![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
^^ къв стил?
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Хард Рок/Хеви Метъл
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Обелка от сълзи
Човекът, сам глупак Захвърли обелката мандаринена. Откъсна се тихичко Един дървесен грак За злобата му прикрита и копринена. А той изплю се на земята Защото крачките бяха веч’ изстинали. Разлютен пръчка откъсна; замята Сълзите на ивата за лета преди изминали. После тихичко заплака Защото от яростта всъщност ни боли. Не вярваш? Тогаз на дървото грака За теб също ще изплаче своите истини. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ерм...започнал съм един фен-фикшън по Диабло, не го знам колко ще излезе и докога ще ми се занимава, може да го мяткам на части.
![]() ********************** Някога... Когато Изуал не беше предал Небесата, разкривайки тайните им и давайки възможност на Тримата да опорочат същността на камъните, символизиращи най-страшното наказание – вклиняване на душата; когато Нефилимите още кръстосваха земната твърд, а Хорадримите, макар и не многобройни, разстилаха словото си и мъдростта си из света на смъртните; когато все още е имало осезаеми ГРАНИЦИ между трите свята – Рай, този, и Ад... ...тогава всичко е било просто по-добре, помисли си с крива усмивка Аел, чистейки леко замърсеното от кал и кръв острие на копието си. До него трите ефирни вълка ръмжаха тихо, но настоятелно, обърнали белите си очи към спътника му. Който от своя страна беше толкова различен от него, колкото сегашния свят от предишния. - Скоро ще дойдат. – прошепна некромантът и леки трусове преминаха по изсъхналата, напукана земя, сякаш потвърждавайки думите му. Той обърна бледото си лице към Аел. – Този път ще е по-трудно. Световният камък е разрушен, ордите на Ада се надигат от земните недра. Тириъл намали силата на стореното зло, но дори и олекотено, то може да разкъса света ни. Настъпва нова ера, Друиде, и ние сме точно в сляпото й, ужасяващо око. Аел усети лек хлад, като че ли взорът на некроманта караше температурата наоколо рязко да спадне. Беше толкова...вглъбен в себе си и разбирането си за света. Балансът, който винаги трябваше да бъде спазен – кодексът, сърцевината на учението на Ратма, следвано от всеки събрат на Кортар. „Балансът винаги трябва да бъде спазен. Дори и да убиеш добър човек, за да дариш живота на мравката, която ще бъде стъпкана от него. Наруши ли се Балансът, светът рухва, друиде, и демоните ще се хранят с останките от плътта ни.” Естествено той беше дал пример за това „запазване на Баланса”, но за Аел това беше доста...странно и усложнено като начин на живот и следване на пътека. Каои Дулра си противоречеше доста с някои аспекти на учението на Ратма, но в новопоявилата се ситуация и двамата бяха на една страна. На тази, на която стояха дори и чародейките от източните кланове на Зан Есу и служителите на Закарум, макар че те бяха по-особен частен случай. Всички се бяха обединили под един флаг, макар и да разбираха цветовете му по различен начин, флаг, който трябваше да удържи легионите на Тримата и самите Висши демони. Аел бе чул, че камъните, които бяха побрали в себе си душите на двама от тях са били съкрушени, единият не къде да е другаде, ами из недрата на самия пламтящ Ад, но се съмняваше, че това означава край на прииждащите демонични орди. Пък и човек никога не можеше да бъде сигурен за нещо, свързано с Братята. Визджерейците също наивно се бяха сметнали за победители в двубоя с могъщата адска сила на лордовете на Ада, както и несъмнено героят, успял да стигне до самото дъно на катакомбите на манастира до Тристрам. Но в надпревара с майсторите на заблудата предполагаемият мъдрец лесно се оказваше глупак, попаднал в клопката им. - Нилатак...- сякаш арктическите ветрове, подвластни нему, задухаха в сърцето и душата му, вадейки на показ емоции, скрити дълбоко под пластовете на съществото му. Предателят, дръзнал да оскверни и опетни статута на Друидите на Харогат. Змията, помогнала на Бейл да прекоси планина Ареат без досега с Древните, самите нефилимски духове, пазителите на древния Световен камък. Аел никога не бе мислил, че може да мрази някого или нещо, но това...същество опровергаваше доскорошните му възприятия. Некромантът до него също знаеше, всички бяха разбрали за предателството на Друида, носещо последствия за целия свят. За разлика от него обаче, Кортар просто бе свил рамене. Но в очите му...в бледите като кожата му очи с едва открояващ се ирис Аел виждаше, че срещне ли Нилатак, служителят на Ратма ще направи всичко по силите си да го прати там, където му е мястото – в прегръдката на Траг’оул. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разказ за хората (нас)
