Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
8 страници V  « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Мечти, Имате ли мечти?!:)
Nightwish
коментар May 30 2005, 12:04 PM
Коментар #181

....

Група: Потребители
Коментари: 617
Регистриран: 17-February 05
Потребител N: 747

Да, вярно е, че една мечта може да угасне много бързо и да се разруши и така...съгласна съм с това:)

Но пък за да имаш мечта, значи имаш някаква цел - целта пък за да я постигнеш , трябва да се бориш затова...Обаче тъй като всяко нещо в живота на човек следва някакъв ред ...следователно за да подреждаш нещата ти трябва някакъв план..По този план пък борейки се и минавайки през различни трудности, постигаш целта, след това се движиш все по - нагоре и постигаш мечтата...ето ти един алгоритъм biggrin.gif ( не твърдя, че за всички хора е така )

Ами живота ден за ден не е за всички хора, много малко могат да живеят така..тъп е понякога живота наистина, ама какво да се прави, трябва да се живее wink.gif

Никога не казвай никога tongue.gif Още повече, че невинаги можеш да живееш на някакви високи обороти..това значи всички сили наведнъж да дадеш..или?
Go to the top of the page

+Quote Post
The Forsaken
коментар May 30 2005, 05:12 PM
Коментар #182

Прослушващ метъл
**

Коментари: 195
Регистриран: 5-March 05
Потребител N: 759

Човек иска това, което няма. А когато намери желаното, иска друго, което няма. И аз така искам спокойствите, но знам, че имам ли го, няма да е същото...Но защо пък да не си помечтаем....искам толкова много неща, но като се замисля, нито едно от тях не ми трябва. Най-лошото е, ако не искаш нищо според мен.... no.gif

--------------------
Abandoned by the Light

+Quote Post
Nightwish
коментар May 30 2005, 05:28 PM
Коментар #183

....

Цитат(The Forsaken @ May 30 2005, 05:12 PM)
Човек иска това, което няма. А когато намери желаното, иска друго, което няма. И аз така искам спокойствите, но знам, че имам ли го, няма да е същото...Но защо пък да не си помечтаем....искам толкова много неща, но като се замисля, нито едно от тях не ми трябва. Най-лошото е, ако не искаш нищо според мен.... no.gif

Хех! Недей толкова песимистично...защо пък да не ти трябват тези неща, които искаш? За да ги искаш, значи има нещо в желанието ти, не може просто ей така да ти хрумват и айде искам ги...нали така?

Ако имаш спокойствие , зависи какво точно разбираш под спокойствие, понякога може да усетиш и скука от многото спокойствие и света да ти се види малко еднообразен ( ако това имаш предвид ? ) , но пък спокойствие, при това, в което се чувстваш добре и няма скука е нещо съвсем прекрасно guitar.gif ( малко объркано стана, но ...надявам се, да ме разбереш smile.gif )

+Quote Post
Wolfheart
коментар Jun 4 2005, 07:42 PM
Коментар #184

Я свободен

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

Цитат(Nightwish @ May 30 2005, 03:28 PM)
Ако имаш спокойствие , зависи какво точно разбираш под спокойствие, понякога може да усетиш и скука от многото спокойствие и света да ти се види малко еднообразен ( ако това имаш предвид ? ) , но пък спокойствие, при това, в което се чувстваш добре и няма скука е нещо съвсем прекрасно guitar.gif ( малко объркано стана, но ...надявам се, да ме разбереш smile.gif )

При такова спокойствие и положителните емоции ще ти залипсват wink.gif

Ето това е равновесното състояние, което е мечтата на много хора. Това естествено е идеален случай и може да се постигне състояние, което е близко за това. Хората са казали "Този, който си мисли, че всичко е наред, то той не е наред" и затова винаги има някакви тревоги, срещо които винаги трябва да се бориш. Ако постигнеш равновесното състояние, то няма да е задълго, защото света е динамичен и все нещо е ти се "стовари отгоре"

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
Nightwish
коментар Jun 4 2005, 07:57 PM
Коментар #185

....

