![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Аз като казах, че мечтите се сбъдват
![]() Мечта да искаш да ти се падне една от 25 теми..и като отидеш на изпита и кажат темата , точно тя да е ![]() И йеее, вече е новата седмица, ах каква прекрасна седмица ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат Ако не откажеш цигарите, ще убия майка ти и баща ти. Това върши ли работа? колкото до това...да мотивация е...ама аз имах друго предвид:) моята мечта е да мога да пея...и да имам възможността да направя кавър на Edguy - King Of Fools или на Kamelot - The Spell ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Спряхте да мечтаете... толкова е шибан живота, че поне да мечтаеш не трябва да спираш. Нищо, че рядко се опеква баницата. Корите не са качествени...
Радвам се, че не мечтая сам вече... но пък тази отговорност, която ме е налегнала хич не е лека. Бе оня горе си знае работата. Пък ако не си я знае, ще му развея моята си работа и ще се справя сам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Мечтая да оздравея най-накрая...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 02:06 PM) Цитат Ако не откажеш цигарите, ще убия майка ти и баща ти. Това върши ли работа? колкото до това...да мотивация е...ама аз имах друго предвид:) моята мечта е да мога да пея...и да имам възможността да направя кавър на Edguy - King Of Fools или на Kamelot - The Spell ![]() ![]() ![]() Това е яка мечта, но избери по-стойностни песни. Конкретно за Edguy говоря. Лично на мен ми е една от любимите им, но е супер елементарна, за което дразни. яка мечта все пак... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Искам да седя наръба на един океан......и океанът..да е от бира....
ааахаххахахахахахахха бъзикам се...засега мечтата ми е да убия тея дето са измислили счетоводството и математиката! ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 17 2005, 01:00 PM) Искам да седя наръба на един океан......и океанът..да е от бира.... ааахаххахахахахахахха бъзикам се...засега мечтата ми е да убия тея дето са измислили счетоводството и математиката! ![]() За Математиката, викат, че са гърците, но за счетоводството са сицилиянците. Мамка им мръсна. И аз имам това желание. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Ха...само като си помисля, че след един час тръгвам на даскало и ме очакват 6 часа счетоводстово...направо ми идва на отиване да мина през оръжейния за някой двуцевка и да изпозастрелям всичко живо.
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 17 2005, 01:11 PM) Ха...само като си помисля, че след един час тръгвам на даскало и ме очакват 6 часа счетоводстово...направо ми идва на отиване да мина през оръжейния за някой двуцевка и да изпозастрелям всичко живо. ![]() Наистина добре си си избрала прякора. Предлагам това да ти е personal photo -> ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Ха...само като си помисля, че след един час тръгвам на даскало и ме очакват 6 часа счетоводстово...направо ми идва на отиване да мина през оръжейния за някой двуцевка и да изпозастрелям всичко живо. Охо счетоводителка колежка, таман си мислех, че няма друг метъл счетоводител в тоя форум. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ May 17 2005, 03:35 PM) Цитат Ха...само като си помисля, че след един час тръгвам на даскало и ме очакват 6 часа счетоводстово...направо ми идва на отиване да мина през оръжейния за някой двуцевка и да изпозастрелям всичко живо. Охо счетоводителка колежка, таман си мислех, че няма друг метъл счетоводител в тоя форум. ![]() аз ли съм незабележим или ти сляп? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ма не си ли много млад за счетоводител? Къде учиш? И счетоводството си е здрава и точна наука, верно тъпа и скучна е ама това е друга тема...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ May 17 2005, 05:41 PM) ^ ма не си ли много млад за счетоводител? Къде учиш? И счетоводството си е здрава и точна наука, верно тъпа и скучна е ама това е друга тема... Еми хората, които учат в Националната Финансово Стопанска Гимназия след това се водят счетоводители... за пореден път ме подценяваш ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 17 2005, 11:56 AM) Конкретно за Edguy говоря. Лично на мен ми е една от любимите им, но е супер елементарна, за което дразни. яка мечта все пак... ами аз като се замислих за песен просто не можах да се сетя за нищо...после поогледах плеилиста и се сетих че на тази песен просто клипа е УЖАСЕН!и пак се замечтах...осяен кавъра да направя мега-супер-дупер-невероятния клип...песента верно не е кои знае кво...ама хваща ухото:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 17 2005, 03:40 PM) да направя мега-супер-дупер-невероятния клип... ...ми взимай камерата и дерзай ![]() P.S. За кавъра ще ти свършат микрофон и бутилка водка ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...тц...не се подиграваи еи!аз сериозна си го мечтая..:)ама за клипа ми трябват:няква мацка дето може да пее...аз ще и "свия" гласчето,някои да снима...и мъже дето държат на тупаници...а, да и един геи:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 17 2005, 09:31 PM) ...тц...не се подиграваи еи!аз сериозна си го мечтая..:)ама за клипа ми трябват:няква мацка дето може да пее...