![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Caspian
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Dark Sanctuary - малко погребална музика от Франция
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^
![]() ![]() Дори по-добри от Arcana, бих казала, но това е лично мнение. Чуй разкошният "Royaume Mélancolique", просто невероятно красива музика. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Cancer Bats
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
някви си Caliban...мелодик метълкор...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^
Всъщност само метълкор ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Turisas - страхотен епичен пауър/фолк/вайкинг! Много мерси на Ицо и Сашо, че ме светнаха за групата. Сега само да кажат и отде мога да намеря и дебютния им албум?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Turisas - страхотен епичен пауър/фолк/вайкинг! Много мерси на Ицо и Сашо, че ме светнаха за групата. Сега само да кажат и отде мога да намеря и дебютния им албум? От тук. Има и други възпитателни неща. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^Дръж се здраво, защото е доста по-як и от новия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Морте, тегли и ЕР- то
![]() Хм, Mandragora scream, като видях вокалистката ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^^ Мен ме радват еднакво, да не кажа, че "The Varangian Way" дори взима превес...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
По принцип не харесвам испанският но тези юнаци ме грабнаха
Leyenda -мелоично хеви на испански http://www.metal-archives.com/band.php?id=11356 Turisas - страхотен епичен пауър/фолк/вайкинг! Много мерси на Ицо и Сашо, че ме светнаха за групата. Сега само да кажат и отде мога да намеря и дебютния им албум? От тук. Има и други възпитателни неща. от тази директорийка горещо препоръчвам една не много извесна на наща метал сцена но за мен уникална италианска група Heimdall -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Пльок
Колумбийска групичка , която ми хареса ... А последната, която открих беше Цък. Не е никак лоша, при това е българска. Но и не знам доколко се вписва в понятието "метъл". По-скоро - рок. Нищо, има време да се образоват ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
In Flames
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
M.Z.
Неокласически метъл от франция. Момчетата имали цели пет албума, а да не съм чувал досега изобщо за тях! Това е поредната нискобюджетна група с плачевна продукция, която обаче просто се харесва на слушателя въпреки недостатъците. Един добър лейбъл трябва да ги хване тези французи, за да направят нещо, от което наистина да ахнем. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Dylath Leen
Още едни французи но в друг стил Atmospheric Death Metal дебютния им албум е добро начало http://www.metal-archives.com/band.php?id=34737 Тази седмица съм го ударил на мело дет ето и тези холандци правят добро впечатление Umbra Animae http://www.metal-archives.com/band.php?id=26578 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Insomnium - белгиици свирят прекрасен doom, и няколко други doom групи открих още. Аз от известно време не мога да слушам нищо друго освен doom
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Insomnium - белгиици свирят прекрасен doom Искаш да кажеш финландци, свирят прекрасен мелодет с елементи на дуум. Но поне за едно си права - групата е наистина страхотна, една от любимите ми.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
Redemption
това е последното, което страшно много ме впечатли. Чух ги преди около три години, когато излезе дебютният им албум. Свирят мелодичен и /може да се каже/ мрачен прогресив метъл с достатъчно бързи и тежки елементи. Вокалите са на Ray Alder от Fates Warning. Вече имат цели три албума ![]() ![]() ![]() Ако някой се интересува може да ги чуе тук |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Manticora - доста ги послушах тази седмица и ми допаднаха особено вокала мяза доста на ХАНСИ...предпоручвам албума 8 deadly sins
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Redemption това е последното, което страшно много ме впечатли. Тогава сигурно ще ти е интересно да прочетеш материалите за групата на нашия сайт:Aктуално интервю с Redemption Ревю на "Origins of Ruin" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Венци ако продължаваш в същия дух може да ти отстъпя правото си на Админ
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
Тогава сигурно ще ти е интересно да прочетеш материалите за групата на нашия сайт: Aктуално интервю с Redemption Ревю на "Origins of Ruin" Ще се повторя ама - да много ми харесаха, благодаря за което ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ominous Grief
Турски Progressive / Black Metal на едно място, Melodic Black/Gothic Metal на друго ![]() Ако някой се интересува има ги в zamunda.net, нека чуе и сподели мнение ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
+1. Напомнят малко на Sycronomica и ме радват страшно много поради което.
Заедно с Vehementer Nos са двете ми открития за днес. Много приятни банди. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Как пък ти харесаха Vehementer Nos - по-голяма тъпотия не бях чувал. Даже имам промо, че и ревю написах, въпреки че WoI отказа да го публикува (за което всъщност прочетох, че албума е от тази година, а не от 2006та, не знам Ице отде си прочел, ма както и да е). Жалко, че не се появи ревюто - имаше бая слюнков материал в него.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Турските младежи имат и още един амбум от 2006 год. който дърпам в момента. Ако някой от ъплоудърите тук прояви желание да го качи някъде из нета да каже, ще е интересно и той да се чуе
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 01:22 AM |