Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
12 страници V  « < 8 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> пушите ли коз, и защо...
LordZombie
коментар Sep 28 2008, 10:35 PM
Коментар #271

Post Mortem

Група: Потребители
Коментари: 4321
Регистриран: 22-September 07
Град: In my own portrait of Sorrow
Потребител N: 2345

Живота му е мн шибан тва е вярно,но има мн негови фенки/фенове,които си мислят,че ако се друсат и живеят като него ще земат да напишат нещо гениално...

--------------------

Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло.

Едгар Алан По - "Елеонора"
.

Ние сме завинаги нова генерация
със кървящи от мъка
и болка очи.
Знаем, че за нас
няма компенсация
и повръщаме върху надеждата
за по-добрите дни.

Keelhauled
Go to the top of the page

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Sep 29 2008, 12:59 AM
Коментар #272

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Цитат(Blashyrkh @ Nov 1 2005, 09:27 AM) *
Не. И никога не съм.

Я виж колко съм бил умен през 2005та.... Все още не ме касаят ни най малко тия неща smile.gif

+Quote Post
cunt
коментар Sep 29 2008, 07:50 AM
Коментар #273

Modify my water pistol, fill it with piss.

Коментари: 1652
Регистриран: 12-March 05
Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана.
Потребител N: 765

може да не се употребяват алкохол, цигари, леки наркотици и да не се чувстваш така нестоплен от човешката съпричастност на база cool-нес. i did it (lol). съвсем не е непостижимо.
но поучителното неудобрение (и то сред горе-долу близките им по въраст) както и съвсем явното такова е сред провокиращите "деструктивното" поведение на девойките/младежите.

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 29 2008, 08:12 PM
Коментар #274

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Цитат(2+2=0 @ Sep 28 2008, 10:12 PM) *
Ако има един пълен въздържател от тук списващите, тогава да ме извини.

Аз съм такава. Преди половин година се направих на фенка в Улицата, поръчах си Каменица тъмно , обаче се напих с него. Оттогава казах, че няма да пия.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
Sadistic
коментар Sep 29 2008, 08:18 PM
Коментар #275

Просветен

Коментари: 328
Регистриран: 27-May 04
Град: В.Търново/София
Потребител N: 498

В Улицата е яко!

--------------------
Alive and well, in Hell

+Quote Post
abydos
коментар Sep 29 2008, 08:21 PM
Коментар #276

Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

Цитат(onnellinen @ Sep 29 2008, 09:12 PM) *
Цитат(2+2=0 @ Sep 28 2008, 10:12 PM) *
Ако има един пълен въздържател от тук списващите, тогава да ме извини.

Аз съм такава. Преди половин година се направих на фенка в Улицата, поръчах си Каменица тъмно , обаче се напих с него. Оттогава казах, че няма да пия.

И аз съм пълен въздържател. Не пия, не пуша и по жени не ходя. Но имам опит и с пиене и с пушене и с наркотици(даже и с жени!). Исус ряпа да яде :П

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 29 2008, 08:27 PM
Коментар #277

Хър-мър

Ама не си се напивал от една бира, нали?

--------------------

+Quote Post
abydos
коментар Sep 29 2008, 08:30 PM
Коментар #278

От нормална каменица светло леко се замайвам за 15-20 минути. (но пък от един малък джин с тоник нищо ми няма) Това брои ли се? :Д

+Quote Post
onnellinen
коментар Sep 29 2008, 08:33 PM
Коментар #279

Хър-мър

Нямам база за сравнение, но аз се кикотих повече от обикновено (което значи отвратително много) и едва вървях в пътя.
Все пак това е просто бира, нали уж бирата не е алкохол... Ми ако почна да пия по 2 литра боза на ден? Трябва тогава да съм вечно пияна.

--------------------

+Quote Post
abydos
коментар Sep 29 2008, 08:35 PM
Коментар #280

Горе-долу същата работа съм. От едно тъмно със сигурност :д Но пък по пиене на кола/пепси няма кой да ме мине.

+Quote Post
2+2=0
коментар Sep 29 2008, 09:08 PM
Коментар #281

Прогресиращ

Коментари: 524
Регистриран: 8-July 08
Потребител N: 2846

Хмм,

пак накратко -

Панда, пак не уцели. Теб не те визирам, т'ва ти е професия и повече май.
Затаковам социопутско-нехилистичните изцепки и прочее.

