![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми според мен метъл феновете се увеличават поне в мойта среда е така не знам при теб как е
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Ъъъ ебаси темата...
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 17-April 06 Град: Purgatory Потребител N: 1298 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват? Те не са намаляли. Доста от тях одъртяха(като мен самия) и просто не се забелязват. Много рядко да тръгна с фланелка на AC/DC или пък с рокерията. И много други хора са така, btw! Надеждата ни е във вас - младите:). Да поддържате имиджа и да не давате повод на селянията да си въобразява, че мнозинството е преимущество. Пък била тя наречена "чалга" или каквото и да било друго. ![]() Stripes of the tiger don't wash away, cause manowar's made of steel not clay... ![]() ![]() ![]() -------------------- Once living, once loving
Now dead and unforgiving... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Напротив - увеличават се. Аз поне така виждам, катосе разхождам по улиците. А има ужасно много хора, които слушат активно метъл, но не им личи (визирам себе си
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват? Надежден източник ми сподели, че ДПС са си присвоили част от средствата, отпуснати от Министерството на културата с цел развиването на метъла в България. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Метълите категорично се увеличават както е и навсякъде. Най-малкото метълът се превръща с бързи темпове в нормална популярна музика, по достъпна въпреки нашите медии, по-разнообразна, по-качествена, на по-префесионално ниво. Абсурд е феновете да намаляват. Откъде впречем изтече тази информация за спада?
^А Сеп, сигурен ли си, че са ДПС присвоилите? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Аз лично също не мисля,че намаляват,а обратното-увеличават се.Наистина налице е и факта,че голяма част си мислят,че слушат метъл,като любимците са им Linkin Park и тем подобни...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Как мислите защо с всяка изминала година феновете в България взеха да намаляват? Нека Ниило да ни каже защо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
не намаляват,бе.ей ме и мене-и аз съм нов фен
![]() ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Напротив - увеличават се. Аз поне така виждам, катосе разхождам по улиците. А има ужасно много хора, които слушат активно метъл, но не им личи (визирам себе си ![]() +1 бройте ме и мен така *** Наистина,факт е,че се увеличават феновете,музиката е по-достъпна напоследък,но ако трябва да говоря за хората около мен-чувствително намаляват.Знам защо е така-просто попчето и чалгата са заляли буквално маса хора, където и да идеш това звучи, бръмчи ми главата от подобен род песни само като мина по улицата, край кафета, в автобуса всеки божи ден шофьорът надува чалга, вече в училище започнаха и на телефоните си да пускат тази пумия, и да вървят и слушат...Просто това е реалността.Туко виж се намерил някой добър човечец,който да прослуша, но след като се върне от някоя дискотека, където са пускали бози, и ефекта отива по дяволите... Напоследък забелязвам доста хора,които леко започнаха да послушват метъл около мен, някои рок, но ще видим какво ще стане. ![]() P.S.До автора:България се пише с главна буква ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Цитат Знам защо е така-просто попчето и чалгата са заляли буквално маса хора, където и да идеш това звучи, бръмчи ми главата от подобен род песни само като мина по улицата, край кафета, в автобуса всеки божи ден шофьорът надува чалга, вече в училище започнаха и на телефоните си да пускат тази пумия, и да вървят и слушат... ^аз отдавна намерих решението на това-по улици,автобуси и пр. си ходя със mp3 player-а ... -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Ferril, това няма да промени нищо, аз мога да си вървя със слушалки, но това няма да оправи положението, разбираш ли.....
(а и нямам мп3 плейър ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Бе кво значение има дали намаляват или се увеличават?И изобщо от къде идват тия статистики, че нямалявали? Единствено може да се съди по продажбите на албуми и посещаемостта по концертите.Ма дори и да може цифрите ще са смешни сравнение с изкупуваните хиляди фанелки
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Явно средата, в която се движиш те кара да мислиш, че намаляват метълите, защото забелязвам все-повече хора да прослушват жица. Индивиди, които преди години метъла им беше нещо марсианско, сега имат значителен запас от mp3-ойки с метъл музика. А и групи, като Nightwish и HIM започнаха да правят по-достъпна музика, навлязоха в широкия пазар и изпреварват много известни поп-идоли.
