![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Slash @ May 31 2005, 07:49 PM) Е, не. Аз веднъж през живота си съм посягал да ударя в барче, и то беше много смешна случка. Бях с братовчед ми и един се напи и почна да го бъзика. Аз съответно го "поздравих" веднъж, и почна да му кърви носа. Интересното беше, че пияния беше с компания от 7-8 човека мъже, и щеше да стане много весело, ако не се бе появила охраната. ![]() ако му викаш весело на това, да те пратят в болница ![]() то сервитьорките нямат нищо против да ги пощипват, ама зависи кой. нали знаеш, цената според балъка. ако се направиш на швед може да щипеш колкото искаш, ама ако те видят, че си с два лева в джоба, нищо чудно и да си откараш един тежък сервитьорски шамар. ама инак студена бира на плажа през лятото. има ли нещо по-хубаво от това, а? ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз такива сервитьорки по морето съм виждал, че тези от интерклубовете мязат на девственици. И как си представяш да се направя на швед с моя шпрехензе бабензе дойч...
Пък като оставя един бакшиш от 10-20 лева, могат да направят каквото им кажа. Във всеки случай никога не искам да си намирам гадже сервитьорка на морето. Като си знам късмета може и това да стане... Цитат ама инак студена бира на плажа през лятото. има ли нещо по-хубаво от това, а? Ми то тази дума хубаво е много разтеглива, защото винаги има нещо по-хубаво... но определено радва бирата, в комбинация с море и едни създания, дето ни тровят нервите... ама няма как. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Slash @ May 31 2005, 08:51 PM) Аз такива сервитьорки по морето съм виждал, че тези от интерклубовете мязат на девственици. И как си представяш да се направя на швед с моя шпрехензе бабензе дойч... Пък като оставя един бакшиш от 10-20 лева, могат да направят каквото им кажа. Във всеки случай никога не искам да си намирам гадже сервитьорка на морето. Като си знам късмета може и това да стане... Цитат ама инак студена бира на плажа през лятото. има ли нещо по-хубаво от това, а? Ми то тази дума хубаво е много разтеглива, защото винаги има нещо по-хубаво... но определено радва бирата, в комбинация с море и едни създания, дето ни тровят нервите... ама няма как. абе дано не опреш до сервитьорки, това ти пожелавам! аз имам предвид хубаво след нещо друго хубаво, на другия ден, нали разбираш ![]() то не може само да се копа! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 31 2005, 08:58 PM) аз имам предвид хубаво след нещо друго хубаво, на другия ден, нали разбираш ![]() Разбирам те... но на сутринта няма да е хубаво това нещо. ![]() Между другото, забелязал съм че жените все повече и повече се наливат с бира. Да не говорим за жените тук лятото... много е приятно жена с полъх на бира... все едно мъж с полъх на пудра. ![]() Май трябва да отворим една бирена тема... Пък ако минеш покрай Варна, pi4, показвам ти морето, жените и бирата - оправяй се. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат Пък ако минеш покрай Варна, pi4, показвам ти морето, жените и бирата - оправяй се. - внимавай Слаш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Държа да отбележа, че ще се жертвам и жените ще са за мен...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 1 2005, 09:20 PM) Държа да отбележа, че ще се жертвам и жените ще са за мен... ![]() хм..добре ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 31 2005, 09:05 PM) Между другото, забелязал съм че жените все повече и повече се наливат с бира. Да не говорим за жените тук лятото... много е приятно жена с полъх на бира... все едно мъж с полъх на пудра. ![]() гадно е жена да мирише на бира като миналогодишна немита бъчва. ![]() то и бира да пиеш трябва разбиране. не е като просто да седиш и да се наливаш безогледно и без разбиране. Цитат(Slash @ May 31 2005, 09:05 PM) Май трябва да отворим една бирена тема... крайно време е! ти ли ще я отвориш или аз да се жертвам? нещо не мога да я формулирам. Цитат(Slash @ May 31 2005, 09:05 PM) Пък ако минеш покрай Варна, pi4, показвам ти морето, жените и бирата - оправяй се. ![]() бе аз съм бил във варна, морето ще го намеря лесно, за бирата също не ме е грижа, а жените - те ме търсят най-вече. обаче, ако сме повече хора е по-весело! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат гадно е жена да мирише на бира като миналогодишна немита бъчва. Кажи го на всичките тези момичета тук, които пият като германец на бирфест. Виж ако дамата пие нещо по-изискано - вино, шампанско, коняк... така става. А да ми се уригва на бирено, айде моля! Цитат обаче, ако сме повече хора е по-весело! Е да де, именно! Но да знаеш варненките са много... търся точните думи... one day love. На другия ден може да те питат : "ти кой беше"... Естествено има изключения. ![]() Аз сега искам да се поразходя на брега на морето, и точно там отивам. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 2 2005, 02:25 PM) Аз сега искам да се поразходя на брега на морето, и точно там отивам. Гадняр!!! Как ти завиждам само...... ![]() ![]() Благородно, разбира се! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега времето е много хубаво..иска ми се да разпусна малко на морето в Бургас при братовчед ми и съпругата му , така за един ден, колкото да си поотпочина и да се завърна пълна с енергия за предстоящия изпит!