да..
Ами на всеки човек понякога му се иска животът му да е изпълнен само с положителни емоции или поне да има някакъв период от време, когато няма да има нищо да решава и ще живее както всички казваме "спокойно"...но съм забелязала, че такова нещо не може да стане - винаги се появява нещичко, което ще ни накара да се измъкнем от "летаргията" , спокойствието и пак ще се убедим за пореден път, че пълно спокойствие не може да има:)

Сега някой може да каже, че животът на спокойствие не е интересен wink.gif Ама пък и да ти е напрегнато постоянно и то не е работа мисля...решението е някакъв както ти каза "динамичен живот", важното е да се радваш, същевременно да се бориш срещу проблемите и да постигаш целите си ..спокойствието , то си присъства и все се появява:) За щастие guitar.gif

+Quote Post
Slash
коментар Jun 4 2005, 08:00 PM
Коментар #186

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Цитат(wolfheart @ Jun 4 2005, 07:42 PM)
Ако постигнеш равновесното състояние, то няма да е задълго, защото света е динамичен и все нещо е ти се "стовари отгоре"

Трябва да постигнеш някакво непукисто състояние, за да избегнеш тревогите, които ги има винаги. Естествено, това е много трудна за постигане философия, поне докато човека има сърце и емоции. Аз просто си разсъждавам, защото и аз като всеки се боря с тревогите. Мъча се да ги изтривам от съзнанието си - не става. Някои хора се мъчат да си изтрият от съзнанието тревогите с алкохол и наркотици, и това е начин, които аз не приемам. Но аз, както всеки един от вас, съм прекалено нищожен, за да виня друг човек.
Пък в крайна сметка, когато една тревога свърши, в повечето случаи лошо, тогава съзнанието се зарежда автоматично за следващата тревога, която неизменно ще дойде... разбира се ако дадения човек оцелее. Човека е интересно същество, може да търпи на болка, докато спре да диша...

+Quote Post
Nightwish
коментар Jun 4 2005, 08:08 PM
Коментар #187

....

Цитат(Slash @ Jun 4 2005, 08:00 PM)
Мъча се да ги изтривам от съзнанието си - не става. Някои хора се мъчат да си изтрият от съзнанието тревогите с алкохол и наркотици, и това е начин, които аз не приемам. Но аз, както всеки един от вас, съм прекалено нищожен, за да виня друг човек.

Тревогите винаги напомнят за себе си , понякога в най - неподходящия момент, но и това е част от живота...
Май животните имат по - голямо спокойствие от нас хората...макар и те да са в постоянна борба за живот. . . mellow.gif

Алкохолът и наркотиците, никога не са били и няма и да бъдат решение на нещо в този живот. Освен да затънеш повече, друго едва ли ще се случи. И после - измъкване няма... no.gif

+Quote Post
Wolfheart
коментар Jun 4 2005, 08:12 PM
Коментар #188

Я свободен

Цитат(Slash @ Jun 4 2005, 06:00 PM)
Мъча се да ги изтривам от съзнанието си - не става.

То само с изтриването от съзнанието няма да ги преодолееш. Трябва да се бориш срещу тях. То естествено има моменти, в които е по-добре да не мислиш за тях, за да можеш да се съсредоточиш върху други неща, които са важни за момента и майсторлъкса естествено се състои върху това - да се съсредоточиш върху важните за момента неща.

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Jun 5 2005, 02:49 AM
Коментар #189

Сатана

Цитат(Nightwish @ Jun 4 2005, 08:08 PM)
Май животните имат по - голямо спокойствие от нас хората...макар и те да са в постоянна борба за живот. . .

Не. Ние хората сме си по-добре, просто си създаваме излишни неща... много ми се иска да мисля само за две неща - какво да ям и къде да спя - като хищник. На него му е добре, убива всеки ден и не му пука...

Цитат
То само с изтриването от съзнанието няма да ги преодолееш. Трябва да се бориш срещу тях. То естествено има моменти, в които е по-добре да не мислиш за тях, за да можеш да се съсредоточиш върху други неща, които са важни за момента и майсторлъкса естествено се състои върху това - да се съсредоточиш върху важните за момента неща.

Пътуването от хиляда мили започва с една стъпка.

Лао Дзъ

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 28 2005, 01:47 AM
Коментар #190

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Само да споделя наблюденията си, че от мечтите има полза, когато нещата зависят от теб. Когато става дума за wub.gif обикновено ефекта е отрицателен.

+Quote Post
Slash
коментар Aug 29 2005, 12:23 AM
Коментар #191

Сатана

Според моите наблюдения, никога wub.gif не зависи само от теб. А от двама човека, логично... виж по-лесно е да си се обичаш сам, но пък няма бъдеще за това. ohmy.gif
Това в кръга на шегата. Работата при тъпата любов винаги се прецаква, защото мечтите се менят с настроенията. Мен днес ми се яде бой, утре сандвич, примерно...

[Чети мъдри мисли, и пълней...]

