![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Mallcore са, да. Може би това е най-точното определение за стила им, ако искаме да избегнем споменаването на нео-*****. Да не се почва пак
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Сега се сетих и за Black Label Society - сума хора ми обясняват колко интересни и разнообразни били... А то е само една свирня и нищо друго.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат System of a Down - тази група има умопомрачаващо ненормални текстове, просто не мога да свикна с идиотското им звучене и имидж, да правиш идиотизъм явно се харесва на другите, но не и на мен. Godsmack - Бяха една от първите групи, които съм слушал (като метъл, де) и наистина имаше време, когато ги харесвах. Но в един момент осъзнах колко са безсмислени и еднообразни, в музиката им няма и наченки на качество, детайли, професионалност. МаchineHead - Не знам кога стана модерно да се прави просто мижав шум, записван в кафене и това да се нарича музика. Ще се въздържа да ги псувам, но това е една от най-омразните ми групи. Ти ли слушаше Hammerfall ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
абе като сте го ударили на откровения кво им е толкова интересното на Mastodon
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ И за мен е загадка.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Няма обективност тука. Мастодон за мен са завладяващи-хем тежки, хем някак душевни и алтернативни. Слушаш и поемаш, слушаш и даваш от себе си. Банда, която иска обратна връзка. Иска и да даваш. На мен това ми харесва.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
МаchineHead - Не знам кога стана модерно да се прави просто мижав шум, записван в кафене и това да се нарича музика. Ще се въздържа да ги псувам, но това е една от най-омразните ми групи. What THE F U C K ?!?!? Смисъл... разбирам да не ти харесва нещо музиката. Тука всеки ненавижда някоя от любимите банди на другите, така е нормално, различни сме. Обаче това за мижавия шум записван в кафене!?!?!? Machine Head винаги са имали, ако не друго, поне П Е Р Ф Е К Т Н О записани албуми. Та, би ли дообяснил... абе като сте го ударили на откровения кво им е толкова интересното на Mastodon Барабаниста е ненормален. Примерно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Те всичките от бандата свирят добре, ако става въпрос, обаче музиката малко я е хванала липсата...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
МаchineHead - Не знам кога стана модерно да се прави просто мижав шум, записван в кафене и това да се нарича музика. Ще се въздържа да ги псувам, но това е една от най-омразните ми групи.
Ти направо ме разби от смях:"мижав шум" Ти направо се насра,сериозно и да знеш мирише лошо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ти ли слушаше Hammerfall ![]() ![]() Ами... ти ли беше сатаниста който се задоволява и с малки момченца, слушащи HammerFall? ![]() Те са ми една от любимите групи ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ А изглеждаше интелигентен...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е що подхождате с такъв скептицизъм към Хамърфол де, имат и хубави неща. *очаква да дойде стейджи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някои хора още влачат комплекси, задето любимите им банди не могат да свирят...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Ами на мен много ми хвалят Nightwish ама аз съм си инатливо копеле и съм си казал че оперни певици няма да слушам и това е
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 19-November 06 Град: БУРГАС Потребител N: 1684 ![]() |
Приятелят ми все се опитва да ме убеди, че някои от групите които харесва са-ЯКИ. Но аз някак не мога да харесам група джавкащи същества които просто не е ясно дали пеят или опитват да подражават на кучещият лай. Нека никой не се обижда.
-------------------- "If happiness is water,
I have glass to drink. If love is a song, I have voice to sing. If luck is four-leaved clover, I have eyes to find it. If health is a house I will pray to God to build it for me!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ А за кои групи става въпрос ? ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 19-November 06 Град: БУРГАС Потребител N: 1684 ![]() |
Като... Soulfly, Slipknot, Soilwork, Kittie ами не знам много щото просто след 1 минута и имам главобол и дори не се старая да им помня имената.
I have glass to drink. If love is a song, I have voice to sing. If luck is four-leaved clover, I have eyes to find it. If health is a house I will pray to God to build it for me!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абсолютно те подкрепям и ти съчувствам. И аз не мога да понасям групите, които изброи. С малкото изключение Soilwork, на които можеш да им отделиш малко повече време - те не са толкова лоши и имат потенциал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ммм да разбираемо...ама все пак Soulfly..стават
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами както казах не ги слушам, а и аз си мисля че една група ако не те грабне с творчеството ти ... просто не и отделям внимание. Защото не е рядкост от цял албум 1-2 песни я стават я не. Така че... Има групи с някоя готина песен ама не мога да кажа аз харесвам- еди кой си, само заради 2-3 песни.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Някои хора още влачат комплекси, задето любимите им банди не могат да свирят... ![]() Комплекс не е най-точната дума ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Някои хора още влачат комплекси, задето любимите им банди не могат да свирят... ![]() Оф... ![]() А явно други се чувстват комплексирани от това че не всички харесват "можещите". Това със сложния стил и невероятните инструменталисти ме дразни все повече, особено когато се употребява като водещ довод или нападка... А всъщност никога не е било водещ критерий. Пример: сега за 89476-и път, поне, си пуснах live-а на Links 2 3 4 (Velodrom 2001, който го интересува) на Rammstein. Да, предполагам че като технически показатели, жулене по струните и удари по тъпана за единица време, тия немци изстават от невероятно сложните ви любимци, но това ама никак не им пречи да ми доставят неистово удоволствие... Основният риф на песента РАЗМАЗВА, мамка му! Айде да не споменавам имена на банди за сравнение, че после ще изляза аз комплексиран. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Все едно говориш на стената...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-лошо е даже
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
In Flames, Chimaira, IRON MAIDEN...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
При все че слушам абсолютно разнородна музика в границите на рока и метъла като тръгнеш от Nirvana и Yngwie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Children Of Bodom, Satirycon
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Така и не разбрах защо всички смятат Dream Theater за толкова велики. На мен са ми смешни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Trivium, Cannibal Corpse, Lamb Of God, Tristania, Arch Enemy, etc...
То просто си зависи от човека... но такива групи, които ми ги хвалят... мноооого... ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 10:41 AM |