Преди време хората бяха млади и не бяха построили своите клетки против сънища и мечти. Спомням си как съзнанията се допираха едно-друго и заедно изплитаха Копнеж, в който всички живееха временно, за да подържат душевността си и Усета. Беше много важно. Всъщност, това беше една от водещите цели в живота на един Човек. Да дариш другите със своята част от пъзела, да те допълнят те със своите собствени мисловни ръбати формички...Съзнанията пламтяха. А ние бяхме тяхната клада, техните въглени, тяхната жар. Някъде малко след това чух за странника. Из всеобщите съзнания се появяваха мисли, чертаещи и извайващи картини за човек, закачулен и леко прегърбен, сякаш носещ някакъв товар. След себе си той оставяше малки капчици СОЛ, колкото и да звучи странно това. Солта изтляваше бавно, естествено, под напора на делата на Майка земя, но всички се чудеха защо и как успява да направи това той. Малко след като разбрах за този мистичен скитник, реших да го намеря. Не ще и дума, трудно щеше да бъде, не може човек току-тъй да прекосява света по петите (от сол) на някакъв си непознат. Но пък вътре в Кълбото, което грееше в мен, се усещаше силното чувство на сигурност и убеденост, че ще успея да го намеря. Затова и една сутрин, когато слънцето огря особено алено прозорците на къщата, реших че пътуването ми просто не търпи отлагане и трябва да започне. Докоснах се до Копнежа и споделих това с околните, които в началото го приеха с леко недоумение и силно недоверие, но пък се примираха с ексцентричността ми и ми пожелаха лек път. Щяха да ме чакат, знаех го, пък и винаги можехме да се намерим в Копнежа. Макар и да бяхме ужасно много, насочването на даден човек към друг ставаше изумително лесно. Не знам колко пътувах по Майката. Сезони се смениха, сняг и слънце станаха кожата ми, юг и север дъхът ми. Леко отчаяние бе започнало да се просмуква в Кълбото ми, но пък си бях доста инатлив и реших, че ще продължа каквото и да става. Беше есен – тогава, когато най-сетне извървях соления път до странника, сред килимите от опадли шарени листа и стените от оголващи се дървесни корони. Наметалото му беше скъсано на много места, на други дупките бяха уж запълнени с кръпки от всякакъв боклучав материал. Тояжката му беше сякаш гнила и ронлива, ала усещах, пък и Кълбото подсказваше, че е изключително здрава и е служила на господаря си години наред вярно и безотказно. - Намери ме. – гласът му беше плътен, но с лека нотка на грохналост, на едно изморено Съзнание. - Намерих те. – усмихнах се аз и седнах до него (междувременно той се бе настанил на един паднал, обрасъл с искрящ мъх дънер). Въпросът ми прозвуча детски, прибързано, и някак не на място при такава среща. Но той знаеше. Всъщност, винаги бе знаел. Усещах го. – Защо оставяш сол, старче? Беше сляп. Знаех го. Той свали качулката и откри старото си, но запазено лице, с бръчки прекосяващи го, както корените прорязваха нашата Майка. Усмихна се. Толкова тъжна усмивка, че дърветата заплакаха с аления танц на листата си. - Това е моят плач, синко. Плача за загубата, която ни предстои. Тази, която ние сами ще си донесем, защото ще се възгордеем и ще надскочим това, което ни е отредено да сме. Това е моята изповед, моето спасение. – ако имаше очи, сега щеше да ме гледа втренчено. Знаехме го. А толкова тъга, толкова много тъга... - Каква загуба, страннико? – попитах го аз, макар да осъзнавах, че отговор няма да има. – Нима не може да се предотврати това, нима нямаме силите? Той кротко поклати глава, след което си сложи пак качулката. Видях как се навежда с лице над ръката си, два блясъка осветиха вече свечеряващата се есенна картина. После отвори шепата ми и пусна две малки, повтвърдили се купчинки сол в нея. - Остави ме тук сам, момко. Обещан ми е гроб из алените килими в тази гора, спасението, дошло заради молитвите и плача ми. Не бой се, вие не ще умрете наистина. – улових горчивината му, Кълбото затрепери сякаш ударено с огромна сила дори. – Ще забравите след време това, което преди сте имали, и дори няма да минава кратка мисъл за това, което бе