![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Някои ще ги гледат, ти ще си припаднала от прилив на адреналин.
![]() Сериозно, ще оживееш ли след концерт на Ангра? Или да те пазим от подобни благини. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Backstage, mate!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
А не може ли с Циганин дет рабива мазе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Парц, теоретично , колко би ми взел за една тениска с надпис S.D.I. -логото,отпред , и с I Wanna Fuck YOU отзад?
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
теоритично зависи от големината и от фланелката (твоя/моя) но предполагам ще легне двайсетарка+ с моя
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Слез на земята,бе,Боби!!! Откъде двайсетарка , знаеш ли колко майчинство ми изплащат.
![]() Не ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Слез на земята,бе,Боби!!! Откъде двайсетарка , знаеш ли колко майчинство ми изплащат. ![]() Не ![]() ми горе долу левче на буква + зависи от фалнелката... иначе поне 120 кинта кльопваш на месец ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ето с какво се сдобих днес:
![]() Не че е любимата ми група, но ебахти яката фланелка ![]() Сашо, не ми ли завиждаш! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
![]() ![]() ![]() Такава и аз бих носил ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ай, Морте, флюбих съ. Във фанелката де.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
МООООООРТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Ще те споходи ника ти, ако не ми я предотстъпиш доброволно!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Черна тениска с щампована обложката на "Карма". С тъмно-червен кант горе. Култ.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Наскоро си зех тениска с обложката от Ride the Lightening.Нямаше Master of The Pupets, за съжаление...но и тая си е яка!
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
За съжаление не съм си купувала мн ...имам две на Maiden - A Matter of life and death и Fear of the Dark
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Последно получих една Evil, една Wolfhord (сиви) и Волколак.
Иначе са над 10, някъде... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Имам само една тениска Slayer - Reign In Blood.Мисля да си взема някоя друга още.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уизърда, ама имаше само още една май, не съм сигурен, трябва да отидеш да видиш и да говориш с пича :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Пича е мъж на леля ми
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Еее Сашо, крайно време беше - айде честито!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси...аз се зачудих между тази, твоята и една на корпиклаани с някакво бутче и еленови рога
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ъъ... БДУ леко ми се намира една тениска на CoF дамски/deathски размер, ако има някои заинтригуван
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
В момента съм с много готина тениска на Fruit of the Loom, на която пише java script:void(0). Без интервал между java и script, не знам защо форума сплитва думата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото IPB-то си рестриктва всякакви такива кодове
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ И много правилно (:
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
В phpBB-то до ден днешен можеш да си гепиш сесийка само с един парам скрипт в най-обикновен пост *смех голем*
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
parcaleste АААaaaaaaaaaaaз я искам! Колко парици и какъв е размера? S, M? Защоото на концерта на MANOWAR брат ми ми подари една "S" от техния ммърчъндайзинг и тя ми стои почти като блузонче.
Та и колко е дълга? -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Аз имам тениски на Мейдън, Хелоуийн, Металика и сега си търся на Рапсоди - Симфонията ІІ, Гама рей и нещо на Блайнд Гуардиан - някои от тия ще са суитчъри!
Пиша ги на кирилица, че ме мързи да обръщам на инглиш! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Добре де, аз нямам такива дрешки, а предпочитам да нося и обувам Tom Taylor, Mexx, Kenvelo, Armani и Converse. Лигаво е, ама като свикнеш веднъж, ти става мания. Даже е и гейско, според мен. Предпочитам на редките ни концерти никой от групата да не излиза с тениски на любимите си групи, защото нали уж трябва да сме в облечени в тон. Само клавириста ни обаче споделя моите виждания. Thank you, Bobster!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 01:53 AM |