![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Спешно ми трябват темите по ГЕОГРАФИЯ за кандидатстудентските изпити! Една позната е решила да се пробва и за мен е много важно да се опитам да и помогна, а тя разчита на мен!!!!
Така че-моля ви ако някой от вас има темите за тази година-нека се видим(най-късно в петък) да ми ги даде. Моята позната ще си ги снима и после ще му ги върна на човека. Хайде помогнете като добри съфорумници. Ужасно много ще съм задължен!!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
За кога ти трябват тези теми? Мога да попитам тук там , ама ми кажи за кога ти трябват?
Аз ги нямам, защото не се подготвям по География, ама познавам хора, дето може би ги имат темите..всъщност то всичко от учебниците се взема, що направо не си ги научи от учебника познатата ти..това е най - доброто |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да си вземе учебника на Каракашев, там има всички теми.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Уредих я с Някакъв зелен учебник, пък дали е на Каракашев, не знам. А иначе темите ми трябват колкото може по-скоро. Значи ако ги намерите и се срещнем в събота хич няма да е зле!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Този ще да е, защото гледах, че учебника, който използват моите познати е някакъв зелен с едни дебели големи букви..Пише "География на България".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво де, но ти кажи за темите. За събота!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:55 AM |