![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Gored Face ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-June 03 Потребител N: 149 ![]() |
Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Тва пък кво беше????
ебати Аз даже не знам тва дали некъв рап ![]() Пич, въпроса е пак да слушаш метъл (сори, че поста е тъп, но съм 100% заспал) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
T'va gabata ne beshe li nekvo tehno???ba li go, inache za razli4nite vidove core k'vo da kaja....v skoro vreme she se priiutqt pod ob6tiq znamenatel METAL, kakto tva stana s grind-a i neo-to primerno, taka 4e nema se pua6i6, metal si
PS: ma tiq estoncite dali ne gi razpilehme bggg -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. Нормално е да слушаш всяко нещо, което те кефи! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат PS: ma tiq estoncite dali ne gi razpilehme bggg Помляхме ги направо. Колихме и бесихме 90 минути. Тва е..... bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Capricorn , слушай това което ти харесва. Няма смисъл да се ограничаваш в някакъв стил. Можеш да слушаш винаги метал...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 01:37 AM) Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. 4ove4e, samo edno 6'ti kaja: V HARDCORE-a e istinata!!! Цитат skoro vreme she se priiutqt pod ob6tiq znamenatel METAL Edva li... HARDCORE-a si ima cqla ideologiq, koqto e mnogo dale4 ot metal-a... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 12:37 AM) Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. това ми звучи като тъпа реклама- " леле колко съм брутален, чак сам не мога да се начудя на себе си ![]() ооооо абе ква е тая тъпа тема........ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
6to be? Nqkvo brutalno e...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
na men mi zwuchi kato pismo do nqkoi teen westnik za reshawane na "problemite na wyzrastta".ako iskash slushai i karizma i ako tolkowa ne mojesh da jiweesh bez imidga si na "qk metal", na koeto predpolagam se kefish ,se krii
![]() -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(black_coffin @ Sep 8 2003, 06:52 AM) samo trqbwa da se poizqsnish sys sebe si i da shwanesh, che muzikata e CHAST ot neshtata, koito te opredelqt i koito sam opredelqsh, a ne nqkakwi glupawi ogranicheniq i predrazsydyci. Не само музиката е много повече. Засяга енергийните цетрове на човека и има голямо значение изобщо като цяло. всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. Изобщо музиката е едно от най-възвишените изкуства ако не и най-възвишеното. Един жив организъм най-много се влияе от нея. Може да се определят много неща по това какво харесваш да слушаш и такива неща. Но това си е и друга тема, май не му беше мястото тук ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Вярно си е тва! Музиката доста влияе на човек... подсъзнателно. Формира характер и такива глупости...*
* \m/ изразни средства \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Sep 8 2003, 07:57 PM) всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. Taka e. Kato slu6am qk Hardcore prosto otvutre mi idva da pravq qko mele i mo6ing i stage diving i... abe izob6to da kolq i besq ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Sep 9 2003, 01:38 PM) Цитат(deadsoul @ Sep 8 2003, 07:57 PM) всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. Taka e. Kato slu6am qk Hardcore prosto otvutre mi idva da pravq qko mele i mo6ing i stage diving i... abe izob6to da kolq i besq ![]() ![]() ![]() хмм звучиш като невинно и миролюбиво създание в сравнение с някой блек-ар (за справка warrior of ice ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, аре саа, хора досега не съм колил (не че не ми се е искало)...
![]() Сериозно, блекът не ме избива на агресия, по-скоро - на размисъл. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
е, ами пич...не е нормално
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 02:14 PM) хмм звучиш като невинно и миролюбиво създание в сравнение с някой блек-ар (за справка warrior of ice ![]() ![]() Mi te black-arite... abe... kakto i da e... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене ми иде да....
