![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Всичко за което се сетиш си има и положителни и отрицателни страни, до отрицателните се стига главно заради цялата тая дезинформация с която ви заливат на даскало и вкъщи... само плашат дяцата, вместо да представят реално как стоят нещата... и да им обяснят защо ВСЪЩНОСТ не трябва да се прекалява... а не да им разправят че ще станат импотенти, че ще оглупеят, че ще умрат и т.н.
не знам си колко стотици хиляди нервни клетки ти умират като изпушиш един масур... но никой не ти казва че като изпиеш половин шише водка умират много повече нали ;р -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^^Е то зависи от начина на приготвяне и употреба. В много съвременни хапове има съставки, които в чист вид са меко казано вредни.
А по темата - Тука виждам нищо по-различно от класическият спор между дърпачи и не-дърпачи. Същото нещо съм го виждал и в много други форуми - едните се опитват да убедят, колко е вредна, другите, колко е безвредна и дори полезна. Пробвал съм да дърпам такова нещо и не съм доволен от ефекта. А и отделно че не мога да търпя миризмата му и няколко дена след това ми се гади на стомаха. Хората, които са напушени с това нещо наистина са много забавна гледка ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
От миризмата и на мен направо ми се завива свят
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Цитат Същото нещо съм го виждал и в много други форуми - едните се опитват да убедят, колко е вредна, другите, колко е безвредна и дори полезна. е не казвам че не е вредна, вредна е... щом има горене и пушек, има и колкото си искаш канцерогени... както и тютюнът... както и ако стоиш 5 мин на някое кръстовище... Дразнят ме тез дето пушат за да се гъзарят, затуй и не искам никога да легализират джойнта! -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Всички пушат за гъзария и си прав, че не трябва да го легализират. Ако питаш мен трябва се да забранят и цигарите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Да бе , да земат да забранят и алкохола а , тогава ще се самоубия , без цигари и пиене не се живее бе хора
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахахах ;р кои са наркоманите сега а ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Аз не съм наркоман , аз съм алкохолик , има разлика.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
То и морфина помага, ама не по начина, по който част от народа го употребява. (Направихме темата актуална, не може да ни се отрече.) Не може да ви се отрече, че задръстихте темата с говна. [Дразнят ме тез дето пушат за да се гъзарят, затуй и не искам никога да легализират джойнта! Are you maaaad?! -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всички пушат за гъзария и си прав, че не трябва да го легализират. Ако питаш мен трябва се да забранят и цигарите. Господи... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами така си е. Знаеш ли колко ми е трудно да ги откажа. Ще ми се никога а не бях започвала
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе тва че някой е тъп и се вайка после за мен не е проблем. То дали ще е легализирано или не няма особено значение и без тоа който иска си пуши. А тва че се пуши за гъзария е бахти глупоста. Има много хора дето си сядат и като им е кеф си дърпат в къщи като са си сами. Кво гъзарско има в тва?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Всички пушат за гъзария Всичко се почва с гъзария ...но след това хич не ми разправяй ![]() Има много хора дето си сядат и като им е кеф си дърпат в къщи като са си сами Има и хора които като им е кеф си чертаят също сами ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
И накрая и се гътват сами.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Еми живот ,какво да го правиш ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Пуша, много ясно! То като всички други пушат, аз кфо, да седя и да гледам няма да стане!
-------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Всички слушат чалга.Защо и ти не слушаш?
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пуша, много ясно! То като всички други пушат, аз кфо, да седя и да гледам няма да стане! "Няма да стане"??? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Цитат Някои пък се засилват с всичка сила и се блъскат в стената. Слава богу не познавам такива. ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Кратко вметване към новата потребителка Soldier.Of.Fortune - с хвалбите си, че пушиш коз, мошеж да впечатлиш половината дупета от Видин, в този форум обаче ще станеш само за смях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
It's called "peer pressure" or "натиск на групата". Разбираемо е. Само, моля те, не започвай да правиш необезопасен секс. По-точно го прави само с капут.
