![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Yeah, man, Heavy Metal is THA FUCKIN' LAW!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Като не си слушал, защо навсякъде пишеш "чалга, рап и електронна музика"? Имай някаква мярка!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Боби, прав съм и го знаеш, мамка му...
Венци намеси се, затвори шибаната тема, направи им една тема дето си говорят колко е "велика" Мадона, Ивана, Преслава, Азис и други подбни лайна и да се преключва. Писна ми в форум за метъл, да се чете колко сме тесногръди, затова че слушаме само метъл! А из другите теми да не четат, като не им харесва да псуваме другите стилове и това е! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
И да и не Милене
![]() БДУ, не релаксирам с Мадона или 50стинки, ами със саундтраци, ембиънт и прочее. Освен ако някой път като сме на клубче или от сорта, щом пуснат нещо по-ралично от нови "хитове" (а именно стари, от 90-те), си се кефкам, щото си изпадам в като дупка във времето. Предполагам знаеш за какво говоря ![]() Аааа... всъщност, между тия "хитове" вкарвам и МЕТАЛИЦА ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Aма от време на време трябва и да се релаксира Разбира се - и то с великата Мадона, с великите No Angels, великата Рияна, великата Ферджи, великата Нели Фуртадо, великия Елдтън Джон и всички останали ВЕЛИЧИЯ на световната звездна и възхитителна поп сцена. ![]() ![]() ЕДИТ: сега прочетох почти идентичния пост на Маго. Какво се кефиш пък на 90те. Великия ДЖ Бобо. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Left Handed Scientists - Constructive Destruction хип-хоп/рап с по-смислени текстове от всички пауър метъл групички :п Ей за това говоря, да му еба майката! Това ако не е, за да ме дразни мен или някой друг, за какво е, да еба и лайното скапано! Аз почвам да псувам всеки, който си позволява да се заяжда с метъл или рок музиката в този форум! Писна ми на кура от разни помияри! Или да се сложи някакъв ред или ще има псувни и бой, това е! Не може във форум за метъл музика, едва ли не, метъл-а да е нещо за подигравка! разбрахте ли бе! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Г-н AllAй(k)Nо(w) oсвен, че четеш, го правиш и доста измежду редовете, търсейки само и единствено това, дето ще ти направи кефчето да си почешеш пишката и да покажеш колко си умен. Не успяваш особено във второто, за съжаление...
^ Ма разбира се, че е за това бе. Ама в случая му се вика "гъбаркане" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
InsArtTure, леко с Елтън Джон! Говориш, както не ти отива, да го слагаш при Риана и Ферджи...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
И защо, да не би да чу по БТВ, че той е по-по-най-велик от тях?
![]() Парцалесте, ти четеш между редовете. Иначе щеше да видиш, че не "се правя на умен", нито си чеша каквото и да е, а просто се заяждам с теб, заради изказванията ти от предни теми. Така или иначе пак съм една крачка напред, деразй! ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Явно не съм разбрал, че съм на състезание
![]() ... едва ли не, метъл-а да е нещо за подикравка! ... Чак те видях, как ти излиза пеня из устата, успокой се малко, стар човек си ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
И защо, да не би да чу по БТВ, че той е по-по-най-велик от тях? ![]() Виж, наистина се правиш на много умен! ТВ не съм гледал от поне четири дни. Говори за АБСОЛЮТНА музикална неграмотност с такава лека ръка да слагаш Елтън Джон при ония пачи от съвременното МТВ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чак те видях, как ти излиза пеня из устата, успокой се малко, стар човек си ![]() Човече, писна ми от пикльовци , които се ебават с любими за мен неща! Ще ги еба в тъпите помияри !!!! И най ме яд, че никой, ама НИКОЙ от тях не би ми го казал в лицето, щото помияра си е помяр, като види дебелият си свива опашката и се чуди къде да се завре !!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ За сметка на това ти можеш без проблем да се ебаваш с любими за тях, нали?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Напълно прав си да се дразниш за такива неща... Но нека напомня, че това е просто форум! И има всякакви хора....
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ За сметка на това ти можеш без проблем да се ебаваш с любими за тях, нали?! ![]() Ти или НЕ МОЖЕШ да четеш или се правиш на ТЪП....ПОВТАРЯМ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ, ТОВА Е МЕТЪЛ ФОРУМ и ако някой иска да си направи тема , за други неща , да си я прави, но да не дразни хората слушащи само МЕТЪЛ, защото това е ТЕХНИЯТ ФОРУМ!!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^ За сметка на това ти можеш без проблем да се ебаваш с любими за тях, нали?! ![]() Какво пише най-отгоре на форума? Чалга-поп-рап World? Без очила съм и не виждал добре нещо. Между другото, помня, че всички се изказвахте много мило за някои от новите "метъл" групи. Don't get me wrong, не ги понасям, звучат ми педалски, но в един момент излиза така, че всеки може да плюе Bullet For My Valentite, а 2Pac, 50Cent, чалгата и всичките DJ еди-кой-си са свещени имена, които не бива да бъдат похулвани. ^ Изпревари ме, карай. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Колега, хайде малко "над тия неща". Що чудесии се изнаписаха за пауъра... И Изобщо. Колкото повече "му скачаш на бой", толкова повече ще "вдига мизата". Мисля, че трябва да си го разбрал. А и слабо ми се вярва, че с тоя спор у някого остава нещо възпитателно, назидателно и не знам какво още. Издребнява се. Разбирам те. Ама не е това начина, според мен. Има ли начин, по-добре говори реално с дадения човек. Така поне вероятността да докажеш истинната си теория, ще е малко по-голяма и реално може да се преценява. Сам по себе си факта, че това е форум за метъл, не изключва коментарите за останалите стилове. Понякога е градивно, стига да се нацели дозата и събеседника.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
^ Смислен коментар в тия теми! Доживях! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Какво пише най-отгоре на форума? Чалга-поп-рап World? Без очила съм и не виждал добре нещо. .::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум Мда, с очила съм. На приемлива дистанция от монитора. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма спокойно! Аз на 30 човека колеги на куп съм казвал, че който слуша чалга , няма мозък за 5 лева в главата и въпреки това ме уважават !
