![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Iskam da sum na moreto i da karam surf
![]() I posle taka da se ovurgalqm v pqsuka, 4e pone 1 mesec sled tova da si namiram v kosata. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Е исках някое по-тихичко местенце и ето,бнес се върнах от родното ми градче-Лом!Там наистина е тихо и по-спокойно от големият град!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Искам да се махна от града. Да отида някъде, където хората се къпят поне веднъж дневно, а не само когато вали дъжд...Вече не мога да понасям тази воня! Навсякъде- по улиците, в автобусите, дори в училище! започвам да приличам на Grenoullie( главния герой от"Das Parfum"). Искам да вървя по една зелена поляна, по която небрежно са разпръснати жълти и бели лалета, а някъде тихо и спокойно се чува шумът на течаща планинска вода....Колко хубаво би било, поне за един месец
![]() Разбира се, само мечта, защото работата е преди удоволствието.....трябва да учим, да работим, а може и по-късно да ни остане време да живеем....може би -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат Разбира се, само мечта, защото работата е преди удоволствието.....трябва да учим, да работим, а може и по-късно да ни остане време да живеем....може би какъв е този песимизъм? човек не живее да работи. нито пък работи за да живее. работи колкото ти се работи и живей докато можеш, не чакай да започнеш да живееш, че може и никога да не те огрее.да, това с вонята е противно ![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Искам да съм на място, без светлина, където има само безкраен мрак, който да ме обгърне и да потъна сам в забрава...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
На място където хората разбират какво говоряя и има някой който ме възприема като нормален човек хахахахах (да живеят простотиите в стил тъп депресиран тийнеджър)Или поне на морето..
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(DrugarqLenin @ Apr 18 2005, 09:24 AM) На място където хората разбират какво говоряя и има някой който ме възприема като нормален човек хахахахах (да живеят простотиите в стил тъп депресиран тийнеджър)Или поне на морето.. ![]() Не се ли намират такива, дето да те мислят за нормален човек? ![]() По темата : искам на старото място ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат Не се ли намират такива, дето да те мислят за нормален човек? Не. Нелин е ненормален. ![]() Съжалявам нормалните и скучни хора. Аз в момента искам времето да спре... да помисля за това онова. Защото колкото повече мисля, толкова повече времето минава (гениално)... А пък след като помисля, ще си избера едно място на което искам да бъда - правилното място. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
точно сега искам да съм пак в капщат. да отида на кампс бей и да отпусна тяло в ocean blue (тел: +21 438 9838/9). поръчвам, както обикновено, едно бяло и нещо от океана. бялото е добре изстудено и в кофата с лед. ям, пия и гледам навалицата по улицата...
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
На някое капанче до морето, да хапвам цаца и да сърбам кола....
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Колкото и да си противореча, много ми се ходи в Германия
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ееех,мечти,мечти!Де да бях някаде ,дето съм го чел в някоя книга или от някой филм!Всеки да си представя каквото си иска!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Искам да съм в Плевен.
И да спре да вали искам. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Продължавам да искам да съм в гащите на жена ми!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 21 2005, 09:31 PM) Продължавам да искам да съм в гащите на жена ми! Нещо подобно е и при мен само дето първо избранницата трябва да ми стане жена хехе |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 21 2005, 06:57 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 21 2005, 09:31 PM) Продължавам да искам да съм в гащите на жена ми! Нещо подобно е и при мен само дето първо избранницата трябва да ми стане жена хехе Еми,аре успех!Само да не ви хареше много в такива гащи! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всеки иска там, където не е бил.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не съвсем...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що пък да не ми хареса?
............аааааааааааааааааа....... той друго имал предвид. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 21 2005, 10:11 PM) Всеки иска там, където не е бил. ![]() На много места човек не е бил точно защото не иска да е там ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Apr 21 2005, 11:04 PM) Цитат(Slash @ Apr 21 2005, 10:11 PM) Всеки иска там, където не е бил. ![]() На много места човек не е бил точно защото не иска да е там ![]() Хаххахах така е... Distorme is smartkz -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 21 2005, 10:04 PM) Цитат(Slash @ Apr 21 2005, 10:11 PM) Всеки иска там, където не е бил. ![]() На много места човек не е бил точно защото не иска да е там ![]() Китаристите сме умни копелета. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
да, глупостта е като атомната енергия - може да се използва както за добро, така и за зло.
какви са тия социално-полови-битови мераци? искам да съм негър в алабама... хахаха, хей, айде по-високи цели, а? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заеби високите цели. Аз искам да го ръгам в пички!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 23 2005, 10:32 AM) Заеби високите цели. Аз искам да го ръгам в пички! ![]() Хааа,а той дали иска да се ръга въобще? fuck you А иначе в момента съм си у дома и ми е едно такова мурзеливо,че след тази гадна седмица направо не ми се ходи никаде,а само да мързелувам и да се въргалям из кревата!Баси и желанията имам понякога! fuck you -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 23 2005, 12:32 PM) Заеби високите цели. Аз искам да го ръгам в пички! ![]() Друго не може да се очаква... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Apr 24 2005, 08:55 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 23 2005, 12:32 PM) Заеби високите цели. Аз искам да го ръгам в пички! ![]() Друго не може да се очаква... ![]() Иди в ъгъла и си пиши домашните! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е сега на този хубав християнски празник искам да съм някаде в някой манастир,дето да няма почти никакви хора и да си направя едим пикниг сред природата!Жалко,че не мога да го направя,а пак ще си стоя в големия мръсен град!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 23 2005, 12:32 PM) Заеби високите цели. Аз искам да го ръгам в пички! ![]() и, кво, не става ли? щом като и тая ниска цел не ти е по силиците... естествено, няма да имаш и нещо по-височко. ами ако не стигаш до масата, вземи си един стол, ама гледай да не паднеш ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
?!
Добре. Поправям се. Не искам да го ръгам никъде. От днес съм а-сексуален. ОК? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 03:05 PM |