![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Писна ми от шибаните, прости метъли. Малоумни алкохолици, мама им стара!
Бях вчера до една известна пловдивска зала за театрални пиеси, кинопрожекции, всякакви концерти и т.н. Понеже вариантите в Пловдив за свирене се изчерпаха вече, единственото сигурно място май-май е читалище "Иван Вазов" в "квартал" Коматево, което е на майната си! Но все пак, надеждата умира последна. Отивам в споменатата зала (Въстанник), отивам до дирекцията, за да питам какви са наемите за залата. Финансистката започна с "какъв концерт?" и аз отговорих "принципно говоря, нищо конкретно, просто идва концертния сезон и рок/метъл сцената няма къде да свири"... "Ааа хеви метъл ли, съжалявам, свестни младежи сте, но преди 2 години направихме грешката да пуснем тук една такава група и счупиха сума ти прозорци, имаше изкъртени и надраскани стени, повръщано наоколо, алкохолни делириуми В залата, миришеше на марихуана, наркомани имаше...". Седя и.. я гледам x,X И й казвам "Права сте, г-жо. Съжалявам, че Ви отнех от времето, лек ден." И излезох, с някакво супер самочувствие, че правя такава музика, че си давам парите за репетиции, че ходя да уреждам концерти в комунистически зали само и само да има какво да слушат тези ликета, които разрушават всичко наоколо! Поради тъпата метълска простотия бяха затворени ПРЕКРАСНИ клубове като XXL и SAX! * плюе * -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:47 AM |