Защото знаят какво съм и на какво съм готов ...характер, какво да се прави ! НАЙ-ОТГОРЕ пише МЕТЪЛ, затова това е положението, който не му харесва да изчезва, тук се говори, пише, коментира МЕТЪЛ, а ако някой иска да си коментира спокойно друг стилове и помия, да си направи ОТДЕЛНА ТЕМА!!!! В другите теми имам моралното право да си псувам всичко, което не свързано с МЕТЪЛА колкото си искам! А това да говоря реално с някой от тези...ми те нямат смелост да се изпикаят в храстите, камо ли да си отстояват мнението, когато има някаква опасност за тях.....защото нали знаеш колко е лесно да лаеш само, ама когато нещата опрат до хапане е друго ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доживя, ама вече няма смисъл от смислени коментари.
А за Elton John, има хубаво попадения в началото, много хубави песни. Когато започва комерсиалният му период, такива простотии почват да се леят, че не е истина. И ме дразни напомпаното му величие, сещаш се. Можеше да е просто един добър повец от 70те. Ама не! Трябва да е най-великия и да е Сър и да е прочее шитни. Мейнстриймът да ходи да продава краставици другаде. А малко по темата, макар че тя здраво се изгуби: това да харесваш главно едни изкуство и да нямаш аспирации към друго е знак за културност, достойнство и улегнали разбирания. А онези, които повечето тук наричат чалгари, не са от тях. Повечето хора, които са почитатели на лесносмилаеми прозиведения на изкуствата лесно започват да харесват какво ли не и то по много. А и гледат медии и вярват на легендите са величията!!!!!1 КОЕТО ЕДИН метъл не бива да позволява, защото руши света на ъндърграунда и една култура се обезличава. Точка. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо винаги трябва да се стига до бой и заплахи? Това не мога да разбера...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
^^Абе, това да ме наричаш "чалгар по душа"....карай, все ще се засечем...... ок, обясни ми като на малоумен защо според теб не съм прав? твърде навътре приемаш нещата, никой не се гаври с метъла, все пак в този форум пишат хора които слушат основно метъл, аз не съм много по-различен можеш ли да ми обясниш с прости думи защо е по-добре да слушаш само и единствено метъл (както е в случая) без фанатични изблици и ако пак започнеш да се пениш че трябва да се направи друга тема в друг форум ако може на друга планета, хвърли едно око на заглавието на тази -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А малко по темата, макар че тя здраво се изгуби: това да харесваш главно едни изкуство и да нямаш аспирации към друго е знак за културност, достойнство и улегнали разбирания. А онези, които повечето тук наричат чалгари, не са от тях. Повечето хора, които са почитатели на лесносмилаеми прозиведения на изкуствата лесно започват да харесват какво ли не и то по много. А и гледат медии и вярват на легендите са величията!!!!!1 КОЕТО ЕДИН метъл не бива да позволява, защото руши света на ъндърграунда и една култура се обезличава. Точка. Прочети това и си отговори сам! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^^Абе, това да ме наричаш "чалгар по душа"....карай, все ще се засечем...... ок, обясни ми като на малоумен защо според теб не съм прав? твърде навътре приемаш нещата, никой не се гаври с метъла, все пак в този форум пишат хора които слушат основно метъл, аз не съм много по-различен можеш ли да ми обясниш с прости думи защо е по-добре да слушаш само и единствено метъл (както е в случая) без фанатични изблици и ако пак започнеш да се пениш че трябва да се направи друга тема в друг форум ако може на друга планета, хвърли едно око на заглавието на тази Вече на сума ти места някои хора упорито се заяждат с пауър метъла - бил безсмислен, банален, текстовете на някои рапъри били много по-стойностни от тези на пауър метъла... Аз вече очаквам в скоро време някой да каже, че Азис е новият Дио. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Не съм съгласен. Защото, това:
Цитат това да харесваш главно едни изкуство и да нямаш аспирации към друго е знак за културност, достойнство и улегнали разбирания. го разбирам така: "Гошо е меломан, обича музиката и слуша нон-стоп любимите си групи." Тук вземаме предвид изключението "само", за което става въпрос в темата. Което води до следните изводи: - Гошо не обича киното - Гошо не харесва картини/снимки - Гошо не харесва театър .... Защо това е по-добре и не ограничава ли кръгозора на възприятията на Гошо? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В театъра няма Азис, в изобразителното изкусвто няма Рияна. Нямам какво повече да кажа.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм съгласен. Защото, това: Цитат това да харесваш главно едни изкуство и да нямаш аспирации към друго е знак за културност, достойнство и улегнали разбирания. го разбирам така: "Гошо е меломан, обича музиката и слуша нон-стоп любимите си групи." Тук вземаме предвид изключението "само", за което става въпрос в темата. Което води до следните изводи: - Гошо не обича киното - Гошо не харесва картини/снимки - Гошо не харесва театър .... Защо това е по-добре и не ограничава ли кръгозора на възприятията на Гошо? Не се прави на неразбрал и не се хващай за думата. Стана ти пределно ясно за какво говори. Хората, които смесват много стилове, все още нямат формиран вкус. Обичат и солено, и сладко, и кисело, и горчиво, ама като набуташ всичко в една манджа, даже и прасетата няма да искат да го ядат. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 02:54 PM |