![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
AC/DC, Iron Maiden
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
АЦДЦ и аз не разбира. Мейдън бяха велики, докато не станаха по-велики от сектата на Мун.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Препоръчай нещо Stoner Kyuss Ами има наистина групи към които имам някакви предрасъдаци и ме дразнят в определени моменти, но в музикален план имат и добри песни ...ето някои -Slayer - правят се на големи звезди...вижте ний сме Slayer... K.King ме дразни като го гледам ... -Motorhead -имат и добри песнички, но като цяло ![]() -Manowar - добре де разбрахме че сте войни и имате по 2 меча ...едно време ми бяха интересни ма да сменят малко плочата -Sodom, Kreator, Destruction и изобщо целия немски траш - има нещо кофти в звука ...предпочитам Testament и Annihilator -Immortal -изглеждат ми смешно на повечето снимки (явно много обичат да се снимат) а и на сцена... въпреки че имат невероятни песни гласа на Abbath почва да ме дразни след 2-3 песни незнам що -Burzum - къв е тоз kvlt към него ...ambent песните му не стават а и като цяло е паляк -Cradle of Filth , Cannibal Corpse - цялостната им консепция - 99% от готик бандите с мъжки вокали изглеждат гейски има още доста ма ще спра до тука ... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ентусиаст ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 27-January 09 Град: Враца Потребител N: 3227 ![]() |
Повечето не са метъл:
AC/DC Red Hot Chilli Peppers Deep Purple Whitesnake Aerosmith Rolling Stones & All Power/Proggressive Bands |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Katatonia все не мога да ги схвана, отказват ме, преди да успея да дослушам цял албум.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
AC/DC
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Къде па бутна Джудас там.
![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
твърде много даже - това, което говориш, е ушеваден абсурд.
да не си се объркала с Fight. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
^^^^
За всичко друго мога да се съглася донякъде (Мейдън до '88 и Моторхед ми харесват), но да кажеш, че Джудас са шумни ![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хич не понасям като подхвърлят така едноредни изказванийца и после се "обосновават", че "то било така".
И аз никога не харесах изпълнители като Paul Anka, Sirenia, Tristania, Korn, Soulfly, Motorhead...все в този порядък ![]() ^ И по-новите джудаси не са тежки, класическо хеви са. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ся настана женски бой!
![]() Иначе на Judas винаги съм харесвал повече албумите с Tim Owens -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Абе кои са тея дето не ти харесват бе, дай два примера...
Джудас са класик хеви метъл, нищо тежко няма в тях. Хеле пък да ги редиш до Корн и тн. Различни ЖАНРОВЕ са тва. Паля се, когато се говори напосоки без грам аргументация. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва ли посочените групи да имат нещо общо? Според мен не. Просто се сетих за тях.
![]() ....дай малко по-уравновесено ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Nile, в частност, и целият нов брутал/техникъл дет метъл. Освен това всякакви нео и алтърнатив метъл банди. Също симфоничния метъл не го понасям.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдааам... и не разбрах защо Найл ги бутат при екзотичния/ориенталски метъл. Сухария.
От симфоничния мятъл съм ЗА Камелот, Септикфлеш последния експеримент, последния Джудас... Има обаче един тънък момент - че симфоничен елемент НЕ БИВА да се вкарва в метъла самоцелно, както повечето групички правят - ей това и мен би накарало да кажа, че не понасям "симфоничния метъл" като цяло. Трябва солидна идея и музикална подплата, обосноваваща нуждата от симфония. Прекрасен пример за премерено и на място експлоатирани качествата на браса - Сатирикон 2006. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Еми както вече споменах в една друга тема - Blind Guardian няколко човека, които познавам, са им фенове до гроб, пък аз не мога да ги слушам...
Tool и Dream Theater също, а за Evergrey осъзнавам, че не съм им дал достатъчно шанс май и ще гледам да го поправя, но имам и за тях чувството, че няма да са ми любима група. О, как забравих Napalm Death, с изключение на 3-4 песни, но те са обожествявани в компанията, в която движа, пък аз не че не се разбих на концерта в погото, щото яко надъхват, ма не бих си ги пуснал у нас примерно... -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
AC/DC
Red Hot Chilli Peppers System of a down Rolling Stones U2 -------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Dream Theater - не става. Пусках си pull me under (уж най-яката им песен) хареса ми но след няколко прослушвания ми омръзна. Слушах още няколко песни на групата и резултата при тях беше същия.
Queensryche - брат ми им е голям фен. Каза ми, че имат 2 уникални албума - Empire и Operation Mindcrime. Преполових Operation Mindcrime и малко от Empire и едва ги изтрах и двата. Явно проблема е в мене ![]() Същото стана със абсолютно всички прог групи с изключение на тези които имат пауър метъл елементи. -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Мдааам... и не разбрах защо Найл ги бутат при екзотичния/ориенталски метъл. Сухария. Защо пък да е сухария? Nile са една от малкото банди в техничния/брутален дет, които всъщност влагат някакво чувство в това, което свирят. А си имат и по някой и друг ориенталски мотив, не е като да е без хич. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-напред, неизбежно ми се сториха сухи, понеже всеки ги бута при "сочния" ориенталски метъл.
Но и сега пак са ми скучни - много технично, много нещо. "Чувството" не ми се удава. Виж, цял ден надувам Даат и е голям плежър. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Lamb of God тия дни ми ги рекламираха като супер якия дет метъл, а те пък се оказаха поредната модерна група, от тия, дето ми омръзват на третата песен...
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Погрешно са ти ги рекламирали :д Не знам какво си им слушала, но ако не им харесаш Sacrament или Wrath значи няма да ти харесат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Всъщност, ако не ти хареса Ashes of the wake може би няма да ти.
Гоуст, някой те е забил яко в блатото с тоя дет. Разбирам и мнението ти за тях, макар че са ми много любими :п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Не ми харесват Iron Maiden. Нещо не ги заобичах още от самото начало, когато ги чух. Имат една песен обаче, която е от голямо значение за мен - Rainmaker. За още конкретни групи не се сещам, но за стилове като прогресив например, нещо много рядко да ме грабне.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Не слушам нито една прехвалена траш банда...
На Металика им знам песните, понеже в местния метъл пъб ги пускат много често (аз, сама и по собствено желание не бих си ги пуснала, с риск да обидя феновете им) и не ми харесват, не съм ги харесвала и най-вероятно няма да ми харесат. ;д Хвалят ми и Cradle of Filth - НЕ МЕРСИ! За какво още се сещам... Venom... и производните. :> Общо взето в блек метълът не намирам смисъл, така че колкото и прехвалени групи да има в този жанр, те не могат да ме докоснат по никакъв начин. -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 11:25 PM |