![]() ![]() П.С. Чудя се дали да не се отбия даже ей така за няколко часа даже...трябва да се помисли . . . ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
На морето с бира в ръка и приятелката си до мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Everblack @ Jun 2 2005, 05:33 PM) На морето с бира в ръка и приятелката си до мен ![]() Всъщност на мен не ми трябва море и бира... може една килия с дюшек и две щайги... само да съм с приятелката. Не твоята де, моята. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Нека щайгите са две, а и приятелките също
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
В морската градина в Бургас на някоя пейчица.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Jun 2 2005, 06:06 PM) В морската градина в Бургас на някоя пейчица. Lethe ако отида, което още е малко вероятно, ще й пратя много поздрави от теб ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Дразни ме ти, дразни.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Jun 2 2005, 06:09 PM) Дразни ме ти, дразни. ![]() Изобщо не искам да те дразня...аз те попитах между другото съвсем сериозно! Ако прочетеш поста ми по - горе, ще видиш , че не се шегувам..Бургас ми е на един час път ...така , че ако отида, дори и за няколко часа да е. . . мога да я поздравя.. ![]() П.С. Все още не зная дали ще ходя, не съм го решила твърдо ...просто ми дойде на ум, че за няколко часа мога да отида, да отпочина мъничко, а и морето ще ми се отрази добре, пък и имам братовчед там..Та ако си съгласна, кажи:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе, добре. Предай й много поздрави.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Jun 2 2005, 06:12 PM) Хехе, добре. Предай й много поздрави. Добре ...ако отида евентуално и изпълня , ще те уведомя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
В Сиатъл -искам да отида там още от 92.
Там мойе и да ми доиде вдъхновението да възродя грънджа. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 2 2005, 04:11 PM) Бургас ми е на един час път ... Е, и на мене ми е на един час път....със самолет ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(wolfheart @ Jun 2 2005, 08:56 PM) Е, и на мене ми е на един час път....със самолет ![]() на мен пък ми е на два, пак със самолет. само че до сарафово всъщност. искам да обаче да отида някъде на север поне веднъж в живота ми. или някъде дълбоко на юг, чел съм "пътешествие с кораба бийгъл" на ч. дарвин и искам да видя планината в огнена земя, наречена на неговото име, както и пролива бийгъл, най-южния град - ушуая, както ледниците, свличащи се в магелановия пролив. оттам до остров чилое и архипелагът чонос. даже си бях намерил кораб миналата година, ама никой не се нави за компания. студено било. и какво от това? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някъде много далеч...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(deadman_walking @ Jun 2 2005, 06:47 PM) В Сиатъл -искам да отида там още от 92. Там мойе и да ми доиде вдъхновението да възродя грънджа. ![]() ![]() ![]() ![]() Ех Сиатъл,Сиатъл! Мечти,мечти!А? ![]() Ха наздраве за доброто старо време,когато грънджа беше млад! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спрях да мечтая да ходя където и било в последно време. Просто ще си почина малко от мечти, ще си стъпя на земята и ще правя каквото мога...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Slash звучи много добре...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
искам вече да съм в О!Шипка,а не да се налага да плувам до там тепърва...гаден дъжд:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Като за начало искам да намеря сили да отида до банята.Искам и в София.Искам пак на плаж.Не е задължително да е в тази последователност.
-------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 03:11 PM |