![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Нещо, което безумно много ме дразни е, че за повечето хора в България единствените известни стилове са чалга и метъл, и трябва да спадаш или към едното, или към другото. Толкова ли няма електро, денс, ретро дискотеки вече, та трябва човек задължително да мята мазни гюбеци, ако му се танцува?
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Има, има. Не че и там няма дебили, ама си има набор от заведения
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Това, дали някой е тъпак или не, въобще на зависи от музиката, която слуша.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Това, дали някой е тъпак или не, въобще на зависи от музиката, която слуша.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3758 ![]() |
Гледайте тук, най-вече коментарите. Ебати простия селски народ сме!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Хахахахахаха, култово
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 12-June 10 Потребител N: 3858 ![]() |
Без думи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Това, дали някой е тъпак или не, въобще на зависи от музиката, която слуша. Разбира се, че зависи. Ти си живият пример. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Поне има някакъв личен живот момчето и прави нещо друго, освен да се изживява като трол в интернет пространството, хаха.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Ти партньора му ли беше?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И двамата, ние сме привличащи се еднаквости.
Пак поне сме активни, върни се на предишния ми пост да видиш ти какво си. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 16-January 10 Потребител N: 3706 ![]() |
Чалгата води до умствена и морална деградация. Тъжно ми е, че я слуша толкова много народ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
ок...да си призная много харесвам "Пролет" на Вивалди...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
И другите три сезона не са за изхвърляне ;>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
До сега нито 1 от хората, с които излизам редовно(това ще рече към 20 човека) не ми е правил проблем, че слушам метъл. По-голямата част от тях слушат или хеви-метъл/ну-метъл, или рап и техно или чалга. Аз съм единственият, който е по-навъртре в метъла. Като те гледам колко си навътре, получавам позив. А тука кво става? Некъв си "зъл метълист" ше ми казва да се обеся, само и само защото не съм слушал метъл ами чалга. Ми баце, ако и на мен идеалът в тоя живот ми бяха златните ланци и чифт люшкащи се силиконови цици, както е при теб, бих си вързал въжето веднага. -------------------- ![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Хах, не е ли сумати яко да отговориш на някой коментар от преди половин година?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Че какво им е лошото на чифт люшкащи се силиконови цици?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
офф, толкоз ли не можа да си хванеш някоя с по-големи цици
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Тъй да кажа и аз. Значи по метъла се запалих в по късна възраст от повечето младежи - на 19(възможно е да съм бавноразвиващ се). Но по-добре човек да намери правия път късно отколкото никога. Преди това слушах кажи-речи всичко без чалга и рап. Предимно техно, денс, хаус и метъл. Постепенно обаче осъзнах че най-ми харесват звуците на метъла. Най-емоционалната за мен музика - приятна, мелодична, разтоварваща и непълна с някви любовни текстове. Постепенно започнах да слушам само метъл защото наистина харесвам тази музика а не защото искам да подръжавам на рок и метъл културата. Почнах да нося тениски и други метълски дрехи. Чат пат ходя по рокерски събори. За Каварна все нямам пари но имам мерак да ида. Бих казал че винаги съм бил по различен от масата хлапета и може би затова открих невероятния свят на метъла а именно противопоставяне на общоприетото. Обичам да обсъждам метъла и да търся информация за него и стигнах до извода че метъла наистина е култура на (да не прозвучи грубо) аутсайдерi донякъде. Примерно познати ми казват че никога не биха сложили черна тениска с някви си там черепи и надписи. Аз пък не бих сложил розова тениска. А по темата - ако музиката е огледало на човешкия характер“ Аз съм емоционален човек а метъла е пълен с различни стилове всеки с ралично звучене, текст и т.н. тоест музика за всякъкво настроение. А чалгата - проста и елементарна като повечто й фенове. И все пак има и по-интелигентни чалга фенове - направо имсе чудя какво намират в тази помия. Тъй де мисля че метъла е най яката музика и върхово постижение в развитието на музиката.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Значи по метъла се запалих в по късна възраст от повечето младежи - на 19(възможно е да съм бавноразвиващ се). Но по-добре човек да намери правия път късно отколкото никога. Всеки казва за своята музика, че това е правия път. Аз лично мисля, че чалгата е доста яка музика... всеки петък и събота сме в Плаза на Тони Стораро и избухваме щракайки с пръсти. За мен това е правият път. Пък и чалгарките си ги бива... на визия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Чалгата е за имбецили.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ви кажа честно, наблюденията ми са, че на чалгарите им е през хуя за хората, които са против да слушат тая музика.
Ходят си по дискотеките, трепят си се за единия крив поглед, наслаждават се на мацките им с яките цици, живеят си в техния шибан чалгарски свят и въобще не подозират, че има и други светове. Единственото нещо, на което им се възхищавам е, че те не обсъждат на маса или по форумите им (ако имат такива) и където и да е колко е гадно да си метъл или някакви такива всякакви неща. Една от сновните им теми не е да мразят 'метялите'. Всъщност те са заети да мразят себе си, околните им, приятелите им и т.н. и т.н. И все пак... И най-големия идиот може да те научи на нещо ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 02:57 AM |