![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат Сравнявате кой по - гадно е живял ли?! Не че искам да ви се намесвам в спора... Глупости, мерят си пишките. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 5 2005, 06:30 PM) Сравнявате кой по - гадно е живял ли?! Не че искам да ви се намесвам в спора... Е и ние често се отклонявахме от темата,остави ги да си поговорят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Dead`blue`eyes @ Mar 5 2005, 05:24 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 5 2005, 06:30 PM) Сравнявате кой по - гадно е живял ли?! Не че искам да ви се намесвам в спора... Е и ние често се отклонявахме от темата,остави ги да си поговорят ![]() Нямам нищо против за това да си говорят. Все пак това е целта на форума, ама и двете не са живели на хубави места и се убеждават кой на по - лошото...айде да не се меся, че да не ми се нахвърли някой да се кара. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Ами това са решили да правят..нека го правят,за това е форумът
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Dead`blue`eyes @ Mar 5 2005, 05:38 PM) Ами това са решили да правят..нека го правят,за това е форумът ![]() Нека... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък винаги съм живял в огромния триетажен палат на наще в Драгалевци. За кво ми говорите?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 1 2005, 01:07 PM) Ще видиш че и Sep не е толкова просто парче, за каквото се представя ![]() Знам. За това го обичам. Стефане,обичам те! -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 5 2005, 06:30 PM) Сравнявате кой по - гадно е живял ли?! Не че искам да ви се намесвам в спора... Просто се опитах да й обясня,че не е тя някакъв уникален случай на гаден живот-почти всички са минали през такъв етап.Знаете какво беше в началото и средата на 90-те... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Зиг,не си ли била прекалено малка,за да имаш някакви спомени от тези години? SPARK
Това се отнася и за по-голямата част от форумците ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Тая тема става само са "Смяхова терапия". Ако някой има нужда ще я препоръчвам. SPARK
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вече имам информация от надежден източник, че Dead`Blue`Maikati е на 15 години. ...Трагедия... и идват накакви хора тука да му се занимават насериозно мислите... СрамотЪ!
....."Днешната младеж" - АХАХХАХАХАЯХАХАХАХ!!!!!!!!!11 Цитат(Снежная Королева @ Mar 6 2005, 12:25 AM) Знам. За това го обичам. Стефане,обичам те! И аз те обичам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 5 2005, 04:30 PM) Сравнявате кой по - гадно е живял ли?! Не че искам да ви се намесвам в спора... Ам не просто СТЕФАН държи да се прави на много умен и оригинален и да доказва колко е голям и велик, Стефане т'ва че имаш 18 нищо не означава да знаеш.Все пак някой неща за сметка на други..... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, че си ти първа да споменеш възрастта ми, наистина. Това беше основният ми аргумент в целия спор, нали?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
ААААнеее ти просто си някъв уникален случай,незнам как успяваш за толкова кратко време да изкараш един човек извън нерви??Брао,Евалата просто!
А относно годините ти-честно да ти кажа нищо,ама абсолютно нищо не зависи от тея години,тва че си на 18 не означава че си нещо повече от другите..е освен че можеш да пиеш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ти, че ми казваш, че съм повече от другите, но не виждам накой друг да го прави (включително и аз самия).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Днешната младеж не е такава поради възпитанието на родителите или поради образователната система, която наистина не е перфектна и не може да превъзпитава младите издънки на обществото. Според мен става въпрос за културата и нейното развитеие - обществото ни е в състояние на пълен застой. Не знам дали ще ви се стори уменсто, но ще направя сравнение с древен Рим- малко преди да започнат нападенията на варварските племена, градът, някога средище на процъфтяваща култура, бил западнал, сред благородниците царяло неприличие, еротика, разврат. Просто всичките им нравствени принципи изведнъж се сгромолясали в прахта, те нямали никакви амбиции. Та точно натам е тръгнала нашата скриомна държавица, под натиска на американската култура - всички тези умопомрачаващи филми, които учат децата да псуват, да се държат просташки- ние просто не сме толкова засегнати от това влияние, защото сме родени по-късно, но днешнити младежи са израснали с него- само им чуйте имената- кой свестен родител би си кръстил дъщерята Есмералда, или пък Денис?! Затъпяваме, това е.... Вземете някой учебник за 4 клас какви глупости пише вътре, пълнят главите на децата с ненужни празни думи, а най-важното не го казват....
