![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Е няма как да не се похваля. Днеска си зех тениска на ONSLAUGHT!!!
-------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Грозна както винаги, че и хиляда лева пф
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Behemoth - ...and the Forests Dream Eternally...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Грозна както винаги, че и хиляда лева пф ![]() ОФ Некомпетентна малка позьорке STFU. Не изричай малоумните си коментари в мое присъствие повече щото адски ме дразниш!!! Благодаря за вниманието. -------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
ХА ХА ХА.. слушай си пънка и мирувай там
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Къде намери общо междъ Онслоут и пънк?
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^За друго иде реч...
![]() Пък днес си зех Children of Bodom - Something Wild ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А така! На кой албум е? Power From Hell @Eddie_The_Beast I'll Fucking Kill You!!!!! -------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
И АЗ СИ КУПИХ! На Sonata Arctica или по-точно на лайф двд-то
![]() http://i.data.bg/08/08/03/1084482_orig.jpg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 13-September 08 Град: София Потребител N: 2978 ![]() |
Имам слуйчери на :
Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia Cradle of Filth - С Дани Rammstein - Sehnsucht Блуза на Rotting Christ Тениски на : Metallica Rammstein Dimmu Borgir Motorhead -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 20-September 08 Потребител N: 2997 ![]() |
e az sam nekva mnogo zabludena qvno,6tot imam samo edna teniska na grupa
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
![]() Аз съм Тру Метъл. Заклевам се. Един от големите съм вече. Днес приятелката ми подари тениска на Rhapsody. Обичам я. И тениската обичам, и групата обичам! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Тениски на:
Metallica - 3 Iron Maiden - 2 Children of Bodom -1 Cradle - 1 Rammstein - 2 Sepultura - 1 и един s-shirt на Maiden -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Тениски:
1. Bathory (Hammerheart) 2. Death (Scream Bloody Gore) 3. Iron Maiden (The Number of the Beast) - първата ми, помни много пот, бира и повръщано. ![]() 4. Pantera 5. Dream Theater (Images & Words) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Тениски:
2 на ManOwaR 1 на Мetallica 1 на Nightwish 1 на Dream Evil ... за сега тфа... пък сега и суитчъри трябва да си купувам! ![]() -------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
С едно много голямо "благодаря" на Ици и Уизарда за направената транзакция, вече мога да се изфукам с тази блузка. Неколкомесечното чакане определено си заслужаваше!
![]() и отзад един тиквеник, хаха: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
цоол!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 13-October 08 Град: Търговище Потребител N: 3046 ![]() |
Ха,ми аз само тениски имам,и прилагам една цака земам си ги ХЛ или ХХЛ и слагам една черна блуза и после тениската върху нея, щото нямам много пари пък е ефтин начин обличане пък е и по топло, и с едни дрехи и лете и зиме
![]() Иначе имам : Iron Maiden: Killers, Powerslave и A matter of life and death Six Feet Under : Dead Meat. Cannibal Corpse : (скоро ще имам) The Wretched Spawn и Eaten back to life Obituary : (скоро ще имам) Slowly we Rot ![]() Sodom : Logo Slayer : Eagle Logo Enslaved : Logo -------------------- You can take the 80's away from the man,but you can't take the man out of the 80's.
http://www.myspace.com/rapehammer - Моята група :) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Аааа, малко оф, ама да ви попитам.
![]() Тениска на Уинтерсън?? На Камелот? Откъде? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Rock Шопа, точно зад дюнерите на главната срещу халите или в рок шопа на пешеходния мост след халите :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Благодарско, ще проверя.
![]() ..ама ти нали не си от София бре? ;д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че това у Пловдив бре, идваш, черпиш ме, водя те до рок шоповете, черпиш ме и там и си ходиш. :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм..още нещо?
![]() Аз бях сериозна. :/ ;д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Деси, в магазина на S.M.F. до Витошка или Wizard при Руски паметник
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако някой ходи до там, може ли да провери за тениски или суитчери на Skid Row моля, че тук всяка седмица ходя и ги моля, а те все ми казват, че нямат..
|
|
![]()
Коментар
|
|
Емиии...окей
![]() ![]() ^ Ако мина ще попитам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^ Аз мога да проверя, мисля да си направя разходка до там за някой и друг албум
![]() Деси, а теб мога да придружа или пък...тук. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 15-September 08 Град: sofiq ^~^ Потребител N: 2986 ![]() |
а къде точно се намира този магазин?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:33 PM |