![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Септември Някой пак е бродил deep in the парк forests ![]() При тристишията, вторият ред всеки път е с различна ритмика, забелязвам. Все още не мога да проумея добре ли е или зле ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ & ^^ ...Епа, благодарим. Нямаше бродене, но имаше мерак за такова.Инак аз гласувам за "зле", вие се оправяйте
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy my fragile mask crumbles and i continue reconcile my eternal safety lost by doubt too long have i refused to shout... If i stare in the mirror will i see my face if i look in the mirror even if i gaze ? NO...i only saw bitterness and tears could you help me ? help me fight my fears you're just empty...you never felt... you're just empty...you can't help няма име.към края леко изгубих идея за насоката на текста и просто го написах както ми дойде -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Корените май не съм ги давал..
![]() Корени Корените не чакат И пронизват с агресия До последния пласт. Ядрото не плака Душата изми, сетне взе си я Душа от най-чистия бряст. Слънце огря му лицето Рана до сълза подредени. Виж, това е То, което Пази спомените ни сломени. И корените водят до него - Стълбовете на всяко паднало его. Корените се хилят Грозни са, гнусни, зловещи. От кръвта смучат и пият Пъхат душата Му в адските пещи. И мелодията му умира С писък на мъртво дете. То (Той) листата си сбира. В най-тихата пауза Изсъхна най-чистият бряст От човешки грехове покорен. Сега лъщящ, последния пласт Отреден остава само и само за мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 18-June 08 Град: София Потребител N: 2807 ![]() |
Touch the Earth
I am the Lizard King I can do anything Jim Run with me През мойте спомени от детството, През черно-белите и след това през цветните. През спалните на летните момичета, През сенките и думите да тичаме. Run with me През ръцете ни над пламъка от свещите, През огорчението, а после и през грешките. През ранния дъжд, през късния вятър и още През дългите дни и още по-дългите нощи. Run with me През болките и през смеха ни, През тлеещите въглени в съня ни. През изгубеното и спечеленото време, През всички тук. През мене. И със мене. Let's run -------------------- Poklona e za vas, Az rabotih za vas
aideeee horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
айде, аз със мойте лигави стихчета детски...
"Акт на Любезност" "Акт на любезност" казват очите пеят на своя език "ни измаря" Така е фалшива любов сърцето изгаря със своето лицемерие ние сме самоубийци знаещи, че никой не ни обича знаещи, че никого не обичаме И все пак показваме своята гадна, фалшива любов за да получим своя дял от гадната, фалшива любов да утешим своите души с изкуствени сълзи за да не потекат истински от нашите очи а всичко е един болезнен изгарящ акт на любезност блааа, който слуша The Residents, ще види колко е повлияно от тях. EXPERIMANTAL NO-WAVE FTW! -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 29-September 08 Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex Потребител N: 3015 ![]() |
Аз някога пишех разни неща - имах цели тетрадки голям формат, изписани с лично творчество. Но тези неща ми харесваха докато ги пиша. После, като ги приключа и ги прочета виждах каква простотия са. И по едно време ги пратих всичките в кофата. Имах писани и виртуално, но и те отидоха в кофата, поради различни причини (не само описаните).
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
I don't want your sympathy all i sense is endless apathy my fragile mask crumbles and i continue reconcile my eternal safety lost by doubt too long have i refused to shout... If i stare in the mirror will i see my face if i look in the mirror even if i gaze ? NO...i only saw bitterness and tears could you help me ? help me fight my fears you're just empty...you never felt... you're just empty...you can't help няма име.към края леко изгубих идея за насоката на текста и просто го написах както ми дойде Всъщност е доста яко, продължавай да пишеш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() Battle of the End Can you imagine angels and god praying for your live,for our freedom you shall die for the cause or rott deep down in the basement of the maggot Chaos storms or eternal flames ? suffering and terror - humanity obeys the heroe's pain is in thy name struggling and honour leads our ways Immortal soldiers attack and gain killing all my brothers faster than a bullet Can you feel it ? Can you feel the pain ? we crumble like a trembling jar filled with it... So we fought and died and now our breed exists no more Why was all the suffering for ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Дееба, тва е още по-яко
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аха, задобрява
![]() рот с едно т ;] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
^Аха, да.