човешкия род в началото. Няма да умрете – ще се преродите непълни, празни, изсъхнали сякаш вътре... Листата и техния нестихващ танц заглушиха последните му слова, макар че знаех, че те не бяха важни. Смутен си тръгнах от леса и се запътих обратно към дома, докосвайки всички в Копнежа и разказвайки им за пророческите думи на странника, носещ сол. Никой не повярва, всички само се смееха и клатеха глава – как може да се загубим така, че да не помним какви сме били преди? Това бе невъзможно! ...... Когато това стана, не успях да плача. Никой не си обясни как така изчезна Копнежа, Кълбата пък започнаха да угасват малко по малко, докаот не останаха едни забравени, сенчести и тъжни Кълба. Съзнанията ни се отделиха, разплете се всичко, започнахме да си градим собствени Клетки, в които да слагаме уж нови, по-добри Кълба. Но те не бяха, не бяха истински, не можеха и да бъдат. Остана само солта, която взимам и използвам всеки ден. Една мъничка, мъничка частица от нея всяка вечер, когато слънцето обърне лика си, засрамено, от нас. Достатъчна за да подпали раната, която сами успяхме да отворим. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
искам[...], но не мога да избухна да ти кажа да докосна пак света сиво ме поглъща влажни, без цявт и движение дните, времето - нестихваща затвореност в порочност крива идват с болката влача, плача желания които не трябва да си позволявам (не искам) без пориви (искам) и детето голямо в леглото-утроба на глас му четат керуак кога ли ще бъда? Нещо ми прещрака и за пръв път използвам тази трибуна. За милиардите почитатели, които ще се родят има още в линка към подписа. (ха-ха) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ подхожда ти доста ;]
------------------------ Облаците протягат нечистите си ръце към мен. Към всички хора, пъплещи като гниди по земната твърд. Вятърът реже и свисти, ядосан за съществуването ни, желаещ с всеки свой разграден атом да ни убие. Да ни смаже, да станем пихтията, когато някога сме били. Свивам се малко повече в наметалото си. Навсякъде цари разрушение, поне в моите очи. Марионетките ходят, следвайки пътя, определен от кукловода им. Замислени и немислещи едновременно. Майки карат колички с децата си, носещи ги сякаш на жертвоприношение, увити в дрехи като за отвъдния свят. С другия Взор виждам как всъщност повръщат, пометнали отрочетата си в самото си Ядро, отказали им достъпа. Отказали им и изхода. Облаците се сгъстяват. Лято лешояди, виждам клюновете им, окъпани в кръв и плът на предишните им жертви. Гледат втренчено, защото са господари, а ние – слугите им. Агнеците. Всъщност съм на път. Затова и сигурно се роят безплътниците, знаят къде отивам. Чертата. По-висока от Олимп, по-ниска от стъблото на тревата, Чертата, където ти си господар. На края си. Изкачвам камъните, пълзя по тях, сливам се, отливам се, дращя по мъха и плесента им и усещам как Рубинът трепти леко в мен. Усеща и той, като онези горе, иска да изпее песента си най-накрая. Колкото и да се е прикривал, винаги съм знаел целта и жаждата му. Припокриват се с моите...затова. Стигам до нея, заставам пред безкрайността и ограничеността й. Впивам нокти в плътта, изваждам Камъка. Искрящ е, пълен с кръвта и есенцията ми. Пълен със спомените, преживяванията, емоциите, тъгите ми. Пълен със самият мен. Гледам го секунда, две, минута. Усмихвам му се. Винаги съм имал чувството, че го мразя, всепоглъщащо. Пускам го да падне и сякаш гравитацията се съпротивлява, метърът и половина разстояние се разтяга до километри. За последен път махам пластовете и пробивам черупките. Очите ми изсивяват, стоманени и празни, мъртви, неразбиращи. Никога не са се интересували от нищо, както и нищо не се е интересувало от тях. Те вече, за разлика от земните, ВИЖДАТ. Пробиват привидния парад, прорязват недрата на всичко. Пред тях танцуват уродите, демоните, гнилото и разядено тяло на земята и населяващите я. Затварям ги. Последната гледка. Рубинът пада и се счупва, защото всъщност е крехък. Кръвта от него изтича и той губи рубинения си цвят. С последната капка течност полита и последната ми мисъл. Адът е настъпил. --------------------------------- Облаците изяждат душата, още прясна и кървава. Със смях и кикот те изтриват ръцете си вътре в пухената си обвивка. А после, все още така злобно усмихнати, зачакват следващия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() това не съм го писал аз ама си заслужава да се постне някъде ![]() Цитат Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат Разделят се лайното и човека И всеки тръгва сам по своя път... Човекът по дела човешки Със другите подобни същества, Лайното по тръбите тежки, Надолу, с другите лайна... След час човекът вече огладнява Забравил е за своето лайно Лайното също го забравя Тъй, сякаш те не са били едно А може би скръбта е неуместна И може би така е по добре А може и отново да се срещнат Там нейде сред лазурното море... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Някъде не означава 459 места тук
