![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
Autumn Tears
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Manowar... не ми понасят. Колкото и да ми ги хвалят. Винаги имам чувството, че слушам едно и също нещо. А и са ужасно банални в текстово отношение.
Guns N' Roses-Гади ми се като видя Аксел. Много ме дразни тази група. Тривиум-една дума-Надценени! И като цяло спийд и пауър не ми допадат особено като стилове. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
DEATH - не подлагам на съмнение гениалността на Чък (RIP), но просто не успяха да ми харесат музикално, за разлика от Control Denied, които с един албум ми станаха любимци.
MOTORHEAD - е това е ! Леми може да е едно от лицата на метъла, ама просто не ми понася! Този негов блус-траш-рокенрол явно не е за мен ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
DEATH - не подлагам на съмнение гениалността на Чък (RIP), но просто не успяха да ми харесат музикално, за разлика от Control Denied, които с един албум ми станаха любимци. Това е любопитна ситуация, тъй като музиката на Control Denied и късните Death е изключително близка. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
така е, Ице, ама ....явно проблема е в моят телевизор
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Това е тема за обидчивите
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
наблягат на клишета, добре изсвирени, отработени и изкусурени, но все пак клишета Ти да не си новият форумен шут? Готини шегички вкарваш. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Той че получи шут, получи, но в трибуквието.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ти да не си новият форумен шут? Беше, но му се изчерпа репертоарът. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Hammerfall
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Iron Maiden просто не ми харесват.Сигурно половината от метълите,които познавам ми предлагат Мейдън,но не ме кефи.А и доколкото забелязах повечевто албуми са леко лекички,за да ги нарека хеви.Далеч по-добро ми се струва Сабат,и макар,че не обичам вокали с високи гласове,според мен гласа на Ози(говоря за Greatest hits(1970-1978)просто някакси отива на цялото звучене на Сабат.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
А и доколкото забелязах повечевто албуми са леко лекички ,за да ги нарека хеви. Човече, звученето на Iron Maiden е парадигма на хеви метъла... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 11-April 07 Потребител N: 2012 ![]() |
HELLOWEEN - само две песни ме кефат!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Superjoint Ritual. Хвалиха ми ги на поразия, въртях ги, мъчих ги - нищо не излезе...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Iron Maiden просто не ми харесват.Сигурно половината от метълите,които познавам ми предлагат Мейдън,но не ме кефи.А и доколкото забелязах повечевто албуми са леко лекички,за да ги нарека хеви.Далеч по-добро ми се струва Сабат,и макар,че не обичам вокали с високи гласове,според мен гласа на Ози(говоря за Greatest hits(1970-1978)просто някакси отива на цялото звучене на Сабат. Не харесваш Мейдън и високи вокали.... Ти попър ли си или какво? ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ех, къде е сега Dragontear!
![]() Да раздаде правосъдие за грешните!!!!!! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
не ме кефи.А и доколкото забелязах повечевто албуми са леко лекички,за да ги нарека хеви. Момче , липсва ти една сериозна основа!!! ![]() е сега ще цъфне някой който ще каже "не ти ли писна да се заяждаш на тема музика" ..бла бла бла... но НЕ, всеки път ми е забавно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не слушат Мейдън хора, които не слушат хеви метъл... В повечето случаи де, да не вземе някой да ме обвинява, че правя генерални изводи. Аз не мога да разбера какво е лекото на песен като Aces High или The Trooper... да не говорим за последните три албума...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз мисля, че пичът има извесно право за Maiden и Sabbath. Преди години сигурно бих написал същите неща.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Може, но не смятате ли, че тук става въпрос за различни стилове. Сабат с Ози са всичко друго, но не и чист хеви метъл.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Естествено. Но е въпрос на вкус. Пичът не е много наясно може би точно какво е хеви метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Именно.. и аз това имах предвид.. Може да са от първите в тази насока, но не са Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обаче с Дио
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Май не сте ме разбрали нещо. Сабат (с Ози говоря, с Дио не е лошо, но той като чели не е добър колкото Ози) на мен ми Харесва, но Мейдън не ме кефи. Брус Дикинсън обаче си е добър. Направил е като чели сполучливи кавъри, и то като се има впредвид, че всяка банда си има свое звучене и рядко се постига нещо добро.
Както и да е,няма да споря кое е хеви и кое не е, но Сабат според мен имат повече заслуга в метъла, започвайки хеви стилистиката ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен те ми харесват, обаче времето утре май няма да е готино. Във връзка с това, че са основоположници на хеви метъла, все пак всеки си избира какво да харесва. Но стига толкова за Бойко Борисов.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво искаше да кажеш за баничките, че Мейдън правят кавъри на Бойко Борисов?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес ядох сладолед
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Групите, които така и не можах да харесам:
Black Sabbath Led Zeppelin Iron Maiden Dream Theater |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Iron Maiden Dream Theater Blind Guardian Gamma Ray Therion ...... ^Браво, има мъъънинко напредък, но защо добави и Black Sabbath ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 04:12 AM |