![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Относно Children of Bodom:
Не мисля, че повечето хора ги харесват, щото Алекси бил готин пич и така нататък. Алекси е виртуоз. Доста добър китарист е, а е и доста млад. Уорман също е много добър клавирист и двамата са невероятна комбина. Песните им са мелодични и доста разнообразни. Пълни са с енергия и се раздават като свирят на живо, а и честно казано се кефя, когато виждам, че на една банда не й е лесно да си изсвири собствената музика и нямат само по "3 акорда" в песен. Това, което лично мен най-много ме кефи в тая банда са солата ![]() Но Follow the reaper определено трябва да се чуе дори от нефеновете. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Pantera. Ей богу, така и не разбрах кое им е толкова великото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Morbid Angel - блах, скука. Да ме извиняват феновете им.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И аз бих се присъединил. Много стабилна група, но всеки път след като им чуя повече от 4-5 песни наведнъж не искам да ги слушам още сума ти време..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
И аз се присъединявам.
Както и за COB. Не знам дали мястото им е тук, защото преди (в тийн периода си) ги слушах, даже са една от групите, с които почнах да слушам по-груби вокали. Но по-късно осъзнах, че малко неща ме дразнят повече именно от вокала им. Също и че фенската им маса е съставена предимно от невръстни девойки допълнително ме отблъсква. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мда, и аз СОВ от много време не съм слушал. Ама то и няма мотивация с нови неща, които да те държат вързан за грубата, Алекси тотално се е изпедерастил и гони точно тая аудитория, която спомена...
Ако бяха продължили в стила на първите два албума, лелей. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
С Borknagar не ми се получи.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Megadeth, Destruction и Immortal.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 4-April 07 Потребител N: 1999 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Бодъмските дечурлига не ме блазнят много-много. Както и голям процент от глем изгъзиците.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Cradle of filth на мен лично са ми доста прехвалени ягоди...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 6-November 10 Потребител N: 3978 ![]() |
Hate Eternal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Група която много ми хвалят, но все не мога да харесам са Deep Purple. В интерес на истината харесвам само един техен албум - Perfect Strangers/1984/.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
A Zeppelin харесваш ли тогава?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Точно на Zeppelin съм слушал само 1-2 песни по радиото и определено не мога да имам мнение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Slayer. Сори...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
За пореден път се опитвам да слушам Камелот и така и не успявам да открия нещо дето да ми хареса. Съжалявам, знам, че имат много фенове ама...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Ранните албуми и първите 1-2 албума с Roy Khan са по-добрите и стават за слушане. При тях особенното е че имат много силни песни и изключително слаби, направо ме дразнят с тяхните провлачени прогресив елементи. Последните им неща и аз не мога да им ги слушам, иначе Roy Khan е голям певец, но не е попаднал в правилната група и стил.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Това директно си го записах за идните поколения.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Slayer. Сори... Ne haresvash Slayer? Po-dobre preostanovi slushaneto na metal muzika, togava. ![]() P.S.: izvinqvam se, zatova che pisha na shliokavica, no nqmam kirilizaciq na Windows-a -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Че Слейър ли е най-емблематичната МЕТЪЛ банда?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Най-обикновени пенсии, изживели времето си.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Children of Bodom.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 14-January 11 Потребител N: 4015 ![]() |
Dimmu Borgir тази малоумна, уж блек метъл, комерс боза стана прекалено известна и прехвалена... не че са има лоши песните, но позьорското им отношение ме дразни => невероятно антипатични са ми .. Извинявам се на феновете им, нищо лично хора, който може да ги понася да ги слуша!
![]() -------------------- When it's cold .. and when it's dark .. the freezing moon can obsess youuuu ..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
Slipknot - пълна дрисня!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Asking Alexandria - от Про-Рок толкова ги бяха нахвалили, че направо се бях наканила да си купя албума. Добре че първо реших да си ги пусна от YouTube... Прокървя ми ухото!!! Едно от малкото неща, за които не ми достига воля да се насиля да го слушам. И това било "бъдещето на метъла". Ако е така, без мен.(Впрочем от всички метълкор групи търпя само Bring Me the Horizon (със зор на някои парчета) и харесвам много само A7X, ама след City of Evil).
Job for a Cowboy - Заболява ме главата от стъргането (било то и супертехнично). Един приятел ми ги беше препоръчал като "новите Morbid Angel". Тhe Black Dahlia Murder - Просто повръщам като ги чуя. Blind Guardian - Епиката ми идва в повече. Обложките са страхотни,трябва да призная. SOAD - Всичко друго е ОК, ама Серж да го нямаше. Cradle of Filth - В тази група ме отвращава всичко. ВСИЧКО. The Beatles - Няма нищо специално в тях. Rhapsody of Fire - Епиката им е твърдо в повече! Scar Symmetry - Адски са скучни, въпреки че ги хвали половината форум и Про-Рок. Therion - Просто не ми харесват. Anathema - Много разводнено, липсва им металния елемент. Cynic - Опитвах отново и отново, но си докарах адско главоболие. U2 - И тия ги пишат рокери? INXS - Че и тия. Soilwork - Кой знае защо, за мен са неразпознаваеми, композициите им нямат идентичност (за мен). Какво успях да разкарам: Nevermore - Отначало Warrel Dane ме дразнеше, но сега го харесвам адски много. Obitary - На някои парчета още е мъка. В момента мъча Trivium. Нищо не излиза. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Asking Alexandria - от Про-Рок толкова ги бяха нахвалили, че направо се бях наканила да си купя албума. Добре че първо реших да си ги пусна от YouTube... Прокървя ми ухото!!! Едно от малкото неща, за които не ми достига воля да се насиля да го слушам. И това било "бъдещето на метъла". Ако е така, без мен. На тая махленска шайка драскачи отдавна не може да се вярва относно музика. ![]() U2 - И тия ги пишат рокери? Това наистина е един от големите абсурди в световната сцена. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 03:54 PM |