Питам директно и теб, и lodborg, не оправдавам каквото и да е. Кога приемате дрога/цигари/алкохол за даденост, за нещо, което си го има и не може да се махне? Или биете шамари и тъпчете фасовете на всеки по улицата?

Т'ва питам. Едното е институционализирано, другото не, само привидно. Кога са приемливи?
Едва ли всички се интересуват живо за съдбата на зависимите? 'Що тогава скачат при първата по-рязка и демонстративна проява на хлапе? А като си пълнолетен и се наливаш, не вАжи общественото мнение.

В такОв смисъл за музикантите. А аз се сещам първо за Куортън - умря от същото, но никой не спомена, че сам се е закопал като пълен каун.

В такОв и за лаенето. Бутафорно ми се струва.

+Quote Post
lodborg
коментар Sep 29 2008, 09:23 PM
Коментар #282

I, Voyager

Група: Модератори
Коментари: 7649
Регистриран: 24-September 06
Град: Карлсруе, София... където и да е
Потребител N: 1587

Цитат(2+2=0 @ Sep 29 2008, 09:08 PM) *
Или биете шамари и тъпчете фасовете на всеки по улицата?

Не влизам в досег с произволните хора на улицата, но с хората във форума ще ми се налага да общувам всеки ден. Поради което няма как да ги игнорирам. Улицата е обществено пространство и принадлежи на всички. Тя не е моят дом, нито е непосредственото ми обкръжение. Хората, които влизат във форума, търсят пряк контакт с мен или с близки на мен хора, влизат в моето лично пространство и поради това чувствам, че съм в правото си да им обърна внимание, да им кажа мнението си или да се опитам да им дам съвет, който току виж им помогне.

Цитат(2+2=0 @ Sep 29 2008, 09:08 PM) *
В такОв смисъл за музикантите. А аз се сещам първо за Куортън - умря от същото, но никой не спомена, че сам се е закопал като пълен каун.

Quorthon СЕ закопа сам и умря като каун. Гениален музикант, един от моите най-любими, това не променя факта, че е умрял като каун. Да почива в мир и дано по-малко хора умират като него.

А и между другото, има много голяма разлика между това да свиеш по една цигара на три дена или да изпиеш по една-две бири на ден с приятели от една страна, и това да се надрусваш редовно на 15 поради страх, че приятелите ще ти се смеят, ако откажеш. Не съм въздържател, никога няма и да стана. Само че не се напивам по няколко пъти на седмица. И когато пия, знам кога да спра, за да не се омажа като тотален кретен.

--------------------

------------------------------------------------------

Abra macabra, baby!
------------
Why is the rum gone?

+Quote Post
noel_f
коментар Sep 29 2008, 09:30 PM
Коментар #283

Метъл

Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653

^^Хората не ги е толкова "грижа" за съдбата на конкретен подрастващ. Защото този подрастващ за тях е чужд човек. Но като по-възрастни чувстват дълг да го поучат, че това което прави не е добре. Нормално е.

И, разбира се, че прекаленото пиенe, пушенето, наркотиците, не са приемливи. thumbdown.gif Но когато видиш един пълнолетен човек да пие много, ти трябва да си толерантен към него. Едва ли ще започнеш да го поучаваш ако е на твоите години. blink.gif Просто не одобряваш поведението му, но не му го казваш, за да не го засегнеш. Ако му кажеш че е пияница например, какво печелиш от това. Единствено презрение.

--------------------

+Quote Post
Heidevolk
коментар Sep 29 2008, 09:36 PM
Коментар #284

Прослушващ метъл
**

Коментари: 65
Регистриран: 29-September 08
Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex
Потребител N: 3015

Пуших веднъж, но не ми се отрази така, както ми разправяха и го оставих. rolleyes.gif

+Quote Post
Vlad
коментар Sep 29 2008, 10:31 PM
Коментар #285

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

При всеки е различно пък и принципно може различни пъти да ти се отрвазява по различен начин tongue.gif

--------------------

+Quote Post
ludspamer
коментар Sep 29 2008, 10:38 PM
Коментар #286

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Зависи и от компанията, разбира се.Едни стари приятели ми дадоха да пафна и се смяхме 1 час на някфа простотия, която даже не помня(и разбира се трябваше да усвоя това със задържането^^) laugh.gif

Но 2рия път ме приспа ужасно....главата ми увисна като парцал...