![]() ______________________ Септември Нейде през септември ситен дъжд запръска Капчици се плъзнаха по сивите стъкла, През клони кривопръсти, по сухата земя Нейде през септември бледи облаци летяха, Обвиха планините в тягостни мъгли И зимен вятър пак забули спомените от летата, ...Като глас шептящ ти през листата Нейде през септември езерото се събуди И запяха духове обредни песни Под лъчи умиращи, със гласове небесни Нейде из септември за утеха те душата приютиха От купола звездите във нощта свалиха, По пътеки тихи, тесни, поведоха я във леса Нейде през септември ситен дъжд запръска Капчици се плъзнаха по сивата кора През клони кривопръсти, по сухата земя Нейде през септември аз умрях на улица една И път намерих дълбоко в таз' гора Сякаш хиляди звезди искряха – по една за спомен скъп ...Като вечно чакан дом, от Кралица пазен кът -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Portrait
Since you've gone away all my pictures turned to grey Colourless and empty turned myself into a sculpture Feeling only pain and sorrow inside so drained and hollow You took my inner freedom All i draw - your silhouette my last hope has left add some colour in my brush add some life in my eyes Now i see my lost horizon watch you bleed and paint using blood instead of red my final picture is your portrait i was influenced by In Flames... -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Септември Някой пак е бродил deep in the парк forests ![]() При тристишията, вторият ред всеки път е с различна ритмика, забелязвам. Все още не мога да проумея добре ли е или зле ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ & ^^ ...Епа, благодарим. Нямаше бродене, но имаше мерак за такова.Инак аз гласувам за "зле", вие се оправяйте
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy my fragile mask crumbles and i continue reconcile my eternal safety lost by doubt too long have i refused to shout... If i stare in the mirror will i see my face if i look in the mirror even if i gaze ? NO...i only saw bitterness and tears could you help me ? help me fight my fears you're just empty...you never felt... you're just empty...you can't help няма име.към края леко изгубих идея за насоката на текста и просто го написах както ми дойде -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Корените май не съм ги давал..
![]() Корени Корените не чакат И пронизват с агресия До последния пласт. Ядрото не плака Душата изми, сетне взе си я Душа от най-чистия бряст. Слънце огря му лицето Рана до сълза подредени. Виж, това е То, което Пази спомените ни сломени. И корените водят до него - Стълбовете на всяко паднало его. Корените се хилят Грозни са, гнусни, зловещи. От кръвта смучат и пият Пъхат душата Му в адските пещи. И мелодията му умира С писък на мъртво дете. То (Той) листата си сбира. В най-тихата пауза Изсъхна най-чистият бряст От човешки грехове покорен. Сега лъщящ, последния пласт Отреден остава само и само за мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 18-June 08 Град: София Потребител N: 2807 ![]() |
Touch the Earth
I am the Lizard King I can do anything Jim Run with me През мойте спомени от детството, През черно-белите и след това през цветните. През спалните на летните момичета, През сенките и думите да тичаме. Run with me През ръцете ни над пламъка от свещите, През огорчението, а после и през грешките. През ранния дъжд, през късния вятър и още През дългите дни и още по-дългите нощи. Run with me През болките и през смеха ни, През тлеещите въглени в съня ни. През изгубеното и спечеленото време, През всички тук. През мене. И със мене. Let's run -------------------- Poklona e za vas, Az rabotih za vas
aideeee horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
айде, аз със мойте лигави стихчета детски...
