![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^^Що бе, аз не харесвам King Diamond заради вокала, обаче пък Lordi много ги харесвам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Колкото и всички да хвалят едва ли не най великите IRON MAIDEN ни най малко не ми допадат ......
Има и още много но тва е първата група която се сещам ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
аз също така и не можах да ги харесам Iron Maiden
![]() -------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^^Що бе, аз не харесвам King Diamond заради вокала, обаче пък Lordi много ги харесвам ![]() Lordi не са кой знае какво като музиканти, но пък спечелиха финландската евровизия ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^Хехе, това не го знаех. Смешно ми звучи, спечелили Евровизия
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Сега се сетих за Юръп.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Сещам се за Rhapsody. Не че не ги харесвам, но така и не ми допаднаха толкова, пък и няма да седна ей така да ги слушам.
От нещата, които слушах наскоро - Bullet For My Valentine и Paradise Lost, ама аз такива групи така и така не слушам. По Gamma Ray също не можах да се запаля. Имам някои техни песни, които супер много ме радват и си ги слушам, но като цяло не ме зарибиха. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
аз също така и не можах да ги харесам Iron Maiden ![]() Савсем спокойно мога да кажа че и аз не харесвам Judas : ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Няма да забравя, когато преди години си слушах основно хард рок и един приятел ми препоръчва една метъл група Judas и то с електро-поп-гей периода им. На мен Purple ми се виждаха по-твърди сравнение с тоя боклук, добре че малко по-късно открих HammerFall иначе сигурно изобщо нямаше да почна да слушам метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Аз имах щастието първо да чуя "British Steel"...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Щом харесваш DIO, но не и Sabbath, бих ти препоръчал "Dehumanizer" - най-яката резачка на Sabbath, с доста злокобна атмосфера, страшни вокали на Dio и наистина ужасно тежки китарни рифове... ![]() Евала за този съвет. Това ми е любимият албум на Сабат с Дио. Групите, които не мога да харесам са много ама ето някои основни - Kreator, Nightwish (и въобще целия скандинавски метъл), Blind Guardian, Sepultura (без великия Arise разбира се), Soulfly ... е сигурно има още много ама засега толкова. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат (и въобще целия скандинавски метъл) e, за това изобщо не си прав Nightwish може и да не ти харесват, но има други стотици скандинавски групи в най-различни стилове, не може поне една да не ти допадне - просто не си чул. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Те хората са свикнали по подразбиране да свързват скандинавските банди или с някакъв примитивен блек, или с пауър метъл от тип Stratovarius. Както каза Mort, богатството на групи и стилове там всъщност е необятно.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Това дори аз го признавам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Цитат (и въобще целия скандинавски метъл) e, за това изобщо не си прав Nightwish може и да не ти харесват, но има други стотици скандинавски групи в най-различни стилове, не може поне една да не ти допадне - просто не си чул. Абе сигурно си прав, ама досега несъм попаднал на някоя скандинавска банда която да ми хареса. Тези които съм слушал и се сещам вкарват едни специфични напеви, които никак не ми допадат. Повечето от известните на мен наистина са блек и пауър или от типа на Nightwish, които не ми харесват. Мои приятели се кефят на разни ск. банди:"Копеле чуй това, чуй онова!", ама каквото съм чул не ми хваща ухото. А, че има със сигурност стойностни банди там, за това спор няма ... но не съм попаднал на такава (поне за мен). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Изкуфял, моите предложения:
ШВЕЦИЯ: Morgana Lefay Evergrey Pain Of Salvation Meshuggah Theory In Practice The Haunted Therion Tad Morose Arch Enemy Dark Tranquillity In Flames Opeth Edge Of Sanity Vintersorg Hypocrisy Platitude Ancient Wisdom Andromeda At The Gates Non-Human Level Amon Amarth Bathory Lost Horizon Nightingale Nocturnal Rites... ... И т.н. и т.н. Съвсем произволно се сетих за няколко, сигурно пропускам още МНОГО качествени и уникални групи... Норвегия и Финландия, оставям на другите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^ Е па ти направо го смаза
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Много странно! В тази тема някои изреждат имената на сума ти и групи и допълват, че сигурно имало и още, които да не харесват, а аз - откакто тази тема съществува се опитвам да измисля такава група, но не мога.
