![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Абе тая Олга Романова - тъмната (червенокоса)
![]() ![]() Мене - йеаа ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Moray Eel
Поредната добра руска група стила е >>>>>> не се знае точно какъв е колебае се постоянно между траш индустриял дед и кво ли не -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Punk/HC: Pennywise, Warzone, No Turning Back
Metal: Kiuas, Limbonic Art -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Scartown - industrial/metalcore - поредната добра руска група, която откривам напоследък!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Reactija
![]() Останах учуден ,че са българи тая Angst Against Angst e страхотна песен обаче ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Благодарение на InsArtTure се заех с Morphia - страхотен дуум от Холандия.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Breaking benjamin не мога да определя стила... но ме побърква тази група!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Имат разни нео елементи, ала като цяло са по-скоро мелодичен тежък рок. Малко еднотипни ми идват, но "The Diary Of Jane", например, е хубаво парче.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
AMV-то е страхотно
![]() бтв....аз от там я чух песента де ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Burning Point
Убиствен пауър от филандия пичовете вече имали 3 албума а аз сега разбрах ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Darzamat(Poland).Стила е Black metal-най-доброто,което слушам напоследък
![]() http://www.darzamat.art.pl/ - това е официалния,може да свалите и видео.. -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Darzamat тези не свиреха ли нещо като готик имам ги някъде по дисковете щом съм ги записал значи са добри но със сигурност не са чист блек иначе няма да са ми в колекцията не че имам нещо против блека даже си послушвам доста често разновидностите му
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не са чист блек според мен, слушах им едно по-готическо произведение- Транскарпатиа или нещо подобно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Та като съм почнал с пауър преоткрих група която бях слушал преди година с удоволствие и наслада но за жалост диска потънал някъде между многото и оооооооооо гледам в керазито днес
![]() ![]() Cardiant Колко млади а как свирят е има и един лош чичко Tommi Salmela от Tarot да ги напътства но може би без него нямаше да са те. Еи ги тез юнаци http://metal-archives.com/band.php?id=47666 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
My Dying Bride - На фона на това ,че попринцип мразя дуум
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Най-модерно и куул е да мразиш, нещо което не си чувал.
![]() Чакай, че заприличвам на Парабелум. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Nahemah. Забиват солиден прогресив дет.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Miseration - прекрасна шведска мелодет организация с начело вокалиста на Scar Symmetry - Jani Christian Alvestam. Другият член на групата е мултиинструменталистът Jani Stefanovic (DivineFire), който се е заел със всички останали инструменти, а именно - китара, бас и барабани.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Трябва да платят патент на Fallenblood.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Що?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ми плащате такса за думата "Мизерия"! АЗ я вкарах в употреба, АЗ решавам кой ще я ползва. Петдесет стотинки на "мизерия". Ясно? ><
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Diablo Swing Orchestra - абсолютно откачен прогресив/авангарден метъл, който просто ми скри шапката. Горещо се препоръчва на превъртели и изтрещели изроди. Имам беглия спомен, че ги мернах от някой от форума, но не мога да се сетя от кого - преди малко претърсих за постове относно бандата, но не открих. Моля, човекът, препоръчал ги, да си признае - ще получи една бира от мен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе аз първи реших да ги пробвам
![]() Heroines ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, май вярно ги мернах по твоя профил в ласт.фм и реших да ги проверя. Бирата си е твоя, Киро
![]() Heroines и въобще целият Act One къртят 'де що има мивки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Най-приятното за мене откритие последно време е групата Ferrari на Они Логън. Да, същия онзи Они Логън, дето беше в култовите Линч Моб.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
^ Трябва да платят патент на Fallenblood. ![]() Ми шъ плащат, я, няма да си играят! Как иначе ще събера 600 кинта за Китарата? ![]() Аз все още се опитвам (неуспешно) да прослушам Limbonic Art и Primal Fear. -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Норвежците Funeral - страхотен Дуум. Ще се хареса на феновете на MDB предполагам...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Blinded Colony - поредната мелодет банда, но албумът им радва много!
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rakoth
Поредната руска шайка свирят Epic Doom Folk Metal с леки блек елементи страхотни са ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
I Am Ghost. Великолепен модерен американски метъл. До дупка!
SepulTeraHead чуй ги ако искаш, може да ти харесат. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 01:23 AM |