![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
не всички сме зли метали
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ами дръпни си ей тва
http://download.torrentreactor.net/downloa...-MOD&id=5323640 OST-a на Saw 2 ..от там има една песен на Opiate For The masses - казва се Step Up ...да види; кво имам предвид...в техния стил който създадоха сега има 2-3 по-добри групи от тях -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Аз открих Amatory... тия руснаци газят
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Enter My Silence - от Финландия. На пръв поглед поредната млада мелодет формация, но звучат свежо и приятно.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
White Zombie слуаино ми минаха покраи ушите.Много са яки
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Някой ми подшушна нещо за Annihilator - много сполучлих thrash правят, евала!
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Oratory- наистина хубава група. Някъв як мелодичен пауър.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 8-January 06 Град: варна Потребител N: 1109 ![]() |
nine inch nails. струваха ми се прекалено обработени с компютър, но сега им се наслаждавам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тъпо,не тъпо-открих Sodom.Аз нали по-принцип траш не тача много-много.Та свалих си най-новия им албум и ми хареса доста
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Libido Airbag. Забавляват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Някой ми подшушна нещо за Annihilator - много сполучлих thrash правят, евала! Бах ти и критериите за сполучлив траш ![]() nine inch nails. струваха ми се прекалено обработени с компютър, но сега им се наслаждавам Шсесетиш! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Някой ми подшушна нещо за Annihilator - много сполучлих thrash правят, евала! mi taka e ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Time Requiem - благодарение на новия им албум, който качихте в Арена. Много як неокласически метъл!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Underoath - в някакъв форум ги бяха писали като screamo. единствената пезен засега която чух ми хареса...ще видим
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
UnderOATH са яки.
Но една беше казала че най-якото скриймо е Atreyu ахахахах. Нека очакваме скоро най-великия скриймо сплит на японците Envy с Atreyu!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
хмм ми последната групаа... маи бяха Necrodeath..мноо ме дивят
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Ъх, сполучлив си е според мен
![]() М ся, като казахте това за 'единствената песен' и се сетих за Molotov, които също имат само едно сносно парче според мен и това е Matate Tete, свалих им цялата дискография де каквото намерих и много се разочаровах ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Imperanon
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А тъй! Жестоки музиканти са тия деца! "Hollow Man" и "Vein (I Bleed)" просто газят!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Муахаха СУПЕР ЯКИ са
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^,^^ Мда .. доста ми харесаха и на мен .. ама май само един албум имат .. или ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Имат и две демота. Но цял албум имат само един.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Pantera
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Е извинявай, ама НЕ Е ЛИ ТЕ СРАМ!!!?!?!??!
ЧАК СЕГА!?!??!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Досега не обръщах внимание на никой,който говори за Pantera.
-------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lords Of Decadence - някакви момчета от Австрия, един албум имат досега. Напомнят малко на Children Of Bodom, малко на In Flames...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Biomechanical
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Tad Morose - Leaving The Past Behind
Преди време изтеглих само Modus Vivendi и не ме впечатли много. Изглежда трябва малко повече да се заинтересувам от тази група. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Заслужават си, няма да съжаляваш. Покрай тях можеш да чуеш и BloodBound - бандата на бившия им вокал Urban Breed. Много добър пауър/хеви метъл, малко нещо повлиян от Iron Maiden, Helloween и прочие класици.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 04:37 AM |