![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Octavia Sperati - Случайно попаднах на демото им Guilty. Много успокояваща музика правят.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
The Stormrider
Не лош пауър с епическо звучене на места с вкарани женски и харш вокали . Може да се свали от тук http://rapidshare.com/files/47553733/The_Stormrider.rar -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Catafalque - интересна готик метъл група от Турция
-------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Преоткрих Discipline
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Eternal tears of sorrow
-------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
The Project Hate MCMXCIX -> death melodic metal ... написах го така, защото е повече Death, отколкото Melodic
![]() имат женски BACK-VOCAL ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Catafalque - интересна готик метъл група от Турция Тия така се изложиха с последният си албум, че не искам да чувам за тях повече ![]() Може да се свалят през рапид шаре http://rapidshare.com/files/48501277/Be_la...VBR__Troll_.rar -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Decadеnce мощна шведска мелодет (с множество траш влияния) машина. Ей тая сладурана пее:
![]() Доста приятна изненада, млада група с добри възможности. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Exhorder - Едни от от откривателите на post-thrash/groove metal стилът (заедно с Pantera). Много яки рифове, много яка група
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^^ оунед
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Chambao
Какво да кажа за тях. Текстовете им са на испански, вокалите напомнят фламенко, а музиката им звучи далеко от фламенкото. Много нежно и лятно ми звучат. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Agalloch
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз открих наскоро Nightwish. Нова група са, вокалистката има приличен глас. Дебютният албум се казва Dark Passion Play, засега е само промо. Радват ме, определено. Очаквам израстване в следващите им албуми.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 11-August 07 Град: Някъде там,в тъмнината,някъде между двата свята! Потребител N: 2274 ![]() |
От днес вече слушам и Apocalyptica. В момента си тегля техни песни и все още не мога да си кажа мнението....
![]() А колкодо до Найтуиш..... И новата и старата вокалистка много ми харесва.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Аз открих наскоро Nightwish. Нова група са, вокалистката има приличен глас. Дебютният албум се казва Dark Passion Play, засега е само промо. Радват ме, определено. Очаквам израстване в следващите им албуми. Бe Nightwish не е нова група има си ги от достаааааааааааааааа отдавна още от далечната 1996, но сега са с нова вокалистка Anette Olzon, а старата беше Tarja Turunen. И какъв приличен глас има, та тя не може ама и грам да пее. ![]() Без Tarja Nightwish умряха. -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^
![]() After Forever. Една от многото групи, които знаех само като име, но никога не бях чувала(или не бях обръщала внимание).Случайно ми попадна "Еnergize me" ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Дърпай и предните два за пълното размазване.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Без Tarja Nightwish умряха. Welcome to the real world! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Някои не схванаха идеята на поста ми. Nightwish не са умрели, просто се раждат отново. Възприемам този албум чисто и просто като дебют на нова група. Баси сухарите сте!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Противоречиш си
![]() Наистина вече са нова група, но погребаха старата. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 11-August 07 Град: Някъде там,в тъмнината,някъде между двата свята! Потребител N: 2274 ![]() |
Haggard -немска симфоник,фолк,нео-класик и дет метъл група!
Просто е върха.... Групата се състои от 16 човека..... В песните им също така се свири и на духови инструменти.... Изгубих ума и дума!Определено това е една спираща дъха група.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ЗАСЛУЖАВА си да чуете поне един от албумите- Awaking The Centuries - целия,последователно.... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Chambao Какво да кажа за тях. Текстовете им са на испански, вокалите напомнят фламенко, а музиката им звучи далеко от фламенкото. Много нежно и лятно ми звучат. Chambao са пионерите на фламенко чил-аут музиката. Ако не се бъркам името означава сламен покрив по плажовете, предпазващ от вятър и слънце. Миналата година са направили невероятно шоу в НДК - което без да искам трябваше да пропусна ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някои не схванаха идеята на поста ми. Nightwish не са умрели, просто се раждат отново. Възприемам този албум чисто и просто като дебют на нова група. Баси сухарите сте! Чак пък сухари не сме ама що не се уточняваш. То и да се раждат отново няма да бъдат това което бяха. ![]() -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Fatal Aim
Доста приятно руско synth gothic -че, с женски вокал и приятни мелодии. Не е за всеки, но ако си падате по по-електроното звучене. Пробвайте ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Нелка,
![]() ![]() ![]() Бандата е супер приятна, отдавна ми се беше дослушало нещо такова новичко... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mustan Kuun Lapset
Нещо като мелодик блек с известно количество фолк елементи на мен ми хареса можете да го дръпнете от тук http://rapidshare.com/files/49334672/Musta..._by_nidhogg.rar или от тук http://uploaded.to/?id=vg9cl4 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Днес, докато проверявах какво е излязло, докато ме нямаше, попаднах на Winds - доста приятно прогресивче. Вървят идеално, показват преакрасно свирене и идейна музика, определено ми допаднаха на първо слушане. =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Apparition - англичани, имат един албум от миналата година. Изключително нежна, атмосферична и отпускаща музика. Благодарности на sharon.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Англичани, за които не знам оОЧ веднага ще проверя!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Последното ми откритие са Through The Eyes Of The Dead (USA)
(Anthony Gunnels (vocals) Justin Longshore (guitar), Chris Anderson (guitar), Jake Ososkie (bass), Josh Kulick (drums)) Свирят не лош hardcore/death metal.Може да свалите албума ТУК ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 12:47 AM |