|  Хора помагайте! | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Хора помагайте! | 
|  Sep 7 2003, 12:37 AM 
				 Коментар

| |
|  Gored Face  Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-June 03 Потребител N: 149  | 
				Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо.

| 
|  | |
|  Sep 7 2003, 02:23 AM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | 
				Тва пък кво беше???? ебати Аз даже не знам тва дали некъв рап  Пич, въпроса е пак да слушаш метъл (сори, че поста е тъп, но съм 100% заспал) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 04:42 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258  | 
				T'va gabata ne beshe li nekvo tehno???ba li go, inache za razli4nite vidove core k'vo da kaja....v skoro vreme she se priiutqt pod ob6tiq znamenatel METAL, kakto tva stana s grind-a i neo-to primerno, taka 4e nema se pua6i6, metal si PS: ma tiq estoncite dali ne gi razpilehme bggg -------------------- BlackFuckinMetal | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 06:58 AM 
				 Коментар

| |
|  Balance Guardian           Група: Админ Коментари: 28403 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3  | Цитат Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. Нормално е да слушаш всяко нещо, което те кефи!   -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl. | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 09:47 AM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | Цитат PS: ma tiq estoncite dali ne gi razpilehme  bggg Помляхме ги направо. Колихме и бесихме 90 минути. Тва е..... bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg bggg -------------------- | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 05:05 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237  | 
				Capricorn , слушай това което ти харесва. Няма смисъл да се ограничаваш в някакъв стил. Можеш да слушаш винаги метал...

--------------------  | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 09:08 PM 
				 Коментар

| |
|  Poisoned      Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101  | Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 01:37 AM) Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. 4ove4e, samo edno 6'ti kaja: V HARDCORE-a e istinata!!! Цитат skoro vreme she se priiutqt pod ob6tiq znamenatel METAL Edva li... HARDCORE-a si ima cqla ideologiq, koqto e mnogo dale4 ot metal-a... | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 09:09 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220  | Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 12:37 AM) Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. това ми звучи като тъпа реклама- " леле колко съм брутален, чак сам не мога да се начудя на себе си  " ооооо абе ква е тая тъпа тема........ | 
|  | |
|  Sep 7 2003, 09:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Poisoned      Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101  | 
				6to be? Nqkvo brutalno e...     | 
|  | |
|  Sep 8 2003, 10:52 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203  | 
				na men mi zwuchi kato pismo do nqkoi teen westnik za reshawane na "problemite na wyzrastta".ako iskash slushai i karizma i ako tolkowa ne mojesh da jiweesh bez imidga si na "qk metal", na koeto predpolagam se kefish ,se krii   ..mne..towa beshe zlobno. wsichko ti e nared spokoino-ne se razbolqwash ot nqkoi stranen anti-metal virus.samo trqbwa da se poizqsnish sys sebe si i da shwanesh, che muzikata e CHAST ot neshtata, koito te opredelqt i koito sam opredelqsh, a ne nqkakwi glupawi ogranicheniq i predrazsydyci. -------------------- Fallen souls, die behind my steps  by following the freezing moon... | 
|  | |
|  Sep 8 2003, 06:57 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237  | Цитат(black_coffin @ Sep 8 2003, 06:52 AM) samo trqbwa da se poizqsnish sys sebe si i da shwanesh, che muzikata e CHAST ot neshtata, koito te opredelqt i koito sam opredelqsh, a ne nqkakwi glupawi ogranicheniq i predrazsydyci. Не само музиката е много повече. Засяга енергийните цетрове на човека и има голямо значение изобщо като цяло. всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. Изобщо музиката е едно от най-възвишените изкуства ако не и най-възвишеното. Един жив организъм най-много се влияе от нея. Може да се определят много неща по това какво харесваш да слушаш и такива неща. Но това си е и друга тема, май не му беше мястото тук  ... ама. както и да е, музиката си е музика. --------------------  | 
|  | |
|  Sep 8 2003, 08:05 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				^ Вярно си е тва! Музиката доста влияе на човек... подсъзнателно. Формира характер и такива глупости...* * \m/ изразни средства \m/ -------------------- | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 12:38 PM 
				 Коментар

