![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Хехехх, утре ше се снимам преди да се нареша и след като се нареша и ше прецениш точно кво е
![]() -------------------- This reflection in the mirror
Can it really be me? I see no connection With who I wanted to be |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Са к'во? Снимки на буйна блатна растителност и почвообработваща техника ли ще си разменяме? Не че имам нещо против де.
Което ми напомня че одавна не съм поствал кретенски снимкив темата си. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Sup, бабо?
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
А Добре Дошла
![]() = хехех Саше... нямаш конкуренция от към коса.. ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
но си има female beta version!
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Хахах вие сега си мерите кой е по-бухал в главата ли?
![]() ![]() ![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
@feather оправих го подписа ^^ Ми от сф съм и ако някой иска да знае къде в софия да не ходи тфа е Надежда... Не че някой е тръгнал насам^^ @Mort тряя да има някъф елемент на изненада ся ^^ Пък и не ща да ви избия със снимка ![]() Бтв никът ти от книгата на ТП ли идва или просто така? И Xandria слушам от време на време, ся се сетих като видях ника на `Xandria`, ма отдавна не съм слушала. Готика като цяло го харесвам, не само метъла, ми стила, времето и прочие... Що е Gothic се е убаво. stage ся кво, да си ги мерим ли искаш ![]() ахах здрасти ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 19-November 05 Град: София Потребител N: 1029 ![]() |
Хехе и аз съм от Надежда!
![]() ![]() Иначе AuroraBeauPre здрасти! Хубави групи слушаш! Epica, After Forever и Xandria са ми страст! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Омг...зле съм... не съм влизала от 1000 години, добре че сега една френдка отбеляза, че съм се била регнала да си спомня...
Хих, от 4 част съм, близо до ENA живея . Иначе преди 3 дена ходих да ме стрижат от крайченцата и целия под стана в коса, после фризьорката дава огледалото нали, гледаме 2 минути и после и двете "Ми то няма нищо за гледане". Абсолютно същото. Прибирам се вкъщи и сестрата гледа гледа и вика:"Бе тя е още по-бухнала май". Та така, забравих ви щото боледувах 2 седмици от март и после бях малко като с изтрита памет ![]() Едит.. НАй-важното забравих... През това време тотално се вманиачих в Sinergy и Arch Enemy Втори едит... ОМФГ чак сега видях че Мид е регната... Midian имам пред вид...... Още малко ще се окаже че познавам половина форум, само дето повечето са с други никове ^^ -------------------- This reflection in the mirror
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Иначе преди 3 дена ходих да ме стрижат И ти ли... Аз също наскоро се реших на този акт, след близо 4 години 'въздържание' (по-точно май излизат 3 годинки и 9 месеца). И, да, никой не забеляза разлика... А уж си заминаха 4-5 санта. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе колега отсякъде
![]() Аз веднъж годишно си я подкастрям като се запролети да не линее, защото преди 4-5 години много почна де се скапва от 9 години нерязане и се наложи да я окастря до ухо, та не искам да се повтаря... Още ми е гадно като си спомня. А ето най-сетне и обещаните снимки... Препоръчително да се гледа само от хора, които са играли Doom и Silent Hill. Другите да му мислят. Несресана Понаресана Вече известната Перфектно наресана Косата е безмилостно жестока... -------------------- This reflection in the mirror
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо изобщо я решиш? На първата снимка си е много добре.
![]() При мене тя самичка си се заплита на разни кучурчета и масурчета и стои прилично. През ден ме питат как съм я бил поддържал... Ми не я поддържам. ![]() И за да върна жеста със снимките... цък. Т'ва е на Бирфеста миналата година. Тука, обаче, явно е къпана същия ден... иначе е по-бухнала. А лелята, дето ни се подиграваше по-горе, да си покаже свойта четина. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чувствам се мръсна като не се реша, пък и ми е останало от малка като ме заплашваха че ако не се нареша ще ми я отрежат...
![]() Еее, ти направо се грижиш за нея, аз мойта просто я мия два пъти седмично с шампоан за суха коса и я реша сутрин и ако имам сили вечер преди да си легна, но често се получава два пъти ресане сутрин заради късно лягане... Хващам я само като ям и се мия, иначе почва да се опъва и да ме болят корените, пък и луди пари изхарчих за ластици... Къса ги като едното нищо. Хехех, аз на мойта и помагам да заеме естествено положение като я раздрусам солидно след наресване. Всъщност то е горе-долу като да не я реша, но обясних вече защо всъщност я реша. Уаау, това измитото определено ми допада. И е русо, сиреч приятелско. Ма ти завиждам, че можеш да си я прибереш зад ушите. Не мога да го постигна, просто се сресвам назад и се моля да не ме блъсне трамвай като пресичам. Като духне вятър в гърба ми просто спирам и чакам да отмине. Може да добавим и най-дълго ресане... ----------- Абе много яка коса имаш всъщност. ![]() -------------------- This reflection in the mirror
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не я реши, според мен ще е по-добре.
![]() Поне при мен, след като я мина с гребена, всеки косъм се накъдря отделно от останалите и така цялата коса изглежда много по-обемна. Ето това беше резултатът, след като си разплетох плитките миналото лято... така бухнала и аз не мога да си я закача зад ушите... Ама, то аз имам и големи уши де ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И не само според теб, но старите навици трудно умират.
Е, супер си е направо косата, какво пък ![]() И при мен е същото като се нареша. Измия ли я се групира в големи самостоятелни къдрици. Като я нареша се разделят, отпред където е по-късо остават едни дребосъци да ми пречат на очите, останалото решава "всеки косъм за себе си" и става "ефектът уау". Те повечето ми къдрави познати са така, но не смеят да си признаят и се измъчват с разни глупости за коса. Е, то си стана време за второто ресане направо ![]() -------------------- This reflection in the mirror
|
|
![]()
Коментар
|
|
Измия ли я се групира в големи самостоятелни къдрици. Именно ![]() Да не говорим, че при ресане на заплетена коса, с цялото дърпане и скубане, и разказаваш играта... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-скоро тя ми разказва играта
![]() -------------------- This reflection in the mirror
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
И аз имах тъй къдрава коса, но вместо да се оплаквам от безмилостната борба я разкарах. Вземете пример хахх
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма.
![]() Само като си спомня през какво (колко тона гел... хаха) минах в началото, когато бях 1-ви курс, за да достигна до сегашния момент... да приличам на нещо. А и мацките се кефят... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 09:20 PM |