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
che neshto ne e perfektno, tova napravo e pohvala! zashto ne kazhesh prosto - otvratitelno, tova e po-malko pohvalno i chesto pyti tvyrde umestno.
pyk drevnite imali drug moral: erotika = neprilichie = razvrat? be to tova i po zhivkovo vreme nikoj ne go tvyrdeshe, javno dokazatelstvo, che v demokraciata se zarazhda diktaturata, a v diktaturata - demokracia (vizh syshto i platon, "dyrzhavata"). tyj che njama strashno. dryzhte se zdravo za dryzhkite, da ne izpadate na zavoite i neka vjatyra roshi kosite. SPARK az mislja, che psuvaneto obogatjava ezika, pravi go po-zhiv i ustojchiv na chuzhdi vliania. kak da zhiveesh bez da psuvash, nevyzmozhno; i kolkoto po-otrano se usvoi tova izkustvo tolkova poveche koeficienta na inteligentnost se pokachva kato cjalo. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Mar 6 2005, 02:22 PM) az mislja, che psuvaneto obogatjava ezika, pravi go po-zhiv i ustojchiv na chuzhdi vliania. kak da zhiveesh bez da psuvash, nevyzmozhno; i kolkoto po-otrano se usvoi tova izkustvo tolkova poveche koeficienta na inteligentnost se pokachva kato cjalo. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 6 2005, 11:22 AM) az mislja, che psuvaneto obogatjava ezika, pravi go po-zhiv i ustojchiv na chuzhdi vliania. kak da zhiveesh bez da psuvash, nevyzmozhno; i kolkoto po-otrano se usvoi tova izkustvo tolkova poveche koeficienta na inteligentnost se pokachva kato cjalo. КУЛТОВ !!!! Да живеят хората с богат речник и висок коефициент на интелигентност !!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Mar 6 2005, 09:45 AM) незнам как успяваш за толкова кратко време да изкараш един човек извън нерви?? Неустоим е, нали? ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Almanah @ Mar 6 2005, 01:33 AM) Зиг,не си ли била прекалено малка,за да имаш някакви спомени от тези години? SPARK Това се отнася и за по-голямата част от форумците ![]() Мисля,че винаги лошите неща и впечатления остават в съзнанието на едно дете,което е било на 5-6-7 или 8 годинки.Помня този период все едно беше вчера. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Да,но едва ли можеш да имаш спомен как е живяла младежта по онова време,при наличие че на тияв годинки едва ли си била желана компания за който и да е младеж
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Досега не бях отваряла тази тема по простата причина, че ми се стори безсмислено мои връстници да обсъждат това....и ми се оправдаха очакванията хехе
Наистина сегашните седмокласнички се държат много по-разпуснато от мен,тогава,но има и някой бисер сред тях ![]() И не толкова родителите са виновни, колкото обстоятелствата,времената, наложените от по-проспериралите държави критерии.. по-същатА логика можем да кажем колко е зле цялото ни поколение сравнено с това на родителите ни... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Mar 6 2005, 08:41 PM) Да,но едва ли можеш да имаш спомен как е живяла младежта по онова време,при наличие че на тияв годинки едва ли си била желана компания за който и да е младеж ![]() Прав си.Не съм имала гадже на 7 годинки за разлика от някои сегашни представителки на тази възрастова група ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 7 2005, 12:48 AM) Цитат(Almanah @ Mar 6 2005, 08:41 PM) Да,но едва ли можеш да имаш спомен как е живяла младежта по онова време,при наличие че на тияв годинки едва ли си била желана компания за който и да е младеж ![]() Прав си.Не съм имала гадже на 7 годинки за разлика от някои сегашни представителки на тази възрастова група ![]() Е, то това едва ли е заради възрастта ти ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 6 2005, 09:48 PM) Прав си.Не съм имала гадже на 7 годинки за разлика от някои сегашни представителки на тази възрастова група ![]() Az puk o6te v detskata gradina imah ![]() A 6to se otnasq do temata...mai e po-dobre da dam na maika mi da otgovori.Suvetvam vi i vie da sprete da pluete naborite si. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мнението на родителите си го знам и без да питам
баща ми: 'Тия момичета-до една са повлекани!!!!Погледни ги как ходят!И каква е тая мода да ходиш и да ти се виждат гащите!!Я вземи па ти се загащи малко!Вдигни го тоя панталон, че ти стърчат кокалите!' майка ми: 'Абе Мина бе какъв е тоя мърльо!Гледай ги тия наркомани!! Пак ли с ония гламавите ще излизаш дето климат глави?!' ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
hahahah
![]() E moite sa dosta po-pozitivno nastroeni. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А още по-интересно е бабите и дядовците ни какво мислят за днешните малди.
Моя дядо е твърдо против използването на тампони и изобщо рекалмирането им по телевизията-много е притеснителен милия, и той е зодия близнаци ![]() Също така по всякакви възможни индиректни начини се опита да ми обясни защо не е хубаво да се спи с момчета, а трябва да се гледа към светлото бъдеще, където млади и ерудирани хора (като мен и братовчедките ми )ще бъдат партиини лидери-защото ние ще измъкнем държавата от бедата! Баба ми пък не изчаква да си събуя обувките преди да вляза и започва да ме разпитва и критикува- защо съм облякла това, защо казвам онова, как трябва да ме запознае с внука на съседката- той работи в месарница и взима хубави пари, пък и има една гарсионера в кв.'Надежда'- изгодна партия... Общо взето всяко поколение живее с разбиранията на своето време и е неетично да съди следващото според критериите на вече забравени идеи. Което не пречи на младите да се поучат от опита на по-възрастните стига достатъчно умело да успеят да измъкнат някаква ценна информация от всичко,което казват набор 30-35 ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Имам сериозни скандали с баба като си облека един суитчър с черепче отпред. Дори ме е заплашвала, че ще го изгори...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:02 PM |