![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Chudno mi e nqkoi drug oswen Nightmare chuwal li gi e? I ako da kakwo wi e mnenieto... spored men sa prosto unikalna grupa:)
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
хмммм ако става дума за руснаци....да:) ама незнам дали е за тях...
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
ако наистина става дума за руската група
Любэ... слушала съм ги, лятото като бях в Русия повечето ми познати нещо се бяха запалили...на мен не ми хареса ![]() който го интересува...:::Официален сайт:::... -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
neznam q taq grupa
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Ааа, и аз ги знам... майка ми е дайхард фенка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
тез пичове ще имат концерт на 23 август в Каварна...само пари да ми останат че да остана и на 25 за Тестамент...ще си продавам телефона
Ето линкче за нечулите щрак -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Много добри !!!
Ето от малкото НЕметал неща, който уважавам. "Давай, давай, давай брат до конца " -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Наистина страхотна група...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Уха,
Случайности.... ![]() Днес даже си намерих един техен албум мисля. Последните няколко дни ми се слушат доста. Всъщност ги знам от около година вече. Първата ми любов беше "Кон". Невероятна музика, може и и това,че е на руски я прави такава. Сърдечна е.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Аз им имам всичко без Расея 2005. Ако някой желае...
Иначе са професионалисти. Първите им записи не са никак на ниво, но после натрупват много опит и сега са много наясно какво правят, печелят, правят големи концерти, двд... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Братя и сестри,
моля дайте адресче/та откъдето да си сваля братушки хеви метъл. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те не са метъл. Те са... де да знам какво са, за да не ми се смеете няма да ги определям. Но не са метъл :І
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Имат някои рок неща, често ползват досторшън, но най-добре биха били определено като поп-рок с малко етно елементи.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Чувал съм ги
![]() ![]() Всъщност съм слушал само няколко песни, но след всичко, което са ми разправяли за тях, няма как да не ги уважавам ![]() И аз правя планове да обединя 23-и с 25-и и 26-и август. Ама предвид, че ще се ходи и на Monsters of Rock, не знам как ще събера пари. То аз още не мога да преживея мисълта, че ще изтърва Billy Idol... -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^ Аз им имам всичко без Расея 2005. Ако някой желае... Аз,аз! ![]() Бтв аз май точно на Рассея съм попаднала,ако някой пък има за него желания. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Любе рокс...какво повече да кажа
най-гениалните им песни според мен са "Сестра" "Конь" иии Позови меня тихо по имени позови меня на закате дня посови меня грусть печаль моя опа..разпях се Любе си е Любе , защо трябва да ги ограничавате в някакъв стил Апфхахах веднъж в софия ми се случи в един китайски ресторант по радиото пуснаха първо Малина и Ъзис и веднага след тва "по високой траве"... Амчи поздрав за всички които ги слушат ![]() А Земфира някой да слуша като сме я почнали на руска тематика? -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Чувал съм я по име
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Не съм ги и чувал и предполагам, че ако ги чуя няма да бъда очарован. Такива "поп-рок с малко етно елементи" или квото там е аз не слушам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Някой може ли да даде малко повече информация по повод концерта, който по-горе казахте, че ще бъде изнесен?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Благодаря за информацията. Защо обаче не пише цена? Явно ще трябва да се проверява редовно, може би, когато наближи, ще дадат още сведения.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Та, кой ще ходи на концерта им?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз, Мрачко (мисля), Пижамка
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^Ми да са джойна ама има 2 нощувки до 25-ти трябва да го измисля...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Един приятел, който е наистина запален, ми каза, че ще правят и концерт в София някъде октомври или ноември. Но нямам потвърждение от друг източник.
Иначе имат доста приятни неща, особено за купон с китари... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ 23-ти Октомври, НДК, зала N1. Поне преди време бях чел нещо такова.
Иначе за Каварна и аз ще оставам и за следващите два концерта. Но мислех в промеждудъка да посетя Варна. Сред шопите има ли навити да пътуваме на 22ри/23ти? Тамън ще поплажуваме и побириме малко, преди да си отнесем главите в края на седмицата. ![]() Светъл, вие ще оставате ли след Любэ или ще си ходите в Русе? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
mai ne sam gi 4uvala....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм до 26-ти засега.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Благодаря за информацията. Защо обаче не пише цена? Явно ще трябва да се проверява редовно, може би, когато наближи, ще дадат още сведения. 15 лева е билетчето! ![]() Иначе и мен ме бройте за концерта. Трябва да се огранизираме сериозно, хора, защото не съм сигурна, че ще пуснат извънредни маршрутки Варна-Каварна. Към някой със собствено превозно средство трябва да се присламчим. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nightmare, без лоши чувства, ама ти наистина ли ще дойдеш?
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 08:53 PM |