![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Кестен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Кестен . . .
Честно и праволинейно отстоявате своите възгледи за живота и тези на партньора си. Всякакви промени и нови житейски положения събуждат вашата подозрителност. От традиционните, делничните ритуали и дългогодишните приятелства черпите сила. Нашият съвет: Преодолявайте по - често задръжките си и правете опити да изпробвате нещо ново. Идеалният партньор : Любвеобилната ябълка, спокойната липа, изпитаната в битките маслина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ей на черна робиня те направихме да преписваш всичко...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
То не остана... аз вече май за всички писах.
![]() ![]() Това списание златно стана ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 25 2005, 01:07 AM) Toпола? ![]() кооои си търси топола? Тополата : Имате съвсем ясна представа за своя живот и за живота на своя партньор. Преди да се сближите прекалено с някой човек, преценете грижливо всичките му предимства и недостатъци и чак тогава му се разкрийте - такива, каквито сте : всеотдайни, състрадателни и чувствителни. Нашият съвет: Вашият изчаквателен и понякога арогантен маниер плаши хората около вас. Разкривайте се умерено и показвайте явно интересите и намеренията си. Идеалният партньор : оптимистичният бряст, изпитаната в бурите маслина , чувствителната калина. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Пхахаа, ето ме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 24 2005, 07:40 PM) Идеалният партньор : почтения габър. Тъкмо щях да се оплача, че никъде ме няма препоръчана... (: -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ново попълнение в колекцията ето тук. Съответстват като поредност на обикновените знаци от слънчевия зодиак. Пише интересни неща .
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Хехе, почва да става прекалено
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ммм не мисля. Пише доста верни неща.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Да, учудващо има някои верни неща...но има и такива, които изобщо не се доближават до същността. ..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми да и аз мога да изреждам черти за някой който не познавам и докато много няма да отговарят немалко ще ..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Така го каза, сякаш не го знаем.
Аз съм елен. LOL! Цитат Минерален тотем: Ахат. Пръстенът ми е с ахат. ![]() И не мога да не се спра на... Цитат Сексуалност: Възбуждащ. Цитат 3.12. Любов и секс Естествената дружелюбност на елените лесно може да се изтълкува като отявлено флиртаджийство. Мъжете елени са експерти по непринудено беседване с жени. Техният очарователен начин на водене на разговор предразполага жените да повярват във всичко, което им казват. Добрите им маниери подчиняват с обаянието си. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Точно твоят очарователен начин на водене на разговор с жените и това че кълват е обиден за самите тях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Може ли 2 думи за бук?
Няма ли някой от моята дървесина? Пропуснах... гъска Благодарим, нямаше нужда просто:))) 'Музикален резонанс: Ре диез. Една октава над бизоните.' Това от какъв зор?? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 25 2005, 02:25 PM) Хехе, почва да става прекалено ![]() ![]() Цитат(Боби) Цитат Идеалният партньор : оптимистичният бряст, изпитаната в бурите маслина ,чувствителната калина. Пхахаа, ето ме -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, тополке моя
![]() ![]() ![]() Цитат Lethe Габър: ... Идеалния партньор : Почтителния кестен, спокойната липа, чувствителната калина Ама съм търсено ...дърво ![]() Цитат То не остана...аз вече май за всички писах. Чувствителната калина ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно съм пропуснала, поправям грешката :
Айде първо чувствителната калина, която в списанието е написана и като "офтика" ![]() Калина : Вашите действия са белязани с чувствителност и състрадание към хората. Околните Ви се възхищават как с упорство и усет за правилния начин на действие осъществявате плановете си. Честност, праволинейност и тънка интуиция са главните отличителни черти, които Вие изисквате от вашия партньор. Нашият съвет : Вашата силна чувствителност често затруднява партньора ви. Вие сте готови да изживеете тежка криза и при най - малките издънки на любимия си. Дори и да ви е трудно, открийте сърцето си и поговорете с него за чувствата си. Идеалният партньор: Будният явор, почтения лешник, благонадеждната бреза. Бук : По природа практичен , добър организатор , благонадежден и със стремеж да бъде външно привлекателен , букът не е лишен от приятелски кръг. Всичко, с което се захванете , сполучва. Нашият съвет: Щастието не може да се планира до последната подробност. Слезте на земята и бъдете по - спонтанни. Идеалният партньор :Чувствителната топола, силният дъб, любвеобилната елха. И в крайна сметка, какъв е смисъла на всичко това? ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Nightwish на Jun 26 2005, 11:45 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Може би се опитваме да си съставим сами за себе си зодиакален психопортрет...
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Zmiq
{ ![]() ![]() Съвместимост: Змиите са съвместими с вълците и кълвачите (хората, родени между 19 февруари–20 март и между 21 юни–21 юли). -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва са същите зодии с други имена и малко разместени дати, по дяволите. И да, съвместима си с мен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Mi nie s teb vinagi sme syvmestimi
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ May 22 2005, 03:49 PM) На когото не му се смятат асценденти и т.н.: http://www.astroto.com/info.php Само да спомена, че асцедентите са най-вероятно грешни. Показва ми, че съм Стрелец докато на други места съм Водолей. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Това е яко. И абсолютно вярно .... макар че ме домързя да го дочета цялото. Ми сигурно, защото съм несериозна видра.
![]() "Личност: Приветливи. Неконвенционални. Независими. Динамични." "Положителни черти: Находчиви. Реформатори. Възприемчиви. Отрицателни черти: Непредсказуеми. Непокорни. Нетактични. Ексцентрични." Много странно ... чертите, които посочват за отрицателни, всъщност са чертите, които винаги са ме привличали ... "Общуването, идеите, умствената дейност, творческите способности – всичко това намира проявление в хората, родени през Времето на пречистването, защото елементът въздух оказва могъщо влияние във всички области на техния живот." "11.21. Как да се отнасяме с видрите Бъдете прями. Придържайте се към същността на въпроса. Видрите стават нетърпеливи, когато им говорят празни приказки. Бъдете сериозни, когато имате взаимоотношения с тях и подбирайте точните изрази. Най–бързият начин да отблъснете видрите е да ги отегчите." Вземете си поука. ........................................................................... Хахах, "оптимистичен бряст". That's me. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз по този съм Сокол.По един друг бях Червен орел ама това са подробности:)
От дърветата съм Калина,иначе по един друг дървесен хороскоп съм Дъб. Асцедентът ми е Лъв(Бийл,нищо не се смята-има си специални таблици в някои спеацилизирани книги),а Черната Луна Рак. П.С.По "нормалния" хороскоп съм Овен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Според мен тези "звезди" са пълни глупости и чиста загуба на време
![]() ![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Е, специално дневните хороскопи са пълна простотия - да, донякъде вярвам, че звездите определят характера на човек, но да чертаят съдбата му - да бе, да!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
По стандартния календар съм 'Телец', по китайския съм 'Кон', а по славянския календар съм 'Орех'. Пука ми...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Мен ако питате нумерологията е по-точна наука от астрологията.Но пак има адски много други фактори,които влияят върху оформянето на личността и съдбата й.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Sep 13 2005, 10:39 PM) По стандартния календар съм 'Телец', по китайския съм 'Кон', а по славянския календар съм 'Орех'. Пука ми... Ееее,браво,и аз съм така -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 07:21 PM |