всички човеци празни Но за да гонят те, нужна е душа. А повечето от вас, вие, черупки сиви, омразни. Не знаете що е това. Петна по съзнанието, пропити са те С мириса на заблуда, разярява ме... Петна неизлечими, вклинили се в същността. За жалост трудно е да открехнеш завесата. Завесата граница е Между нас и магичността В очите танц играе На различното оста ярка. А вие ги отричате, всички по-малко сиви и бездушни. С хомота на врата тъй доволни, и тъй послушни. Не знаете що за съкровище те притежават. И световете красиви, що с мислите си създават. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Откъде черпиш вдъхновение?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
от шапката
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:45 AM |