![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да се включа с още една препоръка - Mirai Nikki. Крайно впечатляващо аниме - нещо средно между психотрилър, сървайвъл хорър и фантастика, но съвсем различно от всичко, което съм гледал до момента. От една страна е много интелигентно замислено и има страшни обрати във фабулата, но същевременно на моменти става зверски кърваво и брутално, като всичко се развива на фона на една адски откачена и невъзможна любовна история. За фенове на неща като Death Note, Higurahsi и Elfen Lied е просто задължително.
P.S. Ако на някого, подобно на мен, краят му дойде твърде горчив, препоръчвам мангата. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Последно гледах Welcome to the NHK и от тогава всяко друго аниме ми се струва безсмислено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На феновете на Gundam вселената мога с две ръце да препоръчам това. Не е толкова комплексно, колкото SEED, но пак е много красиво аниме (типично за Sunrise) със занимателна история.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() НАЙ-НАКРАЯ, след близо две години ходене по мъките пуснаха едно читаво аниме, шибаните японци, дето човек да го следи с кеф! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^ дам и аз съм доста доволен, най-сетне да излезне прилично аниме. Август излиза и OVA-та па Shingeki no Kyojin.
Иначе съм възмутен как дропнаха Fairy Tail последата на арка... Колкото до други нови анимета за 2013 досега единствено Sakasama no Patema ми хвана окото, някакъв пост-апокалипсис. Както и 2ри сезон на Kuroko no Baske. Space Pirate Captain Harlock, а това очаквам да е мега добро! И се парви от Toei Animation като бюджета му е над 30 мил. долара! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Саундтракът на Attack on Titan е ненормално як.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Имам усещането за най-силния аниме сезон от години насам, така че оставям малко препоръки. От приключилите:
No Game No Life - за геймърите, фенове на Accel World, Sword Art Online, Log Horizon и т.н. Sidonia no Kishi - фантастика, изържана в по-олдскуул стил, доста динамична и тегава на моменти. Втори сезон излиза в края на годината. Hitsugi no Chaika - чудесно фентъзи с доста мистерия. Също продължава с нов сезон през октомври. Най-силните обаче тепърва започнаха: Kuroshitsuji: Book of Circus и Sword Art Online II нямат нужда от реклама, ако сте гледали първите сезони. Tokyo Ghoul - името говори само за себе си. Протагонистът е получовек/полузомби със съответните хранителни навици. Приятно кървава история. Akame ga Kill! - брутално фентъзи с набедени за наемни убийци главни герои. Zankyou no Terror - подобно, но в съвременния свят. Нашите момчета са брилянтни тетористи, правещи се на гимназиални идиоти. Aldnoah.Zero - абсолютният ми фаворит. Политически интриги, Sci-Fi мотиви и сюжет, който ме депресира все повече с всеки изминал епизод. Не на последно място, още от невероятната музика на Hiroyuki Sawano. Ще черпя с бира този, който ми намери OST. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Дам, с NGNL Madhouse се справиха много добре и си вкараха ташаците към други анимета по забавен и ненатрапчив начин. 9/10 ми е на мен, дано му пуснат втори сезон в най-скоро време (от есента т.е.). Далеч по-забавно и въпреки ташака по-сериозно от другите с претенции в жанра: Accel World имаше добър + с нетрадиционния герой, но в крайна сметка стана тотална повърня, SAO беше условно окей до 12 серия ако нямаш претенции към съдържание/герои, а SAO 2 е ротфлкоптър х 3.
Чайката ми е egh, но не е толкова зле, просто хайпът е малко прекален там. Опитах Rail Wars, щото си мислех, че ще вкарат някаква по-адекватена интрига около влакове (лол), но е доста тъпо. Tokyo Ghoul ще е анимето на сезона заедно с NGNL така като гледам. Страхотен саундтрак + оупънинга е пак на Ling Tosite Sigure, които бяха просто фантастични още при OP-то на Psycho Pass. Макар че все пак идват Fate/Stay римейка + още Psycho Pass, да не бързам :> In the mean time, яко чилване отново с GitS: Stand alone complex, щото, нали. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Присъединявам се към суперлативите за "No Game No Life", много свежо попълнение в жанра. Братът и сестрата геймъри просто къртят, рядко забавни образи.
![]() "Knights of Sidonia" малко ми прилича на "Attack on Titan" в Космоса, което съвсем не е нещо лошо, разбира се. Не е никак шарено, за разлика от повечето мека анимета - абсолютен плюс. Малко е трудно човек да се идентифицира с който и да е от образите, но може би това ще се промени в следващия сезон. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
къде. намирате. време.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не че искам да кажа нещо, ама КУР ЗА ФЕЙСБУК!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aldnoah.Zero - абсолютният ми фаворит. Политически интриги, Sci-Fi мотиви и сюжет, който ме депресира все повече с всеки изминал епизод. Не на последно място, още от невероятната музика на Hiroyuki Sawano. Ще черпя с бира този, който ми намери OST. Цък. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Към Tokyo Ghoul някак си имах по-високи очаквания. От изпълнението не мога да се оплача, концепцията за невъзможното съжителство между вълка и овцата също е интерпретирана добре, но историята напредва доста мудно. Чак в последната серия имаше някакво видимо развитие в образа на протагониста, та се надявам следващият сезон да е по-динамичен.
Akame ga Kill! сигурно щеше да е още по-въздействащо аниме, ако не бяха лигавите интерлюдии в иначе доволно мрачната фентъзи фабула. Хубавото е, че въпреки колебливото начало и някои бутафорни персонажи, след средата набира скорост и свършва когато и както трябва. Terra Formars пък си е чист, брутален фън - нещо като Berserk на Марс. Страшна измишльотина, обаче се гледа на един дъх и накрая искаш още. ![]() Последно, няколко добри думи за втория сезон на Psycho-Pass, който ми допадна повече и от първия. Потапянето в детайлната футуристична антиутопия е още по-пълно, а образът на Акане е доразвит и убедителен. Бездруго вече почти не се правят киберпънк анимета, така че за феновете на жанра е силно препоръчително. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вторият сезон на Aldnoah.Zero ми е брутално скучен. Нищо общо с динамиката на първия. Чак ме хвана яд, че започнах да го гледам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 6-March 10 Потребител N: 3759 ![]() |
Ето това много ме впечатли последно.
-------------------- The dead have taken my soul...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вторият сезон на Aldnoah.Zero ми е брутално скучен. Нищо общо с динамиката на първия. Чак ме хвана яд, че започнах да го гледам. Сериозно недоумявам какво не ти е допаднало. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това вече не помня какво се случваше, знам само, че бях супер разочарован от извъртяването на историята, което ми дойде адски изкуствено, алогично на моменти и натруфено.
В момента същото ми се случи с Tokyo Ghoul. Доста евтина пародия на първия сезон. Едвам го изтърпях. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Толкова откачени и бутафорни неща като Kill La Kill почти никога не гледам, но това просто е прекалено добро, за бъде пропуснато.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоз нов Берсерк е... още се опитвам да установя дали ми харесва. Не че ми е скучен, просто още не е "тръгнал"... или поне така се надявам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 17-September 17 Град: Bulgaria Потребител N: 4699 ![]() |
Black Lagoon manga y anime, no hay nada mejor y punto.
One Piece, solo manga, olvнdate del anime. Tengen Toppa Gurren Laggan, otra imprescindible. -------------------- I recommend this best forex trading system for profitable investments
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 01:56 PM |