![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Набарах из датата един албум на група наречена Gun. Албумът е от 1968, може ли някой да ми даде поне малко инфо за групата или некв сайт, защото албумчето ми хареса много, а в гугъл не намирам почти нищо...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Eй тез пичове:
![]() Открих ги покрай Amon Amarth - барабанистът им свири там. Свирят изключително приятен техничен мелодет с множество агресивни траш уклони. Групата е наследник на A Canorous Quintet. Повече инфо може да откриете на сайта им http://www.thisending.com/. А самият албум ТУК, паролата за архива е www.mediaportal.ru. Ще съм благодарен ако някой дръпне и двата албума на A Canorous Quintet ТУК и ТУК! Мога да дърпам само по веднъж от rapidshare, както и всички предполагам. След това да ги пратим на нашя мил админ WoI да ги качи в арената. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Tent, крайно добри руснаци!!! Като стил не мога да ги определя точно, но може да се кажи че са нещо като Melodic Death! Музикално са много добре, доста пипнато! (поне до колкото аз разбирам) Пеят на руски
![]() ![]() Edit: След руснаците, си дръпнах Kinetik Control и сега си го пуснах...е спря ми сърцето. Страхнотно ЕР са спретнали тез финландци (безкрайно много ми напомнят на една група, но грам не се сещам сега за име ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Tharaphita
Мощен езически блек, доста майсторски и изпипан, направо си е наслада. Някакси на моменти ми мязат на Ajattara, което в никакъв случай не е лошо. Добри са, препоръчвам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Още едно откритие за мен тези дни - Vendetta (много оригинално
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Последното откритие, което ми допадна е една доста интересна френска Celtic/Black Metal група, наречена Aes Dana, по-специално техният албум "Formors". Видях и поостарялата тема за групата, та ако Сашо не ги е чул, да го направи, заслужават си.
![]() Линк към Kerrazy -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да не ги е чул?
Точно Аес няма как ![]() МНОГО ЯКИ!!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
А да ти се намира първия им албум?
![]() Иначе на Bran Barr знам "Les Chroniques de Naerg" и е също много приятно. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Пробвай Bran Barr и Teol Helwen ако не си Heol Telwen, бе. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, бях заспал просто
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
преоткривам разни стари любими песни на Helloween
![]() предусещам как ще се разбия на този концерт... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Malsain Норвежка блек метъл група с женски вокал.Още от първото слушане ме хванаха с мрачната си атмпсфера и смразяващите вокали.Сега ако мога да намеря отнякъде първия им албум ще е супер.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Имам го нейде по дисковете наблюдавай темата ТЪРСЯ ще ти го кача днес по някое време
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Иначе днес попаднах на един тотален психопат Sam Korvus групата му се казва също Korvus
Тия от архивите къде подушиха готик в албума не можах да разбера ![]() ![]() ЩРАК -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
След руснаците, си дръпнах Kinetik Control и сега си го пуснах...е спря ми сърцето. Страхнотно ЕР са спретнали тез финландци (безкрайно много ми напомнят на една група, но грам не се сещам сега за име ![]() ![]() В даден момент ми напомнят на The 69 Eyes ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преоткрих The Rasmus
'nuff said. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Брех... аз пък преоткрих Godsmack и Puddle of Mudd
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Днес съвсем случайно открих групата Gotthard - шведи, хард рок, каквото добарах и чух е лудница!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
В даден момент ми напомнят на The 69 Eyes ![]() На To/Die/For приличат, ама страшно много ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Vulture Industries - интересен авангарден метъл от Норвегия. На моменти ми приличат на Arcturus, но не са чак толкова добри, разбира се...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами признавам си за един мой пропуск ..и това са Гама рей..много яка група
![]() ![]() А сега малко по-напред за неща които не са за изпускане от никой! Evile - Ако не сте ги чували ..време ви е.Страхотен траш метъл напомнящ много Слейър и Металика със своята идейност и стил.Абе готцку е чуйте ги.Нова група са и мисля че са едно бъдеще на траша.. As blood runs black - По тези момчета ме зариби една приятелка.Имат един албум но също са много готини.Стилът е дет/траш не пропускайте ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Опаа, засрамих се
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Цитирам и може да се каже лидерът на групата [21:38:50] Mangalf says: ето ти и 1вата по якост варненска група И е прав ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Egraine
Фолк-пауър от Испания музиката е страхотна лично мене ме дразни вокалчето като цяло добро попадение ![]() СВАЛИ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sybreed
Аз не слушам точно този тип музика но това ми хареса дори не мога да го определя като стил ![]() СВАЛИ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Assemblent от Португалия - препоръчвам на всички:
http://www.myspace.com/assemblent Обърнете внимание: Silent Cries feat. Fernando Ribeiro -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 09:27 PM |