![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
t80 - 375 коментара, 374 са линкове главно съставени от по една дума. 1 е copy/paste на поезия.
Аз лично съм го игнорирал, да си пуска квот си иска. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 15-June 10 Потребител N: 3863 ![]() |
Не си бил в казарма, нали шумкарче...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Не е голям срам, а голям спам. Аз продължавам със спама.
Казармата ли те направи толкова тъп? Вече не живеем в социализма, проумейте го. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе, а теб кога някой ще те застреля?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Не знам за стреляне, но дори не се опитва да се "защити". Хайде, Т80. Нахрани ме с някой линк,явно само бутоните "Ctrl", "C" и "V" ти работят. Време е да смениш клавиатурата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Добре, ти си бил, признай си!
Просто си атеншън хор и всички такива новини ги произвеждаш ти, признай си! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Оставете човека на бира.
Да дойдат и танковете да си избере возилото за бала. За преждеспоменатите млади vs. стари учители - то е близо до ума, че младият учител ще се сработи по-добре с ученици, особено ако са 7-8 клас и нагоре. Основната причина за това според мен са близките интереси. Ако интересите и заниманията в свободното ти време са познати на учителя, той ще намери доста по-адекватен и близък до твоя акъл начин да си преподаде материала, да го направи по-разбираем и по-запомнящ се, да намери точните сравнения и примери, даже, ако щете - адекватен начин да поправи фал, който си направил (без домашно, ненаучен/недоразбран урок и под.). -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Нищо й няма на младежта, а тия дето само плюят, могат да го духат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Да е, сто про :Д:Д
Днеска ми разправяха за некъв седмокласник в Драгалевци, напило се момчето и легнало да спи, през тва време некви негови съученици му наливали мента и водка в устата, докато е бил припаднал ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
На всички 13,14,15,16,17, годишни дечица трябва да им се счупят ръчичките, на абсолютно всичките. И ние сме били на тая възраст, но такива мизерии не сме правили. Къде е вече уважението към по-възрастните, къде е добрият тон, къде е типичното за тая възраст по-смирено поведение ???
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
На всички 13,14,15,16,17, годишни дечица трябва да им се счупят ръчичките, на абсолютно всичките. И ние сме били на тая възраст, но такива мизерии не сме правили. Къде е вече уважението към по-възрастните, къде е добрият тон, къде е типичното за тая възраст по-смирено поведение ??? Туй пък ко е ся? Изказване на помъдрял възрастен, който намира решение на проблема в чупене на ръчички. А тея, които са на 18 вече са съвършени и нямат нужда от превъзпитание, така ли? Или пък тея от трийсетака нагоре? Лайна има във всяко поколение и ще продължава да има, просто вече се множат. И кой ги възпитава тея лайна? Същите онея дето ги плюят по форумите. :] -------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Съгласен съм.Във всяко покоиление има кретенчета.Много от тях си остават и кретени като пораснат, но понеже новото поколение уроди прави други тъпотии, порасналите почват да хранят. По-лоши поколения от тези на 90-те според мен няма как да се получат.Аз като бях по-малък, батковците и каките се бодяха и се търкаляха по пейките.Някои умряха, други са в затвора.После и ние се търкаляхме с бутилките, но това е друго
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Споко, Влади, те въобще не се правят на зомбита, 11,12,13,14,15,16 годишни копеленца ми тупат амфети, гледат ми лошо и се държат като пълни лекета и това стана тенденция точно откакто интернета навлезе сериозно в България и започна да се употребява наистина масово, именно последните 4-5 години. Става въпрос за масата, разбира се, че във всяко стадо си има мърши, разбира се, че и ние сме се търкаляли с бутилките многократно, тук става въпрос за цялостно отношение към обществеността, само бой за малолетните келешорчета, дето се правят на много велики. Освен това имаш и нагледен пример, с тебе колкото пъти сме отишли на мач, толкова пъти ги виждаш малките кежуалчета надрусани... само бой, нищо друго за тея. Те КОНТРОЛ са си го казали
![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
По-лоши поколения от тези на 90-те според мен няма как да се получат. Именно! И аз си мисля, че ние сме най-големите пропадняци. ( аз конкретно не се включвам в тва число де ![]() -------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво разбираш под "комунистически модел", или само си чешете езиците? Не исках да се заяждам, но вече го направих, така че...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Предполагам, че става въпрос за по-консервативен модел на възпитание. Кур за комунизма!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кур и за това,което дойде след него.Дори не се знае как може да се нарече.Може би "Лична демокрация".
За да не бягам съвсем от темата,ще кажа: -Тук ставаш такъв,какъвто си се родил,а не какъвто искаш да станеш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Глупости
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
По темата - Аз лично виждам мизерни курвички и квази баровци на по 10-15-16-17 и т.н....
Гледам снимки на някакви лапета (в никакъв случай не твърдя, че аз съм на възраст), Просто не мога да повярвам, че някакви 11 годишни пикли се разголват така и се гримират така провокативно... Тея създания са лишени от ценностна система... За момченцата пък да не говоря - с тея по-оскубани вежди и от "мацките", те са по-женствени и от жените сега... И това не е нищо само за вънния вид. Маниерите и поведението, дори няма да споменавам (ще има доста за писане). Интелекта им е буквално като на "предшествениците" им - маймуните. С всякква липса на какъвто и да е било контрол. Въпреки това, все пак рядко, но ги има тея единици млади екземпляри от вида "човек", които вдъхвт мъничко надежда и не са покварени от липсата на себеуважение и уважение към останалите... Обаче всеки вид, рано или късно загива, и ми е наистина кофти, че от човечеството ще останат именно такива разглеени пикльовци, които не знаят какво да правят със животите си.. ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е то децата не са виновни, че са лигави.Всичко, което си написал идва от родителите.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
^ Една поправка "написалА"
Колкото до твърдението ти, така е, но нима хората не се развиват благодарение на подкрепата на родителите им??? А и какво значение има, дали е от родителите или не?. Те са си такива - лишени от всякакво възпитание, независимо, че родителите са в основата на всичко. -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност като се замисля може би си прав за чешенето на езици, не съм живяла през тоталитарния режим. Но исках да кажа именно това - консервативен модел. От родителите си знам, че тогава нищо не е било каквото е сега. Нямало е свобода на словото, нямало е свобода в избора на най-елементарни и потребни за бита неща, заглушавани станции и пр. Тааа, да, мисля че това исках да кажа с комунистическия модел, че вкъщи цари един консерватизъм, с който съм била закърмена. (на който между впрочем съм благодарна)
-------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:06 PM |