![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() Цитат май най разумно в гроб студен и влажен сега: тясно, уютно и никакви грижи. на това място ще отидем всички рано или късно така или иначе ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Сега искам съм на някакво място, по възможност топло... най-добре плаж, море и т.н да забравя и да не мисля за нищо, защото ми писна от всички тези кандидатстудентски глупости... Безгрижие, алкохол, щастие...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ May 21 2005, 03:00 PM) ![]() Цитат май най разумно в гроб студен и влажен сега: тясно, уютно и никакви грижи. на това място ще отидем всички рано или късно така или иначе ![]() Може и да не идеш, ако умреш така, че да няма остатъци от тялото ти... La bomba! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Балът свърши...и каквото всичките са се юрнали да се подготвят за балове, като , че това е най - важния ден в живота на един човек..нищо подобно според мен
![]() ![]() Тематично : искам да съм с любимия си човек, ама толкова много го искам..че, нямам думи ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 21 2005, 05:16 PM) Слънчев Бряг не е нищо кой знае какво..ама моренцето си заслужава ![]() аааа кога сте били там? Снощи???? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 21 2005, 07:22 PM) аааа кога сте били там? Снощи???? Lethe ами в четвъртък и петък..Защо? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Аааа, защото снощи едни приятели там празнуваха та щях да разпитвам.
![]() Радвам се, че сте си изкарали добре. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ May 21 2005, 07:25 PM) Аааа, защото снощи едни приятели там празнуваха та щях да разпитвам. ![]() Радвам се, че сте си изкарали добре. От къде са тези твои приятели? ( просто питам ![]() Аз лично , не съм очарована от самия курорт, както и от самата бална вечер...Искрено мога да кажа, че не съм доволна! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз получих само оплаквания , че се е пускало само и единствено чалга. От Бургас са.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ May 21 2005, 07:37 PM) Аз получих само оплаквания , че се е пускало само и единствено чалга. От Бургас е. Не мога да ти кажа нищо за дискотеките, защото не съм ходила...но специално за балната вечер, наистина се пускаше много чалга и техно.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Gadno e da ne se kefish na bala si....
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bE3cMbPtHa @ May 21 2005, 07:48 PM) Gadno e da ne se kefish na bala si.... Гадно е ако придаваш много значение на бала и си мислиш постоянно за него и затова как сега ще отидеш и ще изкараш най - страхотната вечер в живота си..А всъщност бала не е нищо кой знае какво, поне аз мисля така.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Слънчев Бряг - проектиран през бай-тошево време, като най-големия курорт на българското черноморие, който да приютява почиващите от соц.лагера + още приятелски държави. От както се помня е доста грозно място с нацвъкани един до друг хотели със смешни имена и наредени без никакъв усет. На места още ги има нискобюджетните почивни станции на два етажа, с външни метълни стълби и външни тоалетни и някои от тях са близо до централните улички. Също запомнящи са дългите слънчевите алеи, където можеш да слънчасаш съвсем спокойно. Сега се строят още и още нови хотели, някой от тях собственост на чужди инвеститори, други на забогатели политици. И сега е прекалено претрупано - няма място къде да се диша спокойно, освен извън сб.
Несебър, който е на една крачка е в светлинни години по-приятно място. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(wolfheart @ May 21 2005, 09:12 PM) Слънчев Бряг - проектиран през бай-тошево време, като най-големия курорт на българското черноморие, който да приютява почиващите от соц.лагера + още приятелски държави. От както се помня е доста грозно място с нацвъкани един до друг хотели със смешни имена и наредени без никакъв усет. На места още ги има нискобюджетните почивни станции на два етажа, с външни метълни стълби и външни тоалетни и някои от тях са близо до централните улички. Също запомнящи са дългите слънчевите алеи, където можеш да слънчасаш съвсем спокойно. Сега се строят още и още нови хотели, някой от тях собственост на чужди инвеститори, други на забогатели политици. И сега е прекалено претрупано - няма място къде да се диша спокойно, освен извън сб. Несебър, който е на една крачка е в светлинни години по-приятно място. позволявам си да ти противореча. точно старият слънчев бряг беше един чудесен курорт, изключвам качеството на хотелите, толкова могли хората... ама не знам дали си виждал бетонираните "курорти" в португалия, испания и италия? направо е ад. слънчев бряг е направо вълшебно, да не беше чалгата по кебапчийниците. пък несебър беше гадно, не съм ходил от много време, но скапаните сергии по улиците къде трябва и къде не направо разваля всичко. лично аз предпочитам созопол. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз пък си позволявам да противореча на всички ви, като заявя, че южното черноморие е мръсно и непривлекателно, в сравнение със северното. Но вие явно имате наблюдения основно по южното...