| |
|  Poisoned      Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101  | Цитат(deadsoul @ Sep 8 2003, 07:57 PM) всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. Taka e. Kato slu6am qk Hardcore prosto otvutre mi idva da pravq qko mele i mo6ing i stage diving i... abe izob6to da kolq i besq     ![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 01:14 PM 
				 Коментар

| |
|  Архидемон        Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65  | Цитат(Peter @ Sep 9 2003, 01:38 PM) Цитат(deadsoul @ Sep 8 2003, 07:57 PM)  всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. Taka e. Kato slu6am qk Hardcore prosto otvutre mi idva da pravq qko mele i mo6ing i stage diving i... abe izob6to da kolq i besq     ![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  хмм звучиш като невинно и миролюбиво създание в сравнение с някой блек-ар (за справка warrior of ice ![headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/headbang[1].gif)   ) | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 02:38 PM 
				 Коментар

| |
|  Balance Guardian           Група: Админ Коментари: 28403 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3  | 
				Е, аре саа, хора досега не съм колил (не че не ми се е искало)...    ...само свине! Сериозно, блекът не ме избива на агресия, по-скоро - на размисъл. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl. | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 04:21 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215  | 
				е, ами пич...не е нормално

-------------------- A fatal disguise is what you call holy. Where is god? I want you to show me. | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 04:38 PM 
				 Коментар

| |
|  Poisoned      Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101  | Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 02:14 PM) хмм звучиш като невинно и миролюбиво създание в сравнение с някой блек-ар (за справка warrior of ice   ![headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/headbang[1].gif)   ) Mi te black-arite... abe... kakto i da e... | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 07:40 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Мене ми иде да....  LET FREEDOM RING WITH A SHOT GUN BLAST!!!!!!! COME WITH A GUN!!!!!!!!! YOU WANT WAR - YOU'L GET IT, COME HERE AND BITE THE BULLET!!!!!!!!!      -------------------- | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 08:03 PM 
				 Коментар

| |
|  Fyeld's vocal   Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13  | 
				Men puk mnogo me sumniava, 4e v Hard-core-a ili v koito i da e stil vuobshte e istinata. Istinata e v muzikata bez ograni4enia - kakvoto ti haresva - tova slushash i posle vuobshte ne mojesh da mi dokajesh, 4e si po-umen ili po-dobur ot men, samo zashtoto slushame razli4na muzika! feb   -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!! | 
|  | |
|    Sep 9 2003, 08:07 PM 
				 Коментар

