![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
I ne samo v Liulin e pulno...kato hodq na u4ili6te po4ti vseki den 2 pesa me suprovojdat do u4ili6te,a kato se pribiram do nas po ulicite sre6tam minimum po 6-7 bezdomni ku4eta.I tva si e
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
JupiterHunter:here is a one fixation
Ro6ava_GarGa:...and it is? JupiterHunter:about bulgaria,maybe not in bulgaria in sofia JupiterHunter:are dogs holy - animals ? ![]() JupiterHunter:they are everywhere :)like krava in india ![]() ![]() тоз мил човек ме разби от смях:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Георги Иванов ми е любимия кмет на мен. За два мандата успя да превърне Хасково в един от най-красивите български градове.
![]() За другите не мога да кажа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
О да наистина пооправи доста града евала
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Цонко Цонев е човека , жалко че не съм от Каварна иначе това се нарича кмет за мен
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^+1
Незнам кой кмет какъв е ама Троянския(Дилян Енкин) е педерас за чудо и приказ...Мръсен комуняга майка му ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:56 PM |