![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Хмм... странно... защо ли във всичките тези побоища в студенцкия град се споменават само "чалготеки" и "пияници"?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Ама чакай, не беше ли и ти от чалга партията?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Хмм... странно... защо ли във всичките тези побоища в студенцкия град се споменават само "чалготеки" и "пияници"? ![]() ![]() Защото в чалготеките се събират много хора и много алкохол...? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хмм... странно... защо ли във всичките тези побоища в студенцкия град се споменават само "чалготеки" и "пияници"? ![]() ![]() Защото в чалготеките се събират много хора и много алкохол...? На рокфестовете също, гений пробити, но да речем в последните 3 години е станал само един инцидент и то защото пияница сам паднал от скалата. Или пак имаш някакво ДЖИИИИНИЪС обяснение, шибани подлизурко? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Кажи някоя подробност по тоя инцидент, който споменаваш. Бащата на един приятел така загина преди 3-4 години покрай концерта на Любе. По това, което говорят за него в града, не е бил пияница.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Оф абе нали преди некви години в неква дискотека сгазиха некой....СГАСИЛИ СА ГО и е умрял...после ше разправят че метълите са най-големите простаци...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Aма моля ви се не се излагайте. Kakво намесвате суб-културите?! Простотията не ходи по гората. Днешната младеж е възпитана от вчерашната, така че то си е до възпитание. Едно дете като го оставят на произвола на съдбата, доста често излиза от него поредната отрепка. Състраданието липсва на сегашните поколения като че ли най-много.
-------------------- |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-September 10 Град: София Потребител N: 3949 ![]() |
Влезте в фейсбук в групата ''NAI-RAZIM SELSKI PRUCHKI I LEOPARDOVI SHTAMPI !!! '' и ще ви се доплаче...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Мой, на мен ми се плаче, и без да влизам там.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Ах как мразя цигани!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Основен проблем в 20-годишния преход, са ценностите. Усещане за справедливост в обществото и за справедливо възмездие се получава, когато се изпълва очакването, че като направиш нещо и те заловят, все пак ще получиш някаква присъда, смята той. В България това не е достатъчно, тъй като хора, които са извършили тежки престъпления, намират вратички в закона и в младите хора остава усещането, че извършването на такъв престъпен акт може и да им се размине при добро стечение на обстоятелствата, при добри адвокати, обяснил доц. Стойчев. Прав е. Гледам разни хидроложки проекти, хонорари, дела без присъда... после ония кънкиста дето кара пияан и уби едно момиче, пак си перка свободен... Кво да стане после? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Сигурно кънкистА трябваше да е изкупителната жертва на мутрите и селтаците, дето си пийват 2-3 ракии всяка вечер и после се качват в колата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Ами да, реално, трябваше.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. Но когато Максим влезе в затвора за своя малшанс, много други няма да влязат. Това не те ли притеснява или искаш просто показно тикване на "лошия" зад решетките?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Отворих тази тема за пръв път днес.Преди мен много хора са писали и нямам време да изчета всичко,за което съжалявам.Тъй като съм на 15 години(тоест младеж),реших да опиша от своя гледна точка какво става по училищата(тъй като ходя всеки ден) и от какво се вълнува днешната младеж(моите връстници).Аз живея в гр.Ямбол и уча в Езикова гимназия 'В.Карагъозов'.Тя минава за добро училище(по-добре от нея е единствено математическата).
Всеки ден,когато отида на училище има 5-6 липсващи(от 25 човека клас).От тях 2 никога не са в клас или се появяват за 2-3 дена в месеца.Други 2 са закъснели(с 1-2 часа)и след като изкарат няколко часа си тръгват.Останалите са закъснели(успали са се) и се появяват насред часа без никакъв свян. За часовете са неподготвени и домашно около 20 човека нямат.Тъй като идвам от математическата,за мен часовете по математика са истинско мъчение.Учим по малък учебник,но някои хора не знаят как да смятат(!!!) с отрицателни числа,бъркат знаците и не могат да решат 1 елементарно уравнение!Учителката се мъчи да им намери нещо вярно,за да им пише 3-то! По български и англ.език е по-добре.Но по останалите предмети...Имаме една хубосница,която не знае посоките(изток,запад,север и юг!Друга пък не може да покаже на картата на Европа и 1 остров!За правописа няма да говоря... През междучасията се пуска чалга и хората си приказват за това кой с кой е гадже и кога ще ходят на кафене/клуб/дискотека. Аз не съм особено интелигентна,но имам 6-ици без да уча.Изглежда,че на всички училището им се струва последната грижа. За общата култура: НИКОГА не съм чула да се говори за книга.Дори и за Здрач(пълна боза).Всеки път,когато попитам някого какво е чел последно,той ме гледа учудено.2-3 човека от класа четат книги.Първата чете детски книжки със съмнителна литературна стойност и при това 1 книжка от 100 страници за около седмица.Втората е чела само Здрач и го препрочита за N-ти път.Третата чете любовни романи.Но и тия трите не говорят(дори с мен)за книги,сякаш те са нещо мръсно и тайно,за което не бива да се приказва. Говори се само за кино(екшъни и романтични или Дисни) и турски сериали. Речникът е много ограничен.Постоянно трябва да им обяснявам значението на думи като 'урбанизация','когнитивен' и др. За мен: Аз не съм много интелигентна,но минавам за умницата на класа(но хич не ме грее,че съм едноока сред слепи).Чета много книги(предпочитам сериозна литература),много съм любознателна и обичам да научавам нови неща във всички области на човешкото познание(но колко запомняма от наученото е друг въпрос).Интересувам се от изкуството. Дотук с добрите неща.Псувам яко(научих се в предучилищната от другите)и до едно известно време въобще не подозирах,че това не приляга на устата на едно момиче.Но не можах да се отуча и си псувкам здраво ![]() Толкова от мен.Информацията е от първа ръка и автентична. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Кофти положение си описала...
Иначе сега преподавам на два девети класа и два дванадесети... И се убеждавам, че в 12 клас трябва да се учи САМО това, по което ще кандидатства дадения ученик... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Днес се случи нещо,което веднъж завинаги ми срина вярата във връстниците ми:
Исках да отида на църква.Добре,занесох се до 'Св.Георги'.Пред храма има училище.На оградата на двора му стояха 3 момчета на около 10-12 години.Точно преди да вляза,тези момченца ме забелязаха и ми извикаха(цитирам приблизнително точно):'Ей,мацка?Искаш ли да та изчукам ма?Лапай ми го,курвенце лабавооо!Шибано девствено шаврантийче!' Останах като гръмната.Щом моралното разложение е стигнало до тук,вече няма какво да се направи. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Какъв е извода - не ходете на църква! Сега насериозно - не мога да повярвам че 12 годишни келеши са ти подвикнали така. От поколение на поколение към по лошо. Жалко но такива келеши са бъдещето на България.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Днес се случи нещо,което веднъж завинаги ми срина вярата във връстниците ми: Исках да отида на църква.Добре,занесох се до 'Св.Георги'.Пред храма има училище.На оградата на двора му стояха 3 момчета на около 10-12 години.Точно преди да вляза,тези момченца ме забелязаха и ми извикаха(цитирам приблизнително точно):'Ей,мацка?Искаш ли да та изчукам ма?Лапай ми го,курвенце лабавооо!Шибано девствено шаврантийче!' Останах като гръмната.Щом моралното разложение е стигнало до тук,вече няма какво да се направи. А ти хубава ли си поне? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не съм. Никак.
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Mike Starr e починал.
Едит: грешна тема. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:49 PM |