| |
				Естествено, Бобз... Човек може да е супер пич и да слуша най-безумната и долна чалга, а някой друг може да слуша само  Machine Head и Insmouth(като мене    ) и да е пълен тъпак(като.....  ) -------------------- | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 09:41 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203  | Цитат Не само музиката е много повече. Засяга енергийните цетрове на човека и има голямо значение изобщо като цяло. всяко парче, всеки тон дори, се отразява на психиката и физически. prawa si.nqmah nikakwo namerenie da omalowajawam muzikata.prosto ne mi hareswa horata da se opredelqt samo i edinstweno po towa dali sa "metali" ili weche ne sa metali, zashtoto slushat hardcore i t.n...nqkakwi gluposti.prosto slushash towa, s koeto se chuwstwash kakto iskash ,s koeto se chuwstwash sebe si i tolkowa, a ne mislish neprekysnato "metal li sym ili ne sym..." Цитат блекът не ме избива на агресия, по-скоро - на размисълdosta tochno ..dokolkoto se otnasq i do men syshto.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps  by following the freezing moon... | 
|  | |
|  Sep 9 2003, 10:18 PM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | Цитат(Peter @ Sep 7 2003, 10:08 PM) Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 01:37 AM)  Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. 4ove4e, samo edno 6'ti kaja: V HARDCORE-a e istinata!!! Цитат skoro vreme she se priiutqt pod ob6tiq znamenatel METAL Edva li... HARDCORE-a si ima cqla ideologiq, koqto e mnogo dale4 ot metal-a... Не знам за тва но днеска в училище дънеше яко МОТОРХЕД! Познай кой беше виновен      Междудругото има некъв полуметъл от 9 клас... той се накефи на гласчето на Леми   -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Sep 10 2003, 08:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Gored Face  Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 9-June 03 Потребител N: 149  | Цитат(BELLA @ Sep 7 2003, 10:09 PM) Цитат(Capricorn @ Sep 7 2003, 12:37 AM)  Винаги съм си мислил,че съм метъл,но тия дни започнах да слушам по-брутална музика-хардкор,тероркор,спидкор,габа.Нормално ли е един метъл да слуша такова нещо. това ми звучи като тъпа реклама- " леле колко съм брутален, чак сам не мога да се начудя на себе си  " ооооо абе ква е тая тъпа тема........ Просто бях попитал дали е нормално да се мислиш за метъл и да слушаш музика която ти харесва точно толкова колкото метъла,че дори и повече. | 
|  | |
|  Sep 10 2003, 09:11 PM 
				 Коментар

| |
|  Poisoned      Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101  | Цитат(bobz @ Sep 9 2003, 09:03 PM) Men puk mnogo me sumniava, 4e v Hard-core-a ili v koito i da e stil vuobshte e istinata. Istinata e v muzikata bez ograni4enia - kakvoto ti haresva - tova slushash i posle vuobshte ne mojesh da mi dokajesh, 4e si po-umen ili po-dobur ot men, samo zashtoto slushame razli4na muzika! feb  Da tova e taka. Suglasen sum. | 
|  | |
|  Sep 11 2003, 12:12 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237  | Цитат(black_coffin @ Sep 9 2003, 05:41 PM) prawa si.nqmah nikakwo namerenie da omalowajawam muzikata A, to az si zadylbah, ponqkoga prosto go prawq nesyznatelno... --------------------  | 
|  | |
|  Sep 11 2003, 11:12 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203  | Цитат Просто бях попитал дали е нормално да се мислиш за метъл и да слушаш музика която ти харесва точно толкова колкото метъла,че дори и повече. ne se misli za metal togawa.mizli se za sebe si i slushai kakwoto ti hareswa.slushash tejka muzika kato cqlo i tolkowa -------------------- Fallen souls, die behind my steps  by following the freezing moon... | 
|  | |
|  Mar 14 2007, 02:58 PM 
				 Коментар

| |
|  Непросветен  Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 12-March 07 Потребител N: 1952  | 
				Ами Слишаи Сичко Което те кефи       -------------------- | 
|  | |
|  Mar 14 2007, 03:09 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904  | 
				Интересна тема...Та, защо ти е такъв проблем, че си започнал да слушаш друг стил музика? Идеята на музиката е да ти харесва, без значение дали е рап, техно, метъл и т.н. Освен, ако въпросът не опира до там, че не искаш да си разваляш досегашния имидж на метъл.

| 
|  | |
|  Mar 14 2007, 03:12 PM 
				 Коментар

| |
|  Поетично бездушен         Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295  | 
				НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ КОГА Е ПУСНАТА ТЕМАТАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

-------------------- Historia vitae magistra Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. | 
|  | |
|  Mar 14 2007, 03:13 PM 
				 Коментар

| |
| Eáránë Táralóm...      Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655  | 
				Не съживявайте толкова стари теми. Щом никой вече не пише, значи каквото е имало да се казва е казано. По темата: Добре, аз да речем, слушам кънтри, джаз, фънк, блус и по-лигави балади, трябва ли да значи, че не мога да наричам себе си метъл? -------------------- | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 02:53 AM |