Ако и ню-метъла ще го броим към графата метъл, то почти не познавам младеж под 18 години, които да не слуша ню-метъл. През 1998 година положението беше по-тежко, когато рейва беше залял голяма част от пазара и повечето ми познати само това слушаха. А в последните години почти никой не иска да чува за рейв. Като гледам, какво се пуска по радиостанциите в последно време - ретро до дупка - същите поп простотии, само че малко по-стари. Явно поп-индустрията значително се е изчерпала, щом повечето радиостанции приягат към кашоните с прашните касети и дискове. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
Ми аз смятам че наистина намаляват, като имаме напредвид ,че в началото на 90-те години се е слушало масово метал.Сега само малко хора слушат тази музика.Дори и да се овеличават, не са толкова много, колкото старото поколение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Според мен истинските фенове като поглед върху музиката наистина намаляват. Да, все по-често виждам хора, слушащи популярните тиражирани групи, но това май не е достатъчно.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А вас всъшност какво ви ебе какво слушат другите? И мислите ли, че би имало нещо хубаво в това повече хора да слушат метъл? Или пък това, че кенефи като Nightwish и HIM правят мазен поп и карат поп фенове да се мислят за метъли, хубаво ли е по някакъв начин?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Точо този метъл бум през 90-те доведе до затихване после. За това и аз не мисля, че възхода е нещо положително. Пък и всичките тази "метъли", после станаха гангстери, а сега си обуват ботушки "Енерджи" до гъза, "нацапани" дънки за 500 лв и носят очила за флекс. Така че тези неща са относителни...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Ferril, това няма да промени нищо, аз мога да си вървя със слушалки, но това няма да оправи положението, разбираш ли..... (а и нямам мп3 плейър ![]() Аз като имам, ама без батерии,питаш ли ме? Не мога да си пусна мп3ките и карам на някви аудио, дето... блях ![]() Иначе в уни-то искам да звучат Sepultura и Nightwish А вас всъшност какво ви ебе какво слушат другите? И мислите ли, че би имало нещо хубаво в това повече хора да слушат метъл? Или пък това, че кенефи като Nightwish и HIM правят мазен поп и карат поп фенове да се мислят за метъли, хубаво ли е по някакъв начин? Нали знаеш това изказване за NW къде да си го завреш. ИзвинЯАй! HIM и Rasmus са кенефи..... особ първите ебаси деградирането, дето демонстрираха. Лаури пък е с бирено коремче и писка много:) Няма на какво отгоре да сложиш NW наравно с тия.... помии Аз кво да кажа, като се кефиш на Machine head, за мене това са лайна пък, е и? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Be happy, be onnellinen.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Sepulturaaa!
Йебаньеее!! Metyli, pff... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Той Сеп си е вечно прав
![]() И честно да си кажа, като намаляват мятълите да намаляват. Повече бира за нас :п -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво да съм прав? Аз само зададох няколко въпроса...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Металите?
![]() Ами предполагам, че ги изчерпваме бавно, но сигурно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат А вас всъшност какво ви ебе какво слушат другите? И мислите ли, че би имало нещо хубаво в това повече хора да слушат метъл? Или пък това, че кенефи като Nightwish и HIM правят мазен поп и карат поп фенове да се мислят за метъли, хубаво ли е по някакъв начин? Аз всъщност предпочитам метълът да си остане музика за отбрани хора. Не говоря за елит или интелигенция, защото поне в България подобни понятия са се размили утрепващо много. Но пък заради групи като Найтуиш, хората могат да научат за метъла. Иначе откъде подяволите? Освен ММ, не се сещам за друга телевизионна програма, която да е пускала метъл изобщо. ПО БТВ НАско от БТР съобщава, че бандата им свирела нео-метъл ![]() Та, как един млад човек да чуе тази музика-тя не е нещо вродено-тя е манталитет. Аз лично едно време чух Найтуиш по Тангра и тогава истински се запалих да търся представители на този музикален жанр. А в тази връзка, ако днес не пускаха понякога тази група по ММ, как някой изобщо ще разбере какво е метъл музиката и как ще бъде заинтригуван? От това да виждаш разни тъмно облечени по улицата няма да ти закипи метълът в кръвта. Като всяко нещо и това си иска възпитание. Иначе е ясно, че на нас не ни харесва идеята някой хем да се интересува от музика, хем да твърди, че харесва метъл, хем да е слушал само Найтиуш. Идиотско пък е когато на въпроса"какво слушаш" ми се отговаря-"ами найтиуш, хим и някои други" В такива случаи се чудя какво слуша този човек през останалото време. Да, предпочитам метълът да се слуша от хора, които принципно се интерсуват от МУЗИКАТА. Които не я приемат като забавление или убиване на време, а като своя религия-упование и като част от културата и манталитета си. Всякакви други "фенове" и без друго са излишни. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ За много неща съм съгласна с теб. Но пък виж, за радиата...не знам кой ще тръгне да ти слуша Хоризонт, но там честно казано съм слушала ужасно много метъл и ужасно хубави метъл парчета. От там и чух за Авантазията преди време
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
По радио Хоризонт, освен метъл пускат и друга много хубава музика.
Но не се слуша, защото хората предпочитат чалгарските радиостанции или да слушат дискусия за сутрешната ерекция по "Тройка на разсъмване" -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 08:31 AM |