![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Sepultura никога не са ми харесвали, дори с Макс Кавалера. Може би единствено Morbid Visions прави изключение, но нищо друго не успя да ме грабне, а на новите им неща дори не смятам да давам шанс предвид критиката, с която ги засипват.
-------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^Шо бе, Шизофрения си ебало майката...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Beneath the Remains!!!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
AC/DC и IRON MAIDEN
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Мъчат ме с Machine Head нещо едни приятели, но не става.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Testament
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мъчат ме с Machine Head нещо едни приятели, но не става. чо си пробвала? много зависи, щото те имат доста пълнежи, макар че ги харесвам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
лелеле мале тука като гледам кви групи оплювате, ми става ясно за кви металяги си говорим... срамота, некъв с аватар на блекарче оплюва Quorthon(R.I.P.), някой Металика, 3ти Savatage, 4ти Judas и Motorhead, абе хора осъзнайте се това че една група не ви харесва, не означава че не стават за нищо, а за малко да забравя някои оплюха и Symphony X, дори и Blind Guardian, еми пичове като не слушате Прогресив Метъл (айде BG-power metal), моля ви се затрайте си малко, ако Symphony X са безидейни, то не знам коя група е идейна, дори и Death и Nevermore и още много величия, срамота айде стига съм писал.
П.П. не искам никой да се засяга от поста ми просто останах много възмутен ![]() ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
бате;
як аватар, обаче никой не ти оплюва истински Куортън...примерно. казването, че не ти е допаднало нещо и не му виждаш смисъла не означава, че от няма ![]() нали се сещаш:)) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
интересно, напоследък ми е адски трудно да си пусна нещо създадено след '98
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
чо си пробвала? Ами, целия последен (The Blackening) и разни отделни парчета. Имат добри, де (примерно Imperium, Davidian), но повечето не ме кефят. -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
интересно, напоследък ми е адски трудно да си пусна нещо създадено след '98 Нормално... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
чо си пробвала? Ами, целия последен (The Blackening) и разни отделни парчета. Имат добри, де (примерно Imperium, Davidian), но повечето не ме кефят. ба, блекънинг ми е много тегав, макар че е по-виртуозен уж от старите им неща. ако не си слушала, пусни си за мен Descend the shades of night, защото това е песента, която на повечето нефенове на Машийн им харесва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 26-April 09 Град: София Потребител N: 3384 ![]() |
Групи които откакто се помня ми хвалят нон стоп са Manowar, Iron Maiden и от части Judas Priest... За Iron Maiden мога да направя изключение... добра група са, хубава музика правят, но не могат да ми легнат на сърцето... Но Manowar... тези хора живеят в миналото ми се струва. Одавна им мина времето на рицарите, героичните подвизи и т.н. А и визията им малко ми напомня на визията на групи от сорта на The Rolling Stones, Van Halen, Queen, The Who само че в средновековен вид
![]() -------------------- ![]() "The strongest man in the world is he who stands alone." -Henrik Ibsen “We make up horrors to help us cope with the real ones.” -Stephen King "In the middle of the journey of our life I came to myself within a dark wood where the straight way was lost." -Dante Alighieri |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ако не си слушала, пусни си за мен Descend the shades of night, защото това е песента, която на повечето нефенове на Машийн им харесва ![]() Еее, това си е чудесно парче. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 1-April 09 Град: София Потребител N: 3340 ![]() |
Whitesnake
AC/DC Amorphis Dream Theater Deep Purple (харесвам точно 3 песни) Motorhead |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Evergrey
![]() Така и не ме грабнаха, не усетих магията им! Повредата е единствено и само в моя телевизор. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Охоо, не вярвах, че ще видя втори такъв човек. И моят телевизор нещо е разбъзикан.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 1-April 09 Град: София Потребител N: 3340 ![]() |
И аз се присъединявам към хората с телевизорите.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ю мейк ми цръ
![]() обаче батко шляши ако се появи, не отговарям :Ь той отговаря за Евърг(р)ей манипулациите ;п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Е, все пак трябва да сте леко у прога за да ви хванат чисто като свирене.
А вокалите, те или привличат или отблъскват. Което е хубаво, няма половинчати фенове - така се прави секта. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чудя се какво можеш да не харесаш в гласа и пеенето на Tom Englund, толкова е емоционален и изразителен...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Харесвам го, но разбирам и защо не биха го харесвали. Доста често е прекалено емоционален, още малко и ще заплаче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам;
има го тоя момент, хваща се - особено последните два албума примерно. Но за мен си е <333 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да бе, последните... ами тази
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
Аз лично доста им се кефя, и на концерта им в София, даже се оказаха доста яки пичове тъй като позволиха на феновете да си говорят с тях и се държаха много земно и получих тениска фор фрий и автографи.
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-May 09 Град: Pleven Потребител N: 3396 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
![]() Какво общо има последната с предидущите, не разбирам. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 11:24 PM |