аз ще и "свия" гласчето,някои да снима...и мъже дето държат на тупаници...а, да и един геи:) Az moga da peq.Ot mene ima6 i mujagite,deto trqbva da durjat na kiutek.I gei moga da ti predostavq. Pravime li go? ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Да, мечтите наистина се сбъдват...в някои отношения това е просто невероятно!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 18 2005, 01:25 PM) Да, мечтите наистина се сбъдват...в някои отношения това е просто невероятно! ![]() Честито 6.00 на изпита ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ May 18 2005, 03:27 PM) Цитат(Nightwish @ May 18 2005, 01:25 PM) Да, мечтите наистина се сбъдват...в някои отношения това е просто невероятно! ![]() Честито 6.00 на изпита ![]() Не става дума за това:) Що пък 6.00 на изпита? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 18 2005, 04:28 PM) Цитат(Angermeans @ May 18 2005, 03:27 PM) Цитат(Nightwish @ May 18 2005, 01:25 PM) Да, мечтите наистина се сбъдват...в някои отношения това е просто невероятно! ![]() Честито 6.00 на изпита ![]() Не става дума за това:) Що пък 6.00 на изпита? ![]() К'во нобелова награда ли ти дадоха? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смятам да оставя нобеловата награда за по - нататък
![]() ![]() И да се мъчите цял ден няма да схванете за какво става дума.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 18 2005, 04:33 PM) И да се мъчите цял ден няма да схванете за какво става дума.. ![]() Ааа, аз питах учителката по литература и тя ми обясни. ![]() Мечтая си да мисля поне малко с главата си (горната). Не само с това - ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Понякога си мечтая да живея в някое селце, такова мъничко, където не живеят много хора, в една малка спретната къщурка, със схлупено покривче и цветенца отпред..такива има в селцата в Германия и също така в Ирландия ако не се лъжа..едно такова спокойно..повечето такива къщички съм ги виждала само в приказките или в някакви документални филмчета..
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Понякога си мечтая да живея в някое селце, такова мъничко, където не живеят много хора, в една малка спретната къщурка, със схлупено покривче и цветенца отпред..такива има в селцата в Германия и също така в Ирландия ако не се лъжа..едно такова спокойно..повечето такива къщички съм ги виждала само в приказките или в някакви документални филмчета.. guitar.gif i az taka! Samo 4e niakude po- na jug- naprimer v jujna Germaniq ili vuv Franciq....i shte si sadq cvetenca v gradinkata ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Навсякъде в малките селца е такова едно чистичко и приятно и цветенца...The Forsaken наистина ми се иска да стоя и да си садя цветенца като теб, и да слушам птиченцата и ехее..колко би било хубаво
![]() Виж, в големите градове има други красиви неща..въпреки, че са по - замърсени , все пак това са индустриални градове, много хора, всичко им е по много ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ May 30 2005, 09:29 AM) наистина ми се иска да стоя и да си садя цветенца като теб, и да слушам птиченцата Това живот ли е?! И без това ще го правиш това на небето, дай тука на земята да поживееш малко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък откъде знаеш какво се прави на небето? а?
![]() Живот е когато искаш да си някъде на такова спокойно място:) Тук на земята живея мдам, ами то реално погледнато всички хора на Земята живеят, криво - ляво..на кой му се задават изпити, друг се пита за предстоящата работа, трети върши ежедневното, четвърти ходи на училище и го изпитват....всеки живее по някакъв начин, мечтите наистина стават реалност, стига да се бориш за постигането им..Абсолютно съм сигурна в това нещо! За един изпит примерно и да мечтаеш да го вземеш , не си ли седнеш на дупето да научиш няма да стане, ама пък е хубаво да си мечтаем , ехе:) Не си ли мечтал за нещо такова като спокойствие и т.н. ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ May 30 2005, 11:33 AM) мечтите наистина стават реалност, стига да се бориш за постигането им..Абсолютно съм сигурна в това нещо! Като прочетох това и се сетих за една мисъл : "Само глупаците могат да бъдат абсолютно сигурни в нещо. Абсолютно съм сигурен в това." Не намеквам нищо, но да се твърди, че мечтите стават реалност, само като се бориш за тях, не е много правилно, защото във всеки един момент този шибан луд живот може да се обърне с главата надолу, с краката нагоре или както искаш го кажи... една мечта се руши точно за една секунда. Друг е въпроса, че единственото нещо, което крепи човека жив са мечтите му. Но като почнат да се правят планове - утре ще направя това, на другия ден ще постигна онова, се сещам за друга мисъл, че ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му за плановете си... и двете крайности са си верни, и двете крайности могат да се изберат - да живееш ден за ден, без мечти или да мечтаеш, мечтаеш, да се бориш, бориш и накрая да не ти остане нищо. Тъп е живота, но по-умно нещо не е измислено, досега. Цитат Не си ли мечтал за нещо такова като спокойствие и т.н. ? За спокойствие никога. Личен избор. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:13 PM |