+Quote Post
lelqLora
коментар Sep 2 2005, 06:30 PM
Коментар #192

Просветен

Коментари: 312
Регистриран: 29-August 05
Град: София
Потребител N: 919

... i okeanut da e ot bira...
Az kato malka si mechtaeh da rabotq v pojarnata, obache dqdo kaza, che nikoga nqma da me vzemat.
Posle si mechtaeh da rabotq na benzinostanciq, no i za tova mi kazaha, che nqma da stane.
Sled tova iskah celiq jivotinski svqt barabar s insektite da jivee v nas, no mama kaza, che bilo nehigienichno, a 2 dni po-kusno bez da iska izpra v peralnqta 2-te jabcheta deto bqh dovlqkla vkushti.
Togava reshih, che pone kuche moje da imam, obache se sdobih s kotka, ama tq sled 13 godini umrq.
Acqla godina dokato bqh 3 klas iskah da ima voina i da me pratqt da se trepq s loshite. i tova ne stana.v smisul ne me pratiha, inache voina sus sigurnost e imalo nqkude.
Sega si mechtaq za dusheven mir, obache ne se poluchava. Osven da se shibna v nqkoi manastir v Nepal, ama kato znam, che shte me izhvurlqt ot tam shtoto mnogo prikazvam, puk tam govoreneto e pochti zabraneno...

Obache znaete li za kakvo mechtaqt vsichki mis svqt, mis vselena, mis edikvosi, mis nematakavaizmislenamisoshte? za svetoven mir w00t.gif Vsichkite do edna.... lipsa na vuobrajenie, a?

--------------------
balkan hardcore turbofolk

+Quote Post
Nightmare
коментар Sep 3 2005, 12:10 AM
Коментар #193

деградиращ

Коментари: 1265
Регистриран: 27-April 04
Град: Някъде из Варна
Потребител N: 467

Цитат(lelqLora @ Sep 2 2005, 04:30 PM)
Obache znaete li za kakvo mechtaqt vsichki mis svqt, mis vselena, mis edikvosi, mis nematakavaizmislenamisoshte? za svetoven mir w00t.gif Vsichkite do edna.... lipsa na vuobrajenie, a?

Нямаш си и идея колко ги мразя тия безмозъчни лигли без собствено мнение. wub.gif

Пък иначе ей сега в момента си мечтая да докарам най-мощните тонколони, да надуя най-убийствения и зверски траш и да разбудя всички.

