![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Велико
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 25 2005, 01:16 PM) Цитат(pi4 @ Jun 25 2005, 01:14 PM) Цитат(feather @ Jun 25 2005, 11:47 AM) Ето и записана една от песновките. ![]() да вметна само, че тия сървъри се виждат само в българия. ![]() Само да вметна, че се пише България. пиша както мога, аз съм iX freak /[0..9]/[a]/s знам как се пише, не ме учи, не бой се -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
какъв е смисълът на алкохола обаче в цялостната картина?
Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! ![]() ![]() Странно е, че толкоз хора са отишли, аз например за миг не си и помислих да ходя ![]() едит - всъщност ми е ясно защо са били хората, които са били. В България метълите получават по два концерта и половина годишно.... Ето защо. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Да, обаче след това групите ни помнят задълго.
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Nikola Bathory, хора като теб са ми смешни. Става въпрос за една от най-великите групи... не... НАЙ-ВЕЛИКАТА група в историята на метъл и рок музиката въобще, но ти някак си успяваш да не разбереш защо по дяволите хората отишли да ги видят?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не него, до колкото разбирам главния проблем му е в това
Цитат(Nikola Bathory) Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! На мен също ми е било винаги странно, но пък не е и нормално човек да пресъхне и да няма от къде да си купи бира, вода, etc. Предпочитам обаче да пресъхна, пред това да пропусна 45 минути от концерта на опашка.... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Jun 25 2005, 09:48 PM) какъв е смисълът на алкохола обаче в цялостната картина? Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! защото бирата и сабат си вървят комплект. аз също се наливах с бира и ми беше гот. бира мога и да си пия вкъщи вярно, и по-хубава, и по-студен, и мога да си пусна paranoid/master of reality/vol. 4, да, мога, ама на ей, на концерт се ходи да видиш и даруги като тебе и музиката да те полази по дбелета кратуна и да ти влезе и начовърка надълбоко, тъй че не само да я чуеш, ами да я усетиш в костния ти мозък, че той да я помни дорде си жив. оп оп! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Ама за какво ти е бира за целта
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Nikola Bathory @ Jun 25 2005, 07:48 PM) Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! ![]() ![]() Много глупаво мнение. Ми аз по тая логика да не излизам от нас, щтото мога да говоря по телефона с приятелите. А колкото до пиенето, наистина е тъпо без да бирички. Кофти е ако прекалиш като мен, че ме боля супер много главата докато свириха и не се изкефих на 100% ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(feather @ Jun 26 2005, 05:10 PM) Не него, до колкото разбирам главния проблем му е в това Цитат(Nikola Bathory) Като искате да пиете, тва може и у вас да го правите, нали? И няма да ви трябва билет! На мен също ми е било винаги странно, но пък не е и нормално човек да пресъхне и да няма от къде да си купи бира, вода, etc. Предпочитам обаче да пресъхна, пред това да пропусна 45 минути от концерта на опашка.... ![]() Аз също прдпочетох да пресъхна,и дори заебах тези с които влязох,защото се редиха толкова дълго за бира,че наистина можеше спокойно да мине половината концерт!Е друго е на концерт!Не ми се мисли,че ще мога спокойно да си седя в къщи и да си пия нещо си,докато някоя банда дето съм слушал от 10-15 години да забива някаде в същия град дето живея!Няма да стане! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Аз мислех да хода на техния концерт ама дядо ми умря и му ходих на погребението
![]() ![]() ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Тежкия heavy metalist @ Sep 13 2005, 04:05 PM) Аз мислех да хода на техния концерт ама дядо ми умря и му ходих на погребението ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 11-October 05 Град: Велинград Потребител N: 968 ![]() |
Беще много хубав концерта
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Това беше исторически концерт. Видяхме бащицата Ози, изключителния Томи и въобще направо страшно беше. Дори не се нервирах, че след това трябваше да си хода пеша от илиянци до Овча купел, пиян и разбит от един от най-яките концерти на които съм бил.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 06:12 PM |