![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Almanah @ Mar 31 2005, 07:52 PM) Не ходиш достатъчно на такива мероприятия, затова не ти понася на ушите ![]() вярно е, но и ушите ми вече са толкова похабени от виелици, че за нищо не стават, пък и след всяка виелица (имаше една група bush май беше, тя най ми избуши ушите, ебати тъпите педали!) се заричам повече да не стъпвам на нищо. ей го сега пак бях на малка дискотека баш у колоните и пак не чувам нищо, отврат. слушам само Midnight Hour и това е, мехлем за ушите. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Окей вече искам да съм някъде в бъдещето и да разбера какво ще стане тогава
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Apr 2 2005, 09:25 AM) Окей вече искам да съм някъде в бъдещето и да разбера какво ще стане тогава ![]() ами да ти кажа ли: ще искаш да се върнеш в миналото и да оправиш това, което те е довело до това бъдеще, в което ще си. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Във Виенската сладкарница в Сливен...искам да сърбам виенско кафе и да нагъвам торта Шварцвалд
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
В момента искам да съм в сауна, защото се върнах от вънка и ми е ужасно студено.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 3 2005, 02:32 AM) В момента искам да съм в сауна, защото се върнах от вънка и ми е ужасно студено. а от сауната - пак навън, на студено, иначе как ще се калиш? ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А аз искам в момента да съм някаде в някоя хижа и да сърбам чаиче,пък може и с малко ром!Да се махна за малко от тази мърсотия и лудницата на големия град!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Хе, от кога не съм поствала тук:)В тази така хубава тема:)
Сега повече от всичко ми се иска да съм при моето съкровище в Германия:) ![]() ![]() ![]() ![]() Ich bin hier, du bist dort, aber wir sind zusammen in unseren Seelen:)Ich Liebe dich:) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 23-March 05 Град: sofia,varna Потребител N: 775 ![]() |
Аз също съм за хижичката:)
и си мисля че идеята си е осъществима,а? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Бе идеята си я бива,само дето в момента не мога да си позволя нищо подобно,за жалост!
![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Страшно много ми се иска да съм някъде на тихо, спокойно , където да се наслаждавам на времето и живота с любимия човек
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Apr 3 2005, 07:18 PM) Сега повече от всичко ми се иска да съм при моето съкровище в Германия:) ![]() ![]() ![]() ![]() Ich bin hier, du bist dort, aber wir sind zusammen in unseren Seelen:)Ich Liebe dich:) ![]() става дума за мене, в случай, че някой е озадачен. и в скоро време не само мечта ще бъде. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз се чудех защо сте като дупе и гащи във форума...
![]() Ех, влюбени гълъбчета... много да се обичате. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 12 2005, 08:16 PM) Аз се чудех защо сте като дупе и гащи във форума... ![]() Ех, влюбени гълъбчета... много да се обичате. ![]() кво бе, слаш, да не намокри гащи нещо? турни си един памперс, няма страшно. може и да си фърлиш един студен душ, ама не прекалявай да не фанеш некоя пневомониа. SPARK ей, ще станем приятели май ние с тебе накрая, благодаря за пожеланието, да си жив и здрав! ![]() Този коментар е бил редактиран от pi4 на Apr 12 2005, 08:30 PM -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Мдам, нямам какво да добавя! Мисля по същия начин:)Мерси много Слаш:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ще си изплюя червата от смях.
Защо не ме осиновиш? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
драйфа ли ти се пак? жлъчката май, а? тоалетната е в дъното вляво, не забравяй да пуснеш водата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Това беше толкова... в нечии друг стил.
Ще бъдете хубаво семейство. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама сте едни деца...
Извинявам се за топика : В момента искам да съм на стадиона в Мюнхен и да ги смажа тия сини педали от Челси. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Apr 12 2005, 09:26 PM) Това беше толкова... в нечии друг стил. Ще бъдете хубаво семейство. ех, хората ме четат, а аз да не знам и вече разпознават неповторимия ми стил... но тук не писах аз, аз си имам своя тъп ник. благодаря ти за пророчеството, зная да го ценя. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 12 2005, 09:29 PM) Ама сте едни деца... Извинявам се за топика : В момента искам да съм на стадиона в Мюнхен и да ги смажа тия сини педали от Челси. разбирам те. предишният път, като бяха ония педали от арсенал ми трябваха 15 минути за мога да се добера до изхода на метрото, всичко на всичко някакви си 20 метра. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Аз пък много искам да посет остров Корфу-това ми се иска още от детска възраст
![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
На никой ли вече никъде не му се ходи...ха, на всички вече им се стои там дето са си .
![]() Аз искам да съм в Германия и на някое островче през лятото, няма да откажа и примерно на Малдивите , страхотна красота е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Искам в "Зона 51", да пия бира и да дънят ... Distorment, що пък не?
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам да съм в Бургас.
Искам и поне веднъж да ми се случи нещо хубаво и да мога да отида в Бургас, за да бъда дама за бала на един момък ![]() Ама толкова толкова толкова много го искам, че не мога да спя. А искам да съм някъде на топло край морето -да е 40 градуса, да няма изпити, да няма разни скандали не дребно и тарикатлък от най-низша инстанция... -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам да съм на шведска маса, от шведска стомана, и да правя шведска тройка... с две думи - само Evergrey.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
на малдивите, вечер, в синята лагуна, водата е топла колкото въздуха, отпускаш тялото си и затваряш очи, след минута се разтваряш във вселената и не съществуваш, твоето тяло, което те гнети, изчезва и си насаме със огромните южни звезди. никакъв шум, никакъв звук, само лекото шумолене на листата на палмите и плавните тласъци на разбилите се в рифа вълнички.
слънцето изгрява в 6 и залязва в 6, всеки ден. всеки ден е като останалите: прекрасен и нищо не се случва, нищо лошо поне. раят на земята, както са си го представяли древните.... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
искам да съм здрава и ся да съм в Русе........
![]() ![]() ![]() ![]() ама жестоката действителност е ,че съм болна и съм си вкъщи..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Apr 16 2005, 10:43 PM) на малдивите, вечер, в синята лагуна, водата е топла колкото въздуха, отпускаш тялото си и затваряш очи, след минута се разтваряш във вселената и не съществуваш, твоето тяло, което те гнети, изчезва и си насаме със огромните южни звезди. никакъв шум, никакъв звук, само лекото шумолене на листата на палмите и плавните тласъци на разбилите се в рифа вълнички. слънцето изгрява в 6 и залязва в 6, всеки ден. всеки ден е като останалите: прекрасен и нищо не се случва, нищо лошо поне. раят на земята, както са си го представяли древните.... Прекрасно! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Искам да живея с Коста Риииика и всеки да ми виииика Вальо Кииита.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 03:00 PM |