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 21 2005, 07:56 PM) изключвам качеството на хотелите, толкова могли хората... Е то в слънчев бряг хотелите са навсякъде хотелите са навсякъде - където и да се обърнеш. А че хората са могли толкова не е основната причина - просто мотивация е липсвала. Представи си, че си архитект и взимаш малко по-висока заплата от чистачката на офиса, която дори не работи на пълен работен ден. В Несебър не съм забелязал сергиите да са толкова дразнещо много - не изглеждат повече и от Созопол. Може преди да е имало повечко. Иначе и аз предпочитам Созопол. Цитат(Slash @ May 21 2005, 08:24 PM) Аз пък си позволявам да противореча на всички ви, като заявя, че южното черноморие е мръсно и непривлекателно, в сравнение със северното. Но вие явно имате наблюдения основно по южното... В момента в южното се инвестира повече и съответно е по-доходоносно. Иначе Балчик също е готино местенце ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Slash @ May 21 2005, 10:24 PM) Аз пък си позволявам да противореча на всички ви, като заявя, че южното черноморие е мръсно и непривлекателно, в сравнение със северното. Но вие явно имате наблюдения основно по южното... така е, прав си, ако имаш предвид на север от варна. иначе южното черноморие си е просто по-топло. което пък прави туземците по-лениви. това е обаче единственото (но пък не е малко), което го прави непривлекателно. да ме извини някой, ако е оттам ![]() а север е по-култивирано, красиво също, ала е по-студено и сезонът е по-къс. Цитат Е то в слънчев бряг хотелите са навсякъде хотелите са навсякъде - където и да се обърнеш. А че хората са могли толкова не е основната причина - просто мотивация е липсвала. ами в далечните не знам си кои години това е било гола поляна, намерили са се хора да го открият. аз по някаква причина съм роднина с един от хората, почнали на тая гола поляна да правят нещо и много ми е разказвал. аз не ти казвам само: пари е нямало... то повече е това, че са нямали идеи какво да правят: беднотия всякаква. ала все пак не са направили хотел до хотел и работниците да се пържат като мръвки по бетона на площ от 2 квадратни метра, където може да се вживееш в социалния живот на мравките в продължение на две седмици. което пък не изключва, че сега няма това да се случи и в слънчев бряг: гъсто застроени туристически гета, от които "инвеститорите" да доят докато се струтят. иначе всеки път като отида там и ми се гади от тия гадни стари хотели ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зелено ( гора, полянки ) , чист въздух, тишина ( само песните на птиченцата да се чуват ) , спокойствие...Това искам в момента
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 23 2005, 12:26 PM) Зелено Имаш предвид зелено училище? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 23 2005, 11:27 AM) Цитат(Nightwish @ May 23 2005, 12:26 PM) Зелено Имаш предвид зелено училище? Не..не позна ![]() ( зеленото училище с основните класове, вече ми е късно за зелено училище ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 23 2005, 11:30 AM) Цитат(SepulTeraHead @ May 23 2005, 11:27 AM) Цитат(Nightwish @ May 23 2005, 12:26 PM) Зелено Имаш предвид зелено училище? Не..не позна ![]() ( зеленото училище с основните класове, вече ми е късно за зелено училище ![]() Е, той Сеп пита за зелено училище, защото той ще го почва, тази година. ![]() В момента искам да съм в кухнята, но уви прекалено далеч е - чак в другата стая. По дяволите, обичам почивните дни! Толкова съм щастлив, че ще взема да поканя на кафе учителката ми по литература. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Брех, всички много си обичате учителките по Литература..
![]() По темата : забравих да спомена в поста си, че искам да е слънчево на мястото, където искам да съм и да има по възможност някакво изворче, което да се чува така може и малко далечно, но определено е прекрасно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Na kru4ma!Ama sled poslednite dni moga da izlizam samo sled zalez slunce!Qko vampirqsah!
![]() ![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Някъде в Родопите - Смолян, Чепеларе, Пампорово...
-------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(ISTORIK @ May 24 2005, 09:49 AM) Някъде в Родопите - Смолян, Чепеларе, Пампорово... V4era bqh na Rilskiq Manastir i se kupah v rekata. ![]() Mnogo krasivo mqsto!!!I na mene mi se 6te pak v planinata...ili pone v drug grad... -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега искам да съм някъде на екскурзия, по възможност на място, където има манастир и където човек може да бъде на спокойствие, на тишина, да бъде някак в единение с природата и да почувства, че максимата на Паулу Коелю е вярна.."Когато искаш нещо много силно, цялата вселена ти помага да изпълниш желанието си" ( "Алхимикът" ) ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Iskam da sym si fyf sf tochno sega....ama neise, tfa shte stane chak utre..ahahahahahaha
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Аз утре заминавам за Златни пясъци и като ви чета постовете, леко започвам да се притеснявам
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Everblack @ May 24 2005, 05:40 PM) Аз утре заминавам за Златни пясъци Ще ти одерат кожата... по-добре се запаси с много пари. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 24 2005, 06:28 PM) Цитат(Everblack @ May 24 2005, 05:40 PM) Аз утре заминавам за Златни пясъци Ще ти одерат кожата... по-добре се запаси с много пари. ![]() Ако е като в Слънчев Бряг, а предполагам , че е ...просто на човек му трябват наистина много пари и трябва да се внимава много с продавачите, само чакат да те излъжат ![]() А още не е започнал сезона..има вариант да не харчиш пари, просто няма да си купуваш нищо ![]() А казаха, че "цените са съобразени с възможностите на абитуриентите" . . .дрън - дрън... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd August 2025 - 01:15 AM |