![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
В последно време прослушах Labyrinth.Не са кой знае колко впечатляващи...Но много приятно се рисува на техен фон
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
(All Flesh Is Grass) Всъщност точно този албум е доста неасимилиран от мен все още. ![]() ![]() ![]() Мога да те снабдя с още Madder Mortem, ако ти харесат, просто трябва да знаеш, че цената ми е 5 кинта на албум, без ДДС. darga, много свежа група! Нищо, че последния им албум е някакъв такъв... никакъв. Имам си 2 любими песни на Labyrinth аз, тази и тази. ![]() Wolfheart, не знам френска дет група, която да пее на френски, но ми е интересно да чуя японска брутал дет банда, забиваща на японски... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 4-March 06 Потребител N: 1196 ![]() |
СТРАХОТНА ДАТСКА ГРУПА - FATE - ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН АЛБУМ - "V"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Wolfheart, не знам френска дет група, която да пее на френски, но ми е интересно да чуя японска брутал дет банда, забиваща на японски... Веднага! C.S.S.O.(Clottered Simetral Sexual Organ) Само не знам отде ще ги дръпнеш. Но може да отидеш на сайта им. Бива си ги. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
В последно време прослушах Labyrinth.Не са кой знае колко впечатляващи...Но много приятно се рисува на техен фон ![]() Луда ли си как да не са хубави. това е любимата ми power metal банда. Само като чуя баладата им Love се разтапям. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
C.S.S.O.(Clottered Simetral Sexual Organ) Звучи зловещо! ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
AciDust - нещо не съм доволна.
Midnight Escape - едва ли сте ги чували, за сега са известни главно в родната си Флоренция, свирят рок и то много успешно. И странното е, че те ме откриха, не аз тях. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Е хубаво де.Slash и Voodoo_girl,признавам ви,че Labyrinth ги бива:)Аз цикля Falling Rain,разкошна песееееен
![]() Иначе по темата --> Drowning Pool.Нещо сдухват ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Лично мен пък Drowning Pool изобщо не ме сдухват. Даже тях ги слушам от дъжд на вятър, когато ми е някакво весело. За кой от двата албума говориш?
По темата наскоро в data-та се натъкнах на демото на една група, която се казва Painful Memories. Интересни са и ми допадат доста. По принцип не съм много по дуум-а, но покрай Shape of Despair, Moonspell и Saurnus започва все повече да ми харесва. Та за групата от Русия са, а стилът им е дуум/дет метъл. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Брех, кога Moonspell станаха дуум?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Illnath - за момента съм слушал само последния албум и страшно ми харесва - нешо средно между Cradle Of Filth и Graveworm
-------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^И така да е, ама баш дуум, кaкто го написа, не са.
А под Saurnus може би имаш предвид Saturnus, наистина са много хубави. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
She-Male Trouble - мноо ма кефат. Ама те пънкария го раздават.
-------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Mindflow - доста сполучлив прогресив от Бразилия
Fairyland - небях ги чувал, определено звучат интересно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^И така да е, ама баш дуум, кaкто го написа, не са. А под Saurnus може би имаш предвид Saturnus, наистина са много хубави. ![]() Ами то нито една от трите групи не е чист дуум. Да позна. Изяла съм едно 't' ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
Последното което открих след хиляди време търсене е Акащи Джуджета маса простотията!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Fintroll...да.И са супер : )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Diabolical masquerade, доста добър блек, гонят дължината на имената на бал-саготските песни от време на време. Също и Anaal Nathrakh открих
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Gurd
Швейцарци. Нещо като по-груувъджийски Machine Head, или по-трашърски Prong. Нещо по средата. Попадна ми псоледният им албум "Bang!" и е ибахти добрия, майна! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Изтеглих си Dark At Dawn- Dark at Dawn и ме грабна от първият път, цял следобед само тях слушам, невероятна група са
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Предишният ..и въобще предишните им албуми все са силни. Преслушай и тях задължително!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ще го направя определено, доста ме запалиха
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Scar Symmetry( Sweden
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
It Dies Today (USA) - Много як метълкор. Доста динамична музика - в едни моменти са доста брутални, в други - мелодични. Доста отрицателна емоция има в музиката им.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Попаднах наскоро на 2 албума и едно ЕР на португалската дуум метъл банда DESIRE. Адски са добри
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Scar Symmetry( Sweden ![]() ![]() Чуй и Sonic Syndicate - също млада шведска мелодет група, щом Scar Symmetry са ти допаднали и Соник ще ти харесат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чакам Instarturator да каже "Prong"...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 09:25 PM |