![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 8-June 03 Град: Blagoevgrad Потребител N: 145 ![]() |
О.К ще му кажа но не съм сигурен дали ще се навие. Все пак ще кажа да се обади,де. Пък ако ми платите ще кажа и две-три добри думи за групата
![]() ![]() ![]() -------------------- This is War and we are soldiers
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 3-April 04 Потребител N: 445 ![]() |
Млада Рок/Метъл група търси барабанист и вокалист(от Пловдив).Желаещите да напишат двете си имена и възрастта.Кандидатите да бъдат между 14 и 17 години.
препоръчително е барабанистът да има собствен инструмент. За контакти: rock_metal@abv.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
shte e qko nqkfo ako temi kato taq sa slojeni v "vajni temi" ili neshto takao nz. imsylta mi e 4e primerno da stoqt nai-otgore i da ne padat nadolu v stranicite kato nikoi ne pishe v neq, shtoto shte doide nekoi rok metal barbnist ot pld sled 1 mesec i shte se preebe shtoto nqma vidi temata heh....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Zealot @ Sep 15 2004, 09:55 PM) възрЪстта aheh.. dam mozhe da se smeni imeto na temata ..mm to maj bqh prawil takawa tema predi wreme ..nz |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 3-April 04 Потребител N: 445 ![]() |
ако може модераторите/администраторите да направят важна темата ще съм им много благодарен!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Направете го отделен форум, или 1 важна тема в която да са всички обяви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
мда бе ...направо отделен форум, отколе още се носят идеи за това...
-------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
a taka hvala. sega iztriite si4ko sled posta na zealot i shte e idealno, mozhe da slozhite link "Обяви" на самия сайт който да праща към тази тема
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да, ако ще е тема, нека в нея останат само самите обяви, а не тъпите ни постове
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ееее мерси че я направихте важна
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 15 2004, 09:12 PM) Цитат(Zealot @ Sep 15 2004, 09:55 PM) възрЪстта aheh.. dam mozhe da se smeni imeto na temata ..mm to maj bqh prawil takawa tema predi wreme ..nz Съжалявам, нищо лично, но не се сдържах - "възрАстта" ![]() Все пак - нали добре образовани хора ще ставаме? ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 18 2004, 01:43 PM) Цитат(Sw1tched @ Sep 15 2004, 09:12 PM) Цитат(Zealot @ Sep 15 2004, 09:55 PM) възрЪстта aheh.. dam mozhe da se smeni imeto na temata ..mm to maj bqh prawil takawa tema predi wreme ..nz Съжалявам, нищо лично, но не се сдържах - "възрАстта" ![]() Все пак - нали добре образовани хора ще ставаме? ![]() аре стига offtopic де!!! PS:аз го поправих иначе го бях написал с Ъ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Zealot @ Sep 19 2004, 01:57 PM) аре стига offtopic де!!! PS:аз го поправих иначе го бях написал с Ъ ![]() Съжалявам ... млъквам ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
и аз ще се радвам на едно барабанистче и вокалче ... за хард рок/хеви метъл
![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 6-October 04 Потребител N: 626 ![]() |
Edited: not relevant any more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
само вокалче остана ... барабанистчето го уредих ... т'ва е няма връщане назад ... барабани ще да са
![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
аз супер много искам да се записвам на барабани
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 18-September 04 Потребител N: 611 ![]() |
Ve4e sformirana banda be6e napusnata ot vokalista si
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(HellCat @ Oct 20 2004, 11:55 AM) аз супер много искам да се записвам на барабани ![]() mi zemi dfe 4etki nekfi i po4fai da si trqskash po masi i legla i tika...dam |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxax da ti kaja veche sum probvala...ne me zadovolqva dostatuchno
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e to taka se po4fa hihikz
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Група си търси Вокалистка ...стил Блек Метъл важно е да е сериозна ... и хубава ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(HellCat @ Nov 1 2004, 10:01 AM) Цитат(The_Rage @ Oct 28 2004, 11:17 AM) Цитат(HellCat @ Oct 20 2004, 11:55 AM) аз супер много искам да се записвам на барабани ![]() mi zemi dfe 4etki nekfi i po4fai da si trqskash po masi i legla i tika...dam xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxax da ti kaja veche sum probvala...ne me zadovolqva dostatuchno ![]() пробвай с нещо по-голямо, тръби за ВиК може да те задоволят ![]() The_Burnt_Hell щом важното е да е хубава групата ви ше е няква яка .. голи клипове ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
mi da ... kato iskame da ia izgonim , napravo ia zakolvame v nekoi klip i gotovo ...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Burnt_Hell @ Nov 21 2004, 07:55 PM) Група си търси Вокалистка ...стил Блек Метъл важно е да е сериозна ... и хубава ![]() ![]() А поне малкоо талантлива? ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 6-October 04 Потребител N: 626 ![]() |
Група Фанагория (готик метъл) търси басист. За повече информация вижте тук: Официален сайт на групата
Също така търсим вокалистка. Който се интересува да пише на: оffadinglight@gmail.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Nov 24 2004, 06:35 PM) mi da ... kato iskame da ia izgonim , napravo ia zakolvame v nekoi klip i gotovo ... ![]() ![]() Венци ти пък от кога си имаш група бе..... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
toi ne se li kazva viktor?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 21-January 05 Потребител N: 728 ![]() |
Група Frozen Hell (от София) си търси вокал и барабанист. Стилът е Heavy / Thrash Metal. Ще се свири предимно авторска музика. За повече информация: 088 7379576 Милен и b.c.rich@mail.bg
-------------------- Heavy Metal From The Cradle To The Grave!!!
B.C. Rich Official Dealer b.c.rich@mail.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ха-ха-дали да не дойда аз, а? Бива ме
![]() Тоя поуст е за двама човека дето знаят за какво става дума-те знаят колко добър вокалист и барабанист съм ![]() И все пак ако не ме вземете мен-успех в търсенето!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 10:56 PM |