![]() И все пак прозрението дойде. Преди секунди го измислих! Insmouth. Не че имат колекция от албуми, безброй много издавани и неиздавани материали, но двата им албума, които съм слушала (дано само не се окаже, че нямат два, а по-малко...), не са ми харесали. Единствените песни, които ми допадат са "Freak" и "One Minute Feel". А за Insmouth по едно време здраво се пропагандираше около мен. Явно... явно вкусът ми е развален, защото, признавам си, досега не съм срещала човек, който за тази група да каже, че не я харесва. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз не харесвам Insmouth.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Е, аз под "човек, който за тази група да каже, че не я харесва" имах предвид някой, по-навътре в жанра, ако ме разбирате. Rolf, аз съм с впечатление, че ти си ориентиран в съвсем друга посока на метъла и, ако е така, е Ok, че не харесваш Insmouth (и Redrum).
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
az puk kato chuya Manowar i mi se draifa / s izvinenie/
-------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изкуфял, моите предложения: ШВЕЦИЯ: Morgana Lefay Evergrey Pain Of Salvation Meshuggah Theory In Practice The Haunted Therion Tad Morose Arch Enemy Dark Tranquillity In Flames Opeth Edge Of Sanity Vintersorg Hypocrisy Platitude Ancient Wisdom Andromeda At The Gates Non-Human Level Amon Amarth Bathory Lost Horizon Nightingale Nocturnal Rites... ... И т.н. и т.н. Съвсем произволно се сетих за няколко, сигурно пропускам още МНОГО качествени и уникални групи... Норвегия и Финландия, оставям на другите. ![]() Е браво бе пич, ти ме разби! Ша почнъ да ги издирвамъ и като попадна на нещо детъ (DEATH ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, аз под "човек, който за тази група да каже, че не я харесва" имах предвид някой, по-навътре в жанра, ако ме разбирате. Rolf, аз съм с впечатление, че ти си ориентиран в съвсем друга посока на метъла и, ако е така, е Ok, че не харесваш Insmouth (и Redrum). ![]() Тук ме хвана. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Е браво бе пич, ти ме разби! Ша почнъ да ги издирвамъ и като попадна на нещо детъ (DEATH ![]() Ми познавайки донякъде вкуса ти, бих ти препоръчал да започнеш с Morgana Lefay (затова и ги сложих на първо място). В тях има много траш и сигурно ще те изкефят максимално... ![]() Можеш да намериш разни техни неща тук и тук. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Аме нещо ич не ми харесват Guns N' Rosses ! От всичко, което съм слушал може би само две песни и то едната до средата, нататък става банално! Чудя се въобще как може да имат толкова фенове..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Много странно! В тази тема някои изреждат имената на сума ти и групи и допълват, че сигурно имало и още, които да не харесват, а аз - откакто тази тема съществува се опитвам да измисля такава група, но не мога. ![]() И все пак прозрението дойде. Преди секунди го измислих! Insmouth. Не че имат колекция от албуми, безброй много издавани и неиздавани материали, но двата им албума, които съм слушала (дано само не се окаже, че нямат два, а по-малко...), не са ми харесали. Единствените песни, които ми допадат са "Freak" и "One Minute Feel". А за Insmouth по едно време здраво се пропагандираше около мен. Явно... явно вкусът ми е развален, защото, признавам си, досега не съм срещала човек, който за тази група да каже, че не я харесва. Проблемът е във вашият приемник. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
sepultura никога не можаха да ми харесат за рзлика от Soulfly
-------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Аре бе, Roots не те ли кефи?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Nightwish - оперни певци колкото и е да се опитвам не мога
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аз оперни певици мога, ама Найтуйч - не!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 11:02 PM |