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post
Heidevolk
коментар Sep 29 2008, 10:42 PM
Коментар #287

Прослушващ метъл
**

Коментари: 65
Регистриран: 29-September 08
Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex
Потребител N: 3015

Цитат(Vlad @ Sep 29 2008, 11:31 PM) *
При всеки е различно пък и принципно може различни пъти да ти се отрвазява по различен начин tongue.gif

Или може би зависи от качеството. Разправяха, че тревата била висококачествена, холандска. И всичките се натръшкаха по пода почти веднага, само на мен ми подейства като обикновена цигара. Точно на същия купон пуших трева за 1-ви и последен път - след като няма очаквания ефект, за какво да се занимавам с нея? rolleyes.gif

+Quote Post
stage
коментар Sep 30 2008, 10:59 PM
Коментар #288

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

ROFL

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар Sep 30 2008, 11:17 PM
Коментар #289

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

^ Истински съдържателен коментар!

--------------------

+Quote Post
stage
коментар Oct 1 2008, 12:58 AM
Коментар #290

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

^Още по-съдържателен коментар.

--------------------

+Quote Post
renton
коментар Oct 1 2008, 03:07 PM
Коментар #291

Непросветен
*

Коментари: 44
Регистриран: 17-September 08
Град: Варна
Потребител N: 2992

Цитат(Heidevolk @ Sep 29 2008, 11:42 PM) *
Или може би зависи от качеството. Разправяха, че тревата била висококачествена, холандска. И всичките се натръшкаха по пода почти веднага, само на мен ми подейства като обикновена цигара. Точно на същия купон пуших трева за 1-ви и последен път - след като няма очаквания ефект, за какво да се занимавам с нея? rolleyes.gif

Какъв трябваше да е очакваният ефект? За протокола само, да знаеш че като си дръпнеш един път без да глътнеш дима, не се брои за пушене. biggrin.gif Добре, че си се отказал овреме. Пък и тея холандци къде ги хвалят, са си чиста проба боклук. w00t.gif

По темата – да, пушил съм. Пушил съм преди повече от 10 години, пуша и сега. Occasionally, death се вика.

Относно натиска на компанията, конкретно за тревата, мога да отбележа, че почти никога не се пуши от сам човек. Събирате се компанийка, врътвате, малко смях, малко циклеж, кой както му влияе. Ако имаш мярка, може и приятно да си изкараш. Работата е там, че ако компанията пуши, а ти не искаш да пробваш - или седиш и се забавляваш с тях без да употребяваш, или не отиваш. Въпрос на избор и лично мнение. Имам приятелче, което никога не е дръпвало, но никога и не се е цепил или съдил хората за това, че си правят кефа по техен си начин. В крайна сметка легалната дрога под формата на цигари и алкохол не влияе по по-добър начин на хората.

На тези от вас, които знаят, че канабиса е задължителен трамплин към нещо по-твърдо, ще отговоря, че най-много зависи от психиката и обкръжението на даден човек. Ако си достатъчно в час, (т.е. се осъзнаеш на време) може и никога да не пробваш подобни $%#@.

Аз лично, продължавам да паф'вам от време на време. Ей така, един-два пъти на месец, лежерно. Я на някое място с хубава гледка, я вечер преди партия белот. Не мисля, че ме прави по-глупав, със сигурност не ме прави и по-умен. Прави ми кеф. whistle.gif

--------------------
This is an automated message. Please don't reply.

+Quote Post
love_hunter
коментар Oct 1 2008, 05:02 PM
Коментар #292

Просветен

Коментари: 333
Регистриран: 26-April 08
Град: Paradise City
Потребител N: 2726

Ми..не ;д unsure.gif

+Quote Post
Vlad
коментар Oct 1 2008, 06:13 PM
Коментар #293

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

^^ най-точното мнение в тая тема. Това за компанията и т.н. са пълни глупости. Като си тъп, ще се поддадеш дори да не ти се пуши.

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар Oct 1 2008, 08:02 PM
Коментар #294

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

Това за компанията, че са глупости, ги пей на друг.
Бъди на 14, в определени условия, пък тогава пак прецени. Не съди по себе си. Тия неща не съм ги измислил аз, нито пък ти ще измислиш нови.