--------------------
This life it ain't for me
Your world it ain't for me

+Quote Post
````````
коментар Sep 3 2005, 12:15 AM
Коментар #194

Дихание

Коментари: 1362
Регистриран: 4-September 03
Град: Русе
Потребител N: 254

wow! баси....поста!!!!

Ми мечтата ми се сбъдна... исках да кисна в банята докато източа бойлера... и е толкова яко да си къпан:")

--------------------
Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie
http://dihanie.atakmim.com

http://d1hanie.blogspot.com

+Quote Post
lelqLora
коментар Sep 3 2005, 10:12 AM
Коментар #195

Просветен

Е? Кффо било? Кфо му е на пост-а? Еееееееем а тия каки по конкурсите, дето не са каки, а малолетни проституки....според вас защо винаги избират възможно на-кривата и най-грозна от тях? А има толкова по-красиви момичета дето ги отебават.... ц ц ц

--------------------

+Quote Post
Lethe
коментар Sep 3 2005, 12:17 PM
Коментар #196

not your bitch

Коментари: 1195
Регистриран: 11-August 04
Потребител N: 586

Всъщност не че и аз не обичам да говоря наизуст,но в случая искам да протестирам. Вярно е,че има и малолетни курви сред манекенките,може и да нямат собствено мнение.Моите наблюдения са свързани с една приятелка ,която представя страната ни на доста конкурси за красота из цял свят, и нито е тъпа,нито й липсва собствено мнение,нито пък е курва.
bye.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
lelqLora
коментар Sep 3 2005, 03:17 PM
Коментар #197

Просветен

Mooooooooooooooooje. Az takiva poznati gledam da nqmam. Ama puk taz tvoq poznata jiva i zdrava da e. 10 deca da ima (ako iska) and stuff.

--------------------

+Quote Post
giggle
коментар Sep 4 2005, 12:16 AM
Коментар #198

Прогресиращ

Коментари: 848
Регистриран: 27-February 04
Потребител N: 408

NO HOPE = NO FEAR...mi e mnenieto za me4tite , i vse pak si gi imam suicide.gif

--------------------
Wake up

+Quote Post
Sw1tched
коментар Sep 4 2005, 02:02 AM
Коментар #199

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Цитат(giggle @ Sep 4 2005, 01:16 AM)
NO HOPE = NO FEAR...mi e mnenieto za me4tite , i vse pak si gi imam suicide.gif

Много яка песен. А мечтите мисля всички ги имаме, само pi4 твърдеше, че няма.

+Quote Post
Тежкия heavy met...
коментар Sep 14 2005, 11:06 AM
Коментар #200

Прослушващ метъл
**

Коментари: 107
Регистриран: 13-September 05
Град: Somewhere in the fucken hell
Потребител N: 933

Аз си мечтая Iron maiden да свирят у нас happy.gif

--------------------
No fear,Marto is here

+Quote Post
Sunforger
коментар Sep 14 2005, 11:10 AM
Коментар #201

Вещер

Коментари: 1068
Регистриран: 9-February 04
Град: В. Търново / Русе
Потребител N: 394

Да, мечти = чопка.

--------------------
QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS

+Quote Post
Wolfheart
коментар Oct 3 2005, 01:22 PM
Коментар #202

Я свободен

Мечтая си за слушалки, които да не прекъсват.

--------------------

+Quote Post
lelqLora
коментар Oct 17 2005, 12:22 PM
Коментар #203

Просветен

Мечтах, мечтах, мечтах и накрая така жестоко се шибнах у земята и в прекия и в преносния смисъл, че си брало лайката. За това временно съм забранила достъпа до мечтите, че много ме боли още рамото.

--------------------

+Quote Post
Nightmare
коментар Oct 17 2005, 03:25 PM
Коментар #204

деградиращ

Коментари: 1265
Регистриран: 27-April 04
Град: Някъде из Варна
Потребител N: 467

Мечтая си ... може би за един-единствен човек, с когото да мога да говоря нормално, да ме изслушва и да ме разбира, който да се интересува от това как се чувствам. Защото сред хората, които ми се броят за приятели, аз съм кошчето за отрицателни емоции и всичко живо на мен споделя и от мен иска съвети. Но никой не се пита аз как съм и какво ме мъчи ... Не че не искам да помагам, напротив - ОБИЧАМ да помагам, но понякога ми идва в повече, а оплакванията и проблемите не спират ... а аз не умея да отказвам.
.... Абе, какво ли ви говоря ...

--------------------
This life it ain't for me
Your world it ain't for me

+Quote Post
Spinefarm_Record...
коментар Oct 18 2005, 09:49 AM
Коментар #205

Прослушващ метъл
**

Коментари: 54
Регистриран: 19-August 05
Потребител N: 905

За какво си мечтая ли unsure.gif И аз не знам.Понякога мечтите ми се струват тъи далеч и са толкова дълбоко в душата ми,че и аз не знам точно какви са :)Сега се сещам,че искам да отида и аз на концерт на Nightwish,искам да имам няколко,но верни приятели,искам да завърша училище с добър успех и да вземам от живота каквото пожелая...

--------------------
A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods
Cries to tell the neverending story
prophecy of becoming floods

An aura of mystery surrounds her
the lady in brightest white
Soon the incarnate shall be born
The Creater of the night

Deep dark is his Majesty's kingdom
A portent of tomorrow's world
There shall the liquid give Him power
The red-eyed unborn lord

+Quote Post
peterjohnhenry
коментар Mar 5 2007, 07:05 PM
Коментар #206

Непросветен
*

Коментари: 28
Регистриран: 22-February 07
Град: Огнено
Потребител N: 1913

Мечта. Прекрасно е да мечтаеш! И дори малко да се боиш да споделиш мечтите си… huh.gif

Винаги съм искал да мога да направя нещо добро, от все сърце, и то да бъде разбрано така, както аз съм го мислил. smile.gif

Мечтал съм да намеря някого, към когото да се обърна - може би почти без думи - и да намеря внимание, добронамереност и искреност.

Колко хубаво би било, напук на всички думи, да можеш да кажеш каквото си поискаш и дори само по гласа ти да се разбере твоята мисъл, дори и да е съвсем различна от изказаното.

laugh.gif

+Quote Post
Iron Maiden
коментар Mar 5 2007, 07:17 PM
Коментар #207

Прогресиращ

Коментари: 917
Регистриран: 19-November 06
Потребител N: 1685

Мечтата ми е да не изравяте стари теми отпреди времето на чичо Адолф.....

+Quote Post
conguestadors
коментар Mar 5 2007, 08:17 PM
Коментар #208

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1302

^Нещо не ти се отдава да бъдеш духовит.
Мисля, че темата е хубава, защото точно мечтите крепят човека в сивото ежидневие.
Моята мечта е да ида на екскурзия в Исландия. wub.gif

--------------------

+Quote Post
Iron Maiden
коментар Mar 5 2007, 08:38 PM
Коментар #209

Прогресиращ

Коментари: 917
Регистриран: 19-November 06
Потребител N: 1685

Абе темата е хубава ама ся ще изровят още 10 теми от незнам си коя година , не че ме бърка де ама като им видя датата и лошо ми става.....

+Quote Post
stage
коментар Mar 5 2007, 10:00 PM
Коментар #210

In search for my Eloise...

Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

^Kво ти пука, нали си метъл laugh.gif

--------------------

+Quote Post

8 страници V  « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 25th July 2025 - 04:46 AM