![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() Някъде по времето когато преиздадоха "Походът" на Ахат си мислех колко ще е яко, ако и албумът на Ер Малък се появи на CD. Ами еби му майката - тва е факт вече! Не знам при вас как стоят нещата, но за мен тва е най-якият български рок албум правен някога. Всъщност - най-българският рок албум правен някога! И честно казано затова и малко се издразних, като видях, че имената на песните са преведени на английски отзад на обложката. Но споко - в самата книжка всичко е наред. Та като ще казвам все пак малките си забележки относно изданието - никога не съм схващал солата преди "Ер Малък" и "Опекуни" като отделни песни. Не биваше да ги отделят. На кой му дреме всъщност? Албумът е велик! Размазвам се всеки път като го слушам. Толкова душа да има в една музика проосто е нереално! Гениален момент след гениален момент - "Скоропоговорка", гайдите(гайди са, нали? ако не са гайди ще се гръмна!) в "Затвор", "ГРАДЪТ", дръм солото, "Какво Е Грях?", нечовешките сола в "Тълпата"... просто си умирам от кеф само като мисля за тези песни. Бонус парчетата са много яки също. "Врана" малко ме дразнеше докато й свикна, но сега ме радва особено. "Детето В Теб" си е балада в духа на "Лично". Кефи! Бързайте да си го купите, докато не са свършили дисковете, защото са само 500 бройки. ![]() Между другото знам, че имаше тема вече за Ер Малък, но мсиля, че преиздаването на албума си е повод за нова. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Култов албум като този си струва да се появи на CD. Ще се купува!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Подкрепям всичко казано. Ер Малък вярно са си голям талант и най-вече ми допада заради това, че е "най-българския" както казваш!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Не си падам много по рок музиката, особено българска ... ноо ще се подкрепяме какво да се прави.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нямаш право да говориш така за този албум, преди да си го слушала. Също нямаш право и да не го харесваш
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^ Говоря за българската рок музика като цяло, Стефи, а албумът ще го чуя. Не си единственият, който ми тръби за него и ме убеждава колко велик е.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Албумът наистина е ВЕЛИК (рок
![]() (Ух, кога ли ще дойде тоя диск...) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Towa e weliko!
TOWA E WELIKO! TOWA E WELIKO! ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 15 2005, 11:11 AM) Не си падам много по рок музиката, особено българска ... ноо ще се подкрепяме какво да се прави. Каква "рок музика" те гони. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото, говори се доста сериозно, че ще има някакъв реюниън лайв, промоция на двата преиздадени албума. Дано да се случи.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 15 2005, 11:11 AM) Не си падам много по рок музиката, особено българска ... ноо ще се подкрепяме какво да се прави. Явно не си го слушала. Чуй ги, и ако много ти харесат (в което съм убеден) ще ти се прииска да си ги имаш на оригинално CD. ![]() http://pro-rock.net/shop/details.php?pid=1&id=3236 Вече се продава и "Лично"... Аз си поръчах първо него, защото ми е с една идея по-любим. ![]() Позволих си да препиша мнението на кирилица. Весели празници, Слаш. ![]() feather Този коментар е бил редактиран от feather на Dec 24 2005, 06:33 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Да, има го в Wizard вече, цък.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе. 2-те календарчета в книжката на "Лично" бяха добра изненада.
![]() П.С. Обичам да уточнявам, че нещо е според мен. ![]() П.П.С. Тва горното го написа майка ми. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 09:48 PM |