![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Labyrinth
Една от многото групи, които ме мързеше да чуя, макар че ги имам от доста време и хората ми казват че са добри... верно ми харесаха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Venom
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^А аз само Heaven Shall Burn!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
ами прослушах едно обещаващо демо, групата се казва Zonaria и може да чуете песничка тук
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Dog Eat Dog
![]() Жалко, че тук ще има твърде малко, хора, които биха ги оценили. Е тва е кросоувър! Има и Biohazard, и Downset, и Beastie Boys и саксофон ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Wingdom - отново финландска група, с един дебютен албум от 2005. С доста голяма част клавири, които все пак не правят цялостното звучене особено soft. Доста мелодични също така.
Тук може да се чуят песни и да се прочете нещо повече за групата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Kalmah прослушах, както и Opeth, сега следват
Satanic Warmaster Finntroll Hecate Enthroned Hollenthon ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Death Angel
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Catamenia
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Submission - сигурно ще се харесат на феновете на Lamb of God примерно, наместа са май малко по-тежки... можете да чуете тук
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Watain
Satanic Warmaster Pantheon(USA) Все интересни блек формации ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 19-November 06 Град: БУРГАС Потребител N: 1684 ![]() |
Лично за себе си аз последно "открих": Sentenced и Kotipelto. Тъй като нямам много познати(почти никакви) слушащи такава музика и рядко имам досег с нови или не толкова нови групи и песни, но лека полека се старая да прослушвам и нови за мен банди.
-------------------- "If happiness is water,
I have glass to drink. If love is a song, I have voice to sing. If luck is four-leaved clover, I have eyes to find it. If health is a house I will pray to God to build it for me!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Лично за себе си аз последно "открих": Sentenced и Kotipelto. Тъй като нямам много познати(почти никакви) слушащи такава музика и рядко имам досег с нови или не толкова нови групи и песни, но лека полека се старая да прослушвам и нови за мен банди. Препоръчвам Thunderstone, тук: http://store1.data.bg/nospheratu/Thunderstone/Albums/ Гледам харесваш и Epica, значи това: http://store1.data.bg/nospheratu/Delain%20...20-%20Lucidity/ , също би ти харесало. А, да - във връзка с Kotipelto, препоръчвам нещата на кийбордиста му. Групата се казва Warmen: http://store3.data.bg/hanhe/Muzika/WarMen/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Imperanon..... (разбира се благодарение на MORT....както и за всяка друга група по която съм се зарибил....с малки изключения)
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
STRIKEMASTER
Отдавна не съм слушал такъв бърз и мелодичен Speed! Outburst скоро ме изкефиха също, но тия са по добри, пък и са мексиканци ![]() А и вокала "говори" много бързо, това което ме кефи ![]() ![]() Май ми е останало от Металика, даже тия ми напомнят яко на тях. Май ги копират малко - успешно според мен ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хах преди малко се чудих кви са тез
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Дърпай, ще те изкефят гаранция
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Учудващо добри се оказаха момчетата от Мексико.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Ensiferum
Това е групата която открих ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
She Said Destroy
Изискан дет-метъл от Норвегия. Много свирене, много емоция, много неравноделни ритми, много нестандартни постройки. ![]() http://lambrev.data.bg/death%20%20metal/Sh...es%20%5b2006%5d Завършва с акустично инструменталче, в стил Armik. Явно е традиция, дет-метъл групите да вкарват измежду бруталиите някоя акустична свирня. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Dog Eat Dog ![]() Жалко, че тук ще има твърде малко, хора, които биха ги оценили. Btw, hooray! Иначе си има хора тука, как... не може да няма. All Boro Kings. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй като предложения за албуми и групи могат да се пускат само тук, ще споделя няколко линка към групи които ми харесаха(надявам се и на вас да ви харесат!
![]() ->Фактор Страха - 2006 - Театр Военных Действий (Акт 2)l Стил:Melodic Death/Modern Metal Ако сте фенове на руският метъл, определено го чуйте.В този проект един от вокалистите е вокалиста на Boney NEM, Кирил Немоляев.Музиката им е много разнообразна - екстремен метъл, хеви метъл, модерен метъл и електроника( ![]() ->Schelmish - 2006 - Mente Capti Стил:Industrial/Folk Rock/Metal Електроника, гайди, фолк и немски език( ![]() ![]() ->Kiuas - 2006 - Reformation Стил:Melodic Power/Death Metal Този албум за мен е един от най-добрите за тази година(ако не и най-добрият де! ![]() ![]() Тези албуми не са единствените които ми харесват от тази година, но като че ли групите са по-малко известни и заради това реших да дам малко коментар.Ако линковете не работят пишете ми по Skype(има го в профила ми). ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1654 ![]() |
Uruk Hai , Axxis и руснаците от Рассвет
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Nomans Land - руски викинг метъл, много яка работа.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Nomans Land
Това си е вярно яката работа та между другото гледам преди малко в керазито новия им албум та го свалям вече направо нямам търпение да се свали -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ajattara и Темнозорь
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Dark Princess - руски атмосферичен метъл с готик и пауър забежки. Поредното доказателство, че братушките разбират от тоя занаят.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
+1
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Black messiah, Horna, Deathspell Omega
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 01:20 AM |