![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Много глупости в тая тема, а поне като не харесвате нещо не го обиждайте. И на мен поне ми е интересно как можете да не харесвате определени групи, а в същото време да слушате други, които не се различават особено. ![]() Уааау! Ти притежаваш толкова... различен и възвишен вкус, пич! ![]() Няма нужда. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Нали се сещаш, че това, дето си го цитирал, беше луда ирония от моя страна?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Аре бе, аз си мислех, че ти сериозно...
![]() А и знам ли те колко пиян си бил ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Radiohead
The Flower Kings Opeth The Mars Volta The Beatles Yes Led Zeppelin Transatlantic Genesis и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Pantera
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'що нападнахте Родик сега, аз не видях нищо безумно в казаното от него. И за обиждането е много прав - и аз не харесвам групи, Нортър примерно, но ги признавам, че имат талант.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Сашо, начи би трябвало и Чилдрън ъф Бодъм да не те кефят?...
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'мчи кефят ме. Ама CoB за разлика от руса курва имат пиянска полугей курва за вокалист
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Връщам си думите назад за Megadeth- може би не им харесвам особено по-старите неща, но United Abominations
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
Metallica ма дразнят и изобщо не ми харесват
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Много депешари има около мен но аз така и не мога да прослушам - направо се депресирам
![]() Също така и не харесах блек метъла... далеч е от мен като музика.. Малко Death слушам но не можа да ме грабне много - а мноого ми ги хвалеха. Не са лоши все пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Manowar, Megadeath, Helloween, Pantera, Disturbed и т.н. Всеки ми хвали нещо подобно.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Riverside - невероятно скучна банда, която от маса време ми хвалят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Тея Riverside ще да са разни "авангардни" псевдо-прогресарски пинкфлойдски и други експериментални циклажи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Авангардно и псевдо са думи, които нямат нищо общо с тази група. Те са едни от добрите представители на съвременния прогресив, мелодичен рок/метъл, които са съсредоточили музиката си към по-меланхолично звучене и теми.
Може да не ви харесват, но нека не раздаваме термини, които не съвпадат с реалността ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друга беше целта на поста ми, истината се крие в една друга тема за една друга група.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, рано ми е още да схващам вътрешните форумни шегички (ако е такава това). :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ох още се мъча с Megadeth и май нищо няма да се получи между нас
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Dragontear - тук съм съгласна с теб. Последния албум не е толкоз лош обаче...даже някои парчета ми допадат. Като цяло обаче групата не ми е близка...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Половината прогресив групи
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Dragontear и Lanfear,
чуйте "Countdown To Extinction", "Youthanasia", "Cryptic Writings"... ... ако сте ги пропуснали де. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Хм, доста са...Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Sepultura, Within Temtation (като изключим Сандра Назик не признавам друга жена певец) ...и т.н, и т.н.
-------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
като изключим Сандра Назик не признавам друга жена певец Доста... интересно мнение. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама си има доста специфичен глас
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Вярно е, но за жалост в повечето моменти само се опитва да бъде женски вариант на Kurt Cobain.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Само дето Кърт Кубейн свири и на китара. Иначе ако е женски вокал, нека да е Кимбърли Гос
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Dragontear и Lanfear, чуйте "Countdown To Extinction", "Youthanasia", "Cryptic Writings"... ... ако сте ги пропуснали де. ![]() Изсушал съм им абсолютно всичко по няколко хиляди пъти... и то доста време ги мъча.. общо взето от когато слушам такава музика (хаха, което е равно на възрастта на някои потребители тук ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Точно заради спецификата на гласа и, за която сме съгласни очевидно, че не е перфектна, я харесвам Сандра... Няма друга мацка обаче, която така добре да изразява с гласа си емоция толкова добре
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 06:15 AM |