![]() Can you imagine angels and god praying for your liFe, for our freedom you shall die for the cause or rot deep down in the basement of the maggot Chaos storms or eternal flames ? suffering and terror - humanity obeys the heroes' pain is in thy name struggling and honour lead ЛайВ е това, на което му се казва още и концерт. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси,мерси иначе преживяват се няколко грешчици
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
The Day I Fucked Everything
---------------------------------- First I fucked a seagull Then I fucked a cow "I wish I'd fuck a bull", I said And I fucked a crow Fuck, fuck, fuck Suck my cock Watch me go Rape a mole Then I fucked a park bench And I fucked a snake Then fucked myself and said "I need to fuck a cake" Fuck, fuck, fuck Suck my cock Watch me go Rape a mole I fucked a dying turtle And I fucked your mom Then I fucked the pavement And I fucked my cum Fuck, fuck, fuck Suck my cock Watch me go Rape a mole -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^^Напротив, точно Life трябва да си е там. Съществително е.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Не разбрах кое му е "напротив"-а тук
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
До колкото разбрах Despair поправи автора за това, че не е life, а трябва да е live, но ако не съм разбрала правилно - извиньетъ мъ.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
обратното писал съм го live,а трябва да е life.Беше ми много заспало като го писах...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Днес беше една от тези сутрини, за които Лимп Бизкит пеят в "Брейкстъф"(не ме замеряйте моля
![]() ![]() Ода за лапада Тук пред нас науката не спори кога най-сладка е водата - след пиене в квартири, храсти и обори, когато сутрин тъпа кирка блъска ти главата и няма милост, ни спасение - разхождат ти се зомбита в устата, и в плен на алкохолно затъмнение отказват мозъкът, чаталът, колената. Мислиш си по-лошо няма? Заповядай с нас в кенефа! Облекчението-тежко; мъката-голяма и само правиш на мухите кефа. Но има малък трик във занаята, специален лек за флората в червата, ако искаш да пребориш миризмата, надигай смело паницата с чорбата! Хомеопатията е пиянско дело не се съмняваме във резултата, че лападът се харчи тук на село, където рядко трезва е главата. Затуй не се кумете, братя, вместо ганджа сейте лапад, че вчера баба пак парцуца прати от един затънтен край на запад. Хапвайте го на чорба или натюр пасете за мезе и не се съмнявайте в това, че полезно е зелено да серем. -------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мноооооо яко.
Краят малко си оакала, ама инак е идейно и весело, и добре построено, и прочие. Евала! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Благодаря gad мечтата ми е да го изпеят Фереджето. Абе защо не вземем да си обособим една темичка за кенефна философия
![]() -------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стоманата
Аз съм стоманата Най-тежкият ви грях. Уж аз бях избраната А всъщност (аз) сама избрах. Аз съм желязото, което Вие под крака оставяте Така нахално. Що е дадено, ще бъде взето. Бях там - кръвокръщение Ваше и сакрално. Отблясъкът съм Тая се, криейки Жаждата на тайния ви сън Убийствата във вашите очи. Целувате ме отвъд плътта Дори избирате ме – Спътница в смъртта. Не е ли гнусно иронично Как потъпквате ме с вашите крака? А всъщност толкова изрично Крачката ми следвате, с душа в ръка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Човече, с усъвършенстването си ставаш и все по-трудно разбираем. Не след дълго ще станеш от тези най-висши творци, дето само те си знаят какво и защо творят, а другите ще ги считат за луди. Не казвам, че това е лошо, хах, но ако смяташ, че е - дано не стане.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има нещо вярно в на гада думите, опитай малко по разбираемо за простолюдието да е.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, аз пък си мислех, че идеята на това е доста директна. :?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^Има нещо сладко-гъделичкащо в начина,по който се изразяваш дори в постовете си.Мммммммм приятно е да те чете човек!
![]() И не виждам нищо неразбираемо в горенаписаното произведение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...и обратно
Говорих си днес с облаците сиви А пък те взеха, че бяха ведри. Надсмиваха се над дните ни плешиви Наред с братя им - призрачните кедри. А пък аз пуша си кръвта И цигарата ужасно е горчива Отказвам поредната врата Увенчана е с лъжлива грива. Демон днес поиска ми душата Заплюх го и среден пръст показах. Усмихна се - "Ей там, долу, под земята Ще ти покажа що е вечен страх". И ей тогава цигарата си свих После римата умърлушено изгоних Седнах, с кръвта написах стих Дори (даже!) няколко сълзи пророних. А ти мислиш, че тук си се шегувам "Виж го тоя, с несериозен стил!" Да, ама тежко е да плувам В басейна на живота, рохко гнил. Затуй викам, какво ще кажеш, брат (?) И без туй сме най-малко общо кратно. Да оставим облаците и целия си град Пък да отидем до самоубийство...и обратно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Това го може само <<Е на X-та>>
![]() ![]() П.П. A "Стоманата" е доста добро ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ритмиката се диктува от това доколко съм ядосан, чувстващ се малоценен, или каквото и да е там негативно-комплексарско чувство. Хъхъ...
Какви е на х-тата о___O Пак ли вкарваш програмиране XD -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 04:34 AM |