LET FREEDOM RING WITH A SHOT GUN BLAST!!!!!!! COME WITH A GUN!!!!!!!!! YOU WANT WAR - YOU'L GET IT, COME HERE AND BITE THE BULLET!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Fyeld's vocal ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13 ![]() |
Men puk mnogo me sumniava, 4e v Hard-core-a ili v koito i da e stil vuobshte e istinata. Istinata e v muzikata bez ograni4enia - kakvoto ti haresva - tova slushash i posle vuobshte ne mojesh da mi dokajesh, 4e si po-umen ili po-dobur ot men, samo zashtoto slushame razli4na muzika!
feb ![]() -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Естествено, Бобз... Човек може да е супер пич и да слуша най-безумната и долна чалга, а някой друг може да слуша само Machine Head и Insmouth(като мене
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Не само музиката е много повече. Засяга енергийните цетрове на човека и има голямо значение изобщо като цяло. всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. prawa si.nqmah nikakwo namerenie da omalowajawam muzikata.prosto ne mi hareswa horata da se opredelqt samo i edinstweno po towa dali sa "metali" ili weche ne sa metali, zashtoto slushat hardcore i t.n...nqkakwi gluposti.prosto slushash towa, s koeto se chuwstwash kakto iskash ,s koeto se chuwstwash sebe si i tolkowa, a ne mislish neprekysnato "metal li sym ili ne sym..." Цитат блекът не ме избива на агресия, по-скоро - на размисъл dosta tochno ..dokolkoto se otnasq i do men syshto..
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Peter @ Sep 7 2003, 10:08 PM) Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 01:37 AM) Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. 4ove4e, samo edno 6'ti kaja: V HARDCORE-a e istinata!!! Цитат skoro vreme she se priiutqt pod ob6tiq znamenatel METAL Edva li... HARDCORE-a si ima cqla ideologiq, koqto e mnogo dale4 ot metal-a... Не знам за тва но днеска в училище дънеше яко МОТОРХЕД! Познай кой беше виновен ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Gored Face ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-June 03 Потребител N: 149 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 7 2003, 10:09 PM) Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 12:37 AM) Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. това ми звучи като тъпа реклама- " леле колко съм брутален, чак сам не мога да се начудя на себе си ![]() ооооо абе ква е тая тъпа тема........ Просто бях попитал дали е нормално да се мислиш за метъл и да слушаш музика която ти харесва точно толкова колкото метъла,че дори и повече. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bobz @ Sep 9 2003, 09:03 PM) Men puk mnogo me sumniava, 4e v Hard-core-a ili v koito i da e stil vuobshte e istinata. Istinata e v muzikata bez ograni4enia - kakvoto ti haresva - tova slushash i posle vuobshte ne mojesh da mi dokajesh, 4e si po-umen ili po-dobur ot men, samo zashtoto slushame razli4na muzika! feb ![]() Da tova e taka. Suglasen sum. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(black_coffin @ Sep 9 2003, 05:41 PM) prawa si.nqmah nikakwo namerenie da omalowajawam muzikata A, to az si zadylbah, ponqkoga prosto go prawq nesyznatelno... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Просто бях попитал дали е нормално да се мислиш за метъл и да слушаш музика която ти харесва точно толкова колкото метъла,че дори и повече. ne se misli za metal togawa.mizli se za sebe si i slushai kakwoto ti hareswa.slushash tejka muzika kato cqlo i tolkowa -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 12-March 07 Потребител N: 1952 ![]() |
Ами Слишаи Сичко Което те кефи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Интересна тема...Та, защо ти е такъв проблем, че си започнал да слушаш друг стил музика? Идеята на музиката е да ти харесва, без значение дали е рап, техно, метъл и т.н. Освен, ако въпросът не опира до там, че не искаш да си разваляш досегашния имидж на метъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ КОГА Е ПУСНАТА ТЕМАТАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не съживявайте толкова стари теми. Щом никой вече не пише, значи каквото е имало да се казва е казано.
По темата: Добре, аз да речем, слушам кънтри, джаз, фънк, блус и по-лигави балади, трябва ли да значи, че не мога да наричам себе си метъл? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 05:49 AM |