--------------------

+Quote Post
Aglarana
коментар Oct 1 2008, 08:16 PM
Коментар #295

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

^ Да, ама не. Макар и да давам само аналогия, която не е неопровержимо доказателство - в 5 клас за първи път ме "навиваха" да пуша коз и то приятелите ми, обкръжението ми. Аз отказах, което значи, че не е чак толкова трудно. Останалото е търсене на вината в някой друг, но не и в теб.

...5-ти клас на колко съм била? 11-12.

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
onnellinen
коментар Oct 1 2008, 08:16 PM
Коментар #296

Хър-мър

Аз пък мисля следното за компанията. Когато психологическите науки са прохождали и разни разбирачи са правели 'изследвания', хората са се чудели върху кого да хвърлят вината, че друсат. Защото на друсането никога не се е гледало с добро око. Та, другите все са виновни. Те ме карат, те не знам си кво ще кажат/направят, ако не пуша/пия/еба. За мен това са психоизмишльотини.
Същото е с оправданието, че друсат, защото имат проблемни семейства. Таратанци. Семейството ми е бедно, баща ми изпива всичко, затова аз вадя една пачка, купувам си кокаин и се нашмърквам. Чувала съм такава история по телевизията няколко пъти и според мен е просто безумна.
Всички пороци се придобиват заради любопитството. Пробваш, харесва ти, продължаваш. Ако не ти харесва, не продължаваш. И който твърди нещо друго - не го разбирам. И за мен е супер шик да си извадиш тънка цигара, да запалиш с ебати отиграния жест и да си пушиш като мацка, обаче не мога да пропуша, защото цигарите са ми противни като миризма, вкус и прочее.
И защо да не съдя по себе си? Хора има страшно безхарактерни, ама не мисля, че има някой толкова зле, че да прави нещо, което ама наистина изобщо не харесва.

--------------------

+Quote Post
Guardians of fat...
коментар Oct 1 2008, 08:27 PM
Коментар #297

Прослушващ метъл
**

Коментари: 238
Регистриран: 20-June 08
Град: Велико Търново
Потребител N: 2810

Бях на 8, когато за първи път някой ми предложи да опитам. Хлапенце, много малко. Сега съм на 14, още хлапенце, и да, вече в продължение да осем години ми предлагат да пробвам. Аз отказвам. Просто щото не ми се занимава с такива неща. И без това си се хиля непрестанно, нямам нужда от тези неща.
А интересно как...
голяма част от компанията ми друса. Аз що не друсам? o.0

Ъх, да, от смотаните 14 - годишни съм. suicide.gif ;дд

+Quote Post
noel_f
коментар Oct 1 2008, 08:29 PM
Коментар #298

Метъл

Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653

Цитат(Aglarana @ Oct 1 2008, 09:16 PM) *
^ Да, ама не. Макар и да давам само аналогия, която не е неопровержимо доказателство - в 5 клас за първи път ме "навиваха" да пуша коз и то приятелите ми, обкръжението ми. Аз отказах, което значи, че не е чак толкова трудно. Останалото е търсене на вината в някой друг, но не и в теб.

...5-ти клас на колко съм била? 11-12.

Има голяма разлика между това да си на 11 и това да си на 14. На 11-12 не ти пука толкова какво мислят другите за теб, доколкото на 14 вече си имаш компания, приятели и т.н.

^голяма част Ти просто поляризираш нещата. За теб някои са както казваш "смотани", а други - ''готини''. Но когато и тези от твоята групичка започнат, може би и ти ще се замислиш...

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Oct 1 2008, 08:30 PM
Коментар #299

Хър-мър

Мисля, че четете твърде много психолитература.

--------------------

+Quote Post
Aglarana
коментар Oct 1 2008, 09:15 PM
Коментар #300

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

^^ Защото на 13-14-15 не са ме "карали" пак да пробвам трева...
Всеки е свободен да прави каквото желае и това важи с пълно право и тук! Нито средата ти е главният виновник, нито пък ти, който си решил да се носиш по течението, направено от някой друг покрай теб, си невинен като овчица. Да не се приема лично от никого smile.gif

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post

12 страници V  « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 01:28 PM