![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Начи, ти ако решиш да хакваш влизаш в затвора, ама ако нечие правителство хаква нещо, което не е нарушило закони в страната, нема ядове. Е такива неща ме карат да се чувствам адски... де да знам, да ми се иска да излетя от тука (ин дженеръл).
Язък за Демоноида, предлагаше цифра неща, дето другаде не се намираха (най-вече саундтраци на стари и забравени от Бога филми). -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Що книги изсмуках от там...
Те че ще го пуснат пак, ще го пуснат, въпросът е, че тая "американска намеса" е доста плашеща. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 25-July 12 Град: София Потребител N: 4283 ![]() |
Зат'ва пък rutracker не могат да го пипнат.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 02:51 PM |