А за козата... Има време, ще го израстеш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
3. Възраст в години: 15 16. Религиозна принадлежност (православен, католик, протестант, мюсюлманин, атеист, юдеист, будист, индуист, агностик, метафизик, шинтоист, зен, таоист, квакер, мормон, бахай, конфуцианец, даоист, сатанист, друго): Сатанист от 2 години! (туй ще рече от времето, когато е била на 13) 18. Политическа ориентация (крайно ляво, център - ляво, център, център - дясно, крайно дясно, анархист, друго някакво… Все пак, българските партии наброяват към 260 - 300): Нацист!АТАКА! 22. Пушене (да, не): Да! 23. Алкохол (да, рядко - по малко, не): По-малко! 24. Наркотици (да, не): Само Амфет и Коз 29. Домашни животни (колко, какви): 13 Котки! ![]() 32. Последни новини за вас: "Не е влизала в час по история от началото на годината!" 37. Въпросът, който най - често околните ви задават: "Девствена ли си???" 39. Последната книга, която прочетохте: "Сатанинска Библия" Вярвате ли на всичко това? Тя е станала сатанистче на 13, изглежда от тогава е прочела само едно книжле на Ла Вей, има тринадесет котки, атакаджийка и меноуор фенка? Това подозрително много мяза на joke account. Докато вие й обяснявате това-онова, момичето се забавлява. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Аре стигаа уе,копеле!Това,че съм се събрала с пропаднали ме направи такава.Коза,цигарите... тфа е!С къфто се събереш такъв ставаш!Няма нужда да ме обсъждате... да не се регне човек в някой форум!Квато съм такава!И кфо общо има Религия,политика и Музика... неможело да си преотив циганите,ако не си православен... баси измислиците!И кфо за котките 13 са,щото преди месец ми се родиха 4 малки бебета!И не се хваля,че съм пушила коз,тъпо е,но поне съм искренна и казвам,че съм го пробвала и знам,че тфа е една от много грешки в скапания ми life... и кфо сега ще ме убиете ли или ще ме пребиете заради някакав коз и някфи си 13 котки... ае стига!
![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Леко да не вдигнеш кръвното, че си младо момиче още.
Никой не ти забрянява да пушиш. Просто не разбираме как така реши, че на нас ни е интересно дали пушиш коз или не. Просто симптомите на 15-годишния бунтар са ултра безинтересни, защото 9 от 10 15-годишни ги имат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми просто имаше тема и реших да напиша отговор,а вие веднага нападате,мама му стара!
-------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо реши, че някой те напада? Хората те попитаха просто щом всички слушат чалга, защо и ти не слушаш. Нали доводът ти да пушиш и взимаш амфетки е, че всички го правят. Съвсем спокоен и нормален въпрос ти се зададе, забранено ли е да те питаме разни неща?
А от защитната ти реакция и раздразнението ти съдя, че и на теб самата ти е ясно, че това, което правиш, не е нито хубаво, нито толкова интересно, колкото се струва на приятелите ти. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е ок тогава,ще обясня по въпроса!
Всички от компаията ми взимат амфет и пушат коз,дори и по-малките от мен. И те веднага почват "Бъзла,не смееш" просто откачам,като някой ми каже,че не смея!Е тфа е!Какво толкова всички почвате с нападки! Ааа за чалгата,не я слушам,защото неискам. Преди съм слушала чалга и съм разбрала що за боклук е!Ама от нея можеш да се откажеш,докато от наркотика ще ти трябва доста време! Аре доволни ли сте?!Стига толкова! Сори за Фуулда! ![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
просто откачам,като някой ми каже,че не смея!Е тфа е!Какво толкова всички почвате с нападки! Насочваш гнева си в неподходящата посока. Вместо да ни се караш на нас, можеш съвсем спокойно да вдигнеш скандал на тези, които те наричат бъзла, защото отказваш да взимаш амфетки. На тях се карай или още по-добре - не им обръщай внимание. Винаги можеш да смениш компанията. Не си заслужава да движиш с хора, които те обиждат само защото не им играеш по свирката. Сменяй приятелите, не може да няма нормални хора във Видин. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:54 PM |