"Акт на Любезност" "Акт на любезност" казват очите пеят на своя език "ни измаря" Така е фалшива любов сърцето изгаря със своето лицемерие ние сме самоубийци знаещи, че никой не ни обича знаещи, че никого не обичаме И все пак показваме своята гадна, фалшива любов за да получим своя дял от гадната, фалшива любов да утешим своите души с изкуствени сълзи за да не потекат истински от нашите очи а всичко е един болезнен изгарящ акт на любезност блааа, който слуша The Residents, ще види колко е повлияно от тях. EXPERIMANTAL NO-WAVE FTW! -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 29-September 08 Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex Потребител N: 3015 ![]() |
Аз някога пишех разни неща - имах цели тетрадки голям формат, изписани с лично творчество. Но тези неща ми харесваха докато ги пиша. После, като ги приключа и ги прочета виждах каква простотия са. И по едно време ги пратих всичките в кофата. Имах писани и виртуално, но и те отидоха в кофата, поради различни причини (не само описаните).
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
I don't want your sympathy all i sense is endless apathy my fragile mask crumbles and i continue reconcile my eternal safety lost by doubt too long have i refused to shout... If i stare in the mirror will i see my face if i look in the mirror even if i gaze ? NO...i only saw bitterness and tears could you help me ? help me fight my fears you're just empty...you never felt... you're just empty...you can't help няма име.към края леко изгубих идея за насоката на текста и просто го написах както ми дойде Всъщност е доста яко, продължавай да пишеш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Battle of the End Can you imagine angels and god praying for your live,for our freedom you shall die for the cause or rott deep down in the basement of the maggot Chaos storms or eternal flames ? suffering and terror - humanity obeys the heroe's pain is in thy name struggling and honour leads our ways Immortal soldiers attack and gain killing all my brothers faster than a bullet Can you feel it ? Can you feel the pain ? we crumble like a trembling jar filled with it... So we fought and died and now our breed exists no more Why was all the suffering for ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Дееба, тва е още по-яко
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аха, задобрява
![]() рот с едно т ;] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
^Аха, да.
![]() Can you imagine angels and god praying for your liFe, for our freedom you shall die for the cause or rot deep down in the basement of the maggot Chaos storms or eternal flames ? suffering and terror - humanity obeys the heroes' pain is in thy name struggling and honour lead ЛайВ е това, на което му се казва още и концерт. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси,мерси иначе преживяват се няколко грешчици
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
The Day I Fucked Everything
---------------------------------- First I fucked a seagull Then I fucked a cow "I wish I'd fuck a bull", I said And I fucked a crow Fuck, fuck, fuck Suck my cock Watch me go Rape a mole Then I fucked a park bench And I fucked a snake Then fucked myself and said "I need to fuck a cake" Fuck, fuck, fuck Suck my cock Watch me go Rape a mole I fucked a dying turtle And I fucked your mom Then I fucked the pavement And I fucked my cum Fuck, fuck, fuck Suck my cock Watch me go Rape a mole -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^Напротив, точно Life трябва да си е там. Съществително е.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Не разбрах кое му е "напротив"-а тук
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
До колкото разбрах Despair поправи автора за това, че не е life, а трябва да е live, но ако не съм разбрала правилно - извиньетъ мъ.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
обратното писал съм го live,а трябва да е life.Беше ми много заспало като го писах...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Днес беше една от тези сутрини, за които Лимп Бизкит пеят в "Брейкстъф"(не ме замеряйте моля
![]() ![]() Ода за лапада Тук пред нас науката не спори кога най-сладка е водата - след пиене в квартири, храсти и обори, когато сутрин тъпа кирка блъска ти главата и няма милост, ни спасение - разхождат ти се зомбита в устата, и в плен на алкохолно затъмнение отказват мозъкът, чаталът, колената. Мислиш си по-лошо няма? Заповядай с нас в кенефа! Облекчението-тежко; мъката-голяма и само правиш на мухите кефа. Но има малък трик във занаята, специален лек за флората в червата, ако искаш да пребориш миризмата, надигай смело паницата с чорбата! Хомеопатията е пиянско дело не се съмняваме във резултата, че лападът се харчи тук на село, където рядко трезва е главата. Затуй не се кумете, братя, вместо ганджа сейте лапад, че вчера баба пак парцуца прати от един затънтен край на запад. Хапвайте го на чорба или натюр пасете за мезе и не се съмнявайте в това, че полезно е